anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.473
- Πόντοι
- 506
200 ναναι οι ωρες τηςΘα ηθελα αλλα τα 200 ευρω που ζηταει η γιαγια ειναι ΠΑΡΑ πολλα
200 ναναι οι ωρες τηςΘα ηθελα αλλα τα 200 ευρω που ζηταει η γιαγια ειναι ΠΑΡΑ πολλα
Απ ότι ξέρω για call girlsΑφού δεν υπάρχει διαφωνία, τι ψάχνεις??
Εγραωε ο dem και τον ρώτησα που έχει δει την θέση της. Είπες οτι δεν έχει νήμα. Και είπα μπορεί να γράψει και εδώ. κλπ κλπ.
Τι ψάχνουμε, δεν καταλαβαίνω?????
καθε φωτογραφια και ο κολος μεγαλωνει. κατι δεν παει καλαΖΩΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΙΛΦ 6980047398
Ειμαι η Ζωη Ελληνιδα Μιλφ 42 ετων και κανω ραντεβου με αντρεςκαι ζευγαρια.Μου αρεσει πολυ το σεξ και να ικανοποιω σεξουαλικα αντρες και ζετγαρια.Επικοινωνησε μαζι μου απο 10,00 μεχρι 19,00 για να ικανοποιησουμε μαζι τη καυλα μας.Κανω ραντεβου σε ξενοδοχεια στα Νοτια προαστεια στο Κεντρο και στον...kanesex.com
Καλησπερα συναγωνιστες , ξερει κανεις τιποτα για το παραπανω μιλφακι ? Αξιζει ?
νομιζω εχει αναφερθει πιο παλια οτι δεν αξιζειΖΩΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΙΛΦ 6980047398
Ειμαι η Ζωη Ελληνιδα Μιλφ 42 ετων και κανω ραντεβου με αντρεςκαι ζευγαρια.Μου αρεσει πολυ το σεξ και να ικανοποιω σεξουαλικα αντρες και ζετγαρια.Επικοινωνησε μαζι μου απο 10,00 μεχρι 19,00 για να ικανοποιησουμε μαζι τη καυλα μας.Κανω ραντεβου σε ξενοδοχεια στα Νοτια προαστεια στο Κεντρο και στον...kanesex.com
Καλησπερα συναγωνιστες , ξερει κανεις τιποτα για το παραπανω μιλφακι ? Αξιζει ?
ζηταει 200 η δινει 200? ρε θα μας τρελανουν.Θα ηθελα αλλα τα 200 ευρω που ζηταει η γιαγια ειναι ΠΑΡΑ πολλα
<αααμα δεινειιι > καλα θα ητανν ,τοτε θα ειχε κινηση απ κινετα μεχρι εκει που ειναιζηταει 200 η δινει 200? ρε θα μας τρελανουν.
Υπάρχει καμία αγγελία με πρόσφατες φωτογραφίες της;Συνάντηση προ ημερών με την Ελληνίδα Αννα590 σε χοτελ του Μεταξουργείου . Εκεί κάνει τα ραντεβού της.
Είχε πάρει κιλά όρο μηνών αλλά ευτυχώς τα έχασε και είναι πολύ οκ το σώμα της πάλι. 2 γύροι με άνεση χρόνου πλέον της μιας ώρας πρωκτικο βαθυ αδιαμαρτύρητο όπως και φουλ mouth gagging.
Παρόλο την ηλικία της παραμένει μια πολύ καλή και τίμια πρόταση για καλό ξεφορτωμα
Υπάρχει καμία αγγελία με πρόσφατες φωτογραφίες της;
Ευχαριστώ συναγωνιστήΆννα Ελληνίδα
Άννα Ελληνίδα 6971916590 Με ένα τηλεφώνημα μπορώ να έρθω στο ξενοδοχείο από τις 12 το μεσημέρι έως 7 το βράδυ. Ξενοδοχεία: Bill – Prive – Exis Θα συναντήσεις μία ερωτική γυναίκα καλοντυμένη με σέξι εσώρουχα που ξέρει να απολαμβάνει το σεξ με φαντασία και πάθος. Anna Greek 6971916590 With a...sexorama.eu
Γενικοτερα ειναι δεκτικη κ υπακουη, δν ξερω ποσο αγρια εννοεις αλλα δεν λεει ευκολα οχι!Καλησπέρα συναγωνιστές.
Η Άννα ξέρουμε αν γουστάρει αγριαδες ; master/slave?
Σε λογικά πλαίσια. Ευχαριστώ!Γενικοτερα ειναι δεκτικη κ υπακουη, δν ξερω ποσο αγρια εννοεις αλλα δεν λεει ευκολα οχι!
44???Άννα Ελληνίδα
Άννα Ελληνίδα 6971916590 Με ένα τηλεφώνημα μπορώ να έρθω στο ξενοδοχείο από τις 12 το μεσημέρι έως 7 το βράδυ. Ξενοδοχεία: Bill – Prive – Exis Θα συναντήσεις μία ερωτική γυναίκα καλοντυμένη με σέξι εσώρουχα που ξέρει να απολαμβάνει το σεξ με φαντασία και πάθος. Anna Greek 6971916590 With a...sexorama.eu
Θα μπερδεψε το 5 με το 4.
εννοεί οτι οταν εβαλε 1η φορα αγγελια ηταν τοσο
ισχυειιιΘα μπερδεψε το 5 με το 4.
Διπλα διπλα ειναι στο πληκτρολογιο
τι 200????..οντως θελει 200????Θα ηθελα αλλα τα 200 ευρω που ζηταει η γιαγια ειναι ΠΑΡΑ πολλα
Ενας συναγωνιστης ειχε ανεβασει ενα mail που του ζητουσε 200.Αν ψαξεις πισω καπου ειναι ανεβασμενο το screenshotτι 200????..οντως θελει 200????