Κυριακές εκκλησιαζεται στη ρωσσικη εκκλησια στη Φιλελλήνων.φιλε μην στεναχωριεσαι μεχρι και μουσακα την φτιαχνω και τον μπειμπι σιτερ κανω πες στην κυρια
Εσυ που εισαι και της εκκλησιας, κανε παιχνιδι
Κυριακές εκκλησιαζεται στη ρωσσικη εκκλησια στη Φιλελλήνων.φιλε μην στεναχωριεσαι μεχρι και μουσακα την φτιαχνω και τον μπειμπι σιτερ κανω πες στην κυρια
Πες αλεύρι η Μάρτα σε γυρεύει.
Πάει αυτή μας άφησε χρόνουςΠες αλεύρι η Μάρτα σε γυρεύει.
Ωπ! Τι τρεχει εδώ; Έπεσε κέρατο στη γιαγια Μαρτα;Πες αλεύρι η Μάρτα σε γυρεύει.
Ριξε το παρασυνθημαη λυδια που θελει να την φωναζω βικτώρια
πια ειναι αυτη δεν πιστευω να λες την ξαδελφη της ολγαςΠες αλεύρι η Μάρτα σε γυρεύει.
φιλε ισοβιτη αν θερλεις να σε βγαλω εκτος μιας και εχω μεσω στο υπουργειο δικαιοσυνης πρεπει να μας δωσεις φωτογραφικο υλικο...φωνητικο μια χαρα ακουγεταιη λυδια που θελει να την φωναζω βικτώρια
Αδερφε θελω και εγω τηλδες πμ
Σε χαλανε τα βιντεακια;φιλε ισοβιτη αν θερλεις να σε βγαλω εκτος μιας και εχω μεσω στο υπουργειο δικαιοσυνης πρεπει να μας δωσεις φωτογραφικο υλικο...φωνητικο μια χαρα ακουγεται
Έχει πολλές ξαδέρφες αυτή,από Φιλιππίνες μέχρι Βουλγαρία,χόρτασε σουβλάκια από σένα.πια ειναι αυτη δεν πιστευω να λες την ξαδελφη της ολγας
Κάνα τηλεφωνακι παίζει;;;δεν ειναι αυτη ... δες λανα τελευταιες φωτο
Κάνα τηλεφωνακι παίζει;;;
εγω χορτασα κουλουρι ετσι ειναι αυτα δουνε και λαβειν...εχω και οπτικο υλικο για οποιον ενδιαφερεται...αρκει να μην βαλετε τα κλαματαΈχει πολλές ξαδέρφες αυτή,από Φιλιππίνες μέχρι Βουλγαρία,χόρτασε σουβλάκια από σένα.
εβαλε ο συναγωνιστηςΚάνα τηλεφωνακι παίζει;;;
Το κακό είναι ότι κυκλοφορεί πολύ οπτικό υλικό,ποτέ δεν εμπιστευόμαστε πουτανες....εγω χορτασα κουλουρι ετσι ειναι αυτα δουνε και λαβειν...εχω και οπτικο υλικο για οποιον ενδιαφερεται...αρκει να μην βαλετε τα κλαματα
ειδες οποτε κανεις εναν καλο γαμο να αποκατασταθεις κιολας να μην σε λενε μπακουριΤο κακό είναι ότι κυκλοφορεί πολύ οπτικό υλικό,ποτέ δεν εμπιστευόμαστε πουτανες....
η σελιδα της φαινεται αφου κοτζαναμ διευθυνση φατσα καρτα εχει το βιντεο. Χρονια τωρα Λiza VIP τηνε φωναζανε δω μεσα. Μετα ξαναβαφτιστηκε Λυδια και Βικτορια ναουμ για επαγενε στις Μυκόνους και στα παπόρια πάνωφιλε ισοβιτη αν θερλεις να σε βγαλω εκτος μιας και εχω μεσω στο υπουργειο δικαιοσυνης πρεπει να μας δωσεις φωτογραφικο υλικο...φωνητικο μια χαρα ακουγεται
αν θελεις αδερφε στειλε και σε μενα το τηλ να το δοκιμασω... φαινεται ενδιαφερονδες πμ
Πέντε αράδες πιο πάνω έχουν βάλει την αγγελία τηςαν θελεις αδερφε στειλε και σε μενα το τηλ να το δοκιμασω... φαινεται ενδιαφερον