masterchef1925
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2023
- Like
- 151
- Πόντοι
- 0
Αυτη δεν είναι η Λανα απο mamba?
Δεν είναι η Λάνα είναι η ιννα
ΝαιΑυτη δεν είναι η Λανα απο mamba?
με προκαλεις θελεις να ριξω τιποτα σερβερ μετα που θα γαμανε ολοι εδω μεσαΡε μπας και της κάνεις το φωτογράφο μόνο;
Βάλε καμια φωτο επι το έργο.
Εννοω απο γαμησι
Ελα ριξε πυρηνικο υλικο ρε γιατι αλλιως θα σου βγει το ονομα ότι εισαι φωτογραφακιας-καληνυχτακιαςμε προκαλεις θελεις να ριξω τιποτα σερβερ μετα που θα γαμανε ολοι εδω μεσα
Με την Ιννα και εγώ είχα μιλήσει 2 φορές αλλά όλο δεν μπορούσε μετά δεν το σηκωνε και τα παράτησασωστος Τζουλια πορνοσταρ/Ιννα, ανεξαρτητη και χωρις αναλ. περυσι ηταν στο στουντιο.
εχω δοκιμασει να επικοινωνησω 10 φορες τα τελευταια 3 χρονια που εχει αγγελιες, μονο 1 απαντησε
εγω φιλεΕλα ριξε πυρηνικο υλικο ρε γιατι αλλιως θα σου βγει το ονομα ότι εισαι φωτογραφακιας-καληνυχτακιας
Πολυζωούκος!εγω φιλε
Πολυζωούκος!
No gamisi yes photo
Με επιβεβαιώνεις!
Ρε απατεωνα Πολυ, εγω φταιω που γεννηθηκα σοβιετομουνόφιλος;@Peptesla ξαναζητα ρε λαμογιο φωτο που με διαβαλεις διακορευτη του σοβιετικου μπλοκ
Πόσες εκτονώσεις υπάρχουν στο 70αρι;Το τηλ. μου 6976895644. Είμαι Κούκλα Ρωσίδα 40 χρονών - Love List
Προσφατη συναντηση με τη Σβετλανα Μικιτοβιτζ. Γυρω στα 55
Εμφανιση 7 προσωπο σπασμενο αλλα το σωμα της καλο. Οι λατρεις των φουσκομενων αεριζομενων καρπυρατερ θα τη γλεντησουν. Οι φωτο την αδικουν λιγο.
Προγραμμα 8
Πιπα χωρις
Πισω οχι
Καλαμακι στο στομα
Φιλι πολυ καλο βαθυ με γλωσσιδι και υγρο
Γενικα θα βαθμολογηθει με ενα 8αρι για το προγραμμα της. Προσπαθει και ειναι φιλοτιμο το ρωσιδι.
Συναντηση εγινε σε γνωστο μπιλιαρδαδικο του μεταξιου.
Κοστος στα 70 ευρω, χωρις χρονομετρο. Στα 50 θα ηταν vfm. 70 παρα πολλα. Τεσπα...
Οποιος θα ηθελε να οδηγησει με συνοδηγο, ειναι καλη περιπτωση. Δλδ girlfriend exp θα ειναι απο οτι καταλαβα, καλο εως πολυ καλο. Κανει και αλλα πραγματα, αλλα καλυτερα ρωτηστε την ιδια. (οσο αφορα το girlfriend exp)
Θα την ξανασυναντουσα? 2 φορες ηταν αρκετες. Παμε για αλλα!
τωρα που γυρναει η ψηλη θελεις κωλοΡε απατεωνα Πολυ, εγω φταιω που γεννηθηκα σοβιετομουνόφιλος;
Δεν μου τον στερήσεις αγαπημένε μου φίλετωρα που γυρναει η ψηλη θελεις κωλο
θα σου στειλω φωτογραφια την ωρα που θα τον εχω μεσα μοναχοφαιΔεν μου τον στερήσεις αγαπημένε μου φίλε
Καλή θα είναι, για ζέσταμα. Μετα θα κάνεις την καταλληλη συσταση.θα σου στειλω φωτογραφια την ωρα που θα τον εχω μεσα μοναχοφαι
ουτε καν ουτε με βασανιστηρια δεν θα σου δωσω συστατικη επιστολη...εκτας αν δωσεις την κυρια απο το νιαρχοΚαλή θα είναι, για ζέσταμα. Μετα θα κάνεις την καταλληλη συσταση.
Ξερεις εσύ μωρή λουμπίνα
Μπορεις να πηγαινεις πρωινά ρε; Μετα το παστίτσιο και πριν το μεσημεριανό με τα παιδιά;ουτε καν ουτε με βασανιστηρια δεν θα σου δωσω συστατικη επιστολη...εκτας αν δωσεις την κυρια απο το νιαρχο
φιλε μην στεναχωριεσαι μεχρι και μουσακα την φτιαχνω και τον μπειμπι σιτερ κανω πες στην κυριαΜπορεις να πηγαινεις πρωινά ρε; Μετα το παστίτσιο και πριν το μεσημεριανό με τα παιδιά;