60αρα χοντρη και ακαποτη. Όλα αποτρεπτικα.Φιλε καπου το 15 η 16 ηταν τελευταια φορα.
Σιγουρα ειναι πια 60αρα
Στεγνο κορμι τοτες κ με πολυ καλη συμμετοχη.
Κατηγοριματικο οχι σε κολο
Δεν ξερω αν αλλαξε τωρα
Αυτα
Να σαι καλά που απαντησες
60αρα χοντρη και ακαποτη. Όλα αποτρεπτικα.Φιλε καπου το 15 η 16 ηταν τελευταια φορα.
Σιγουρα ειναι πια 60αρα
Στεγνο κορμι τοτες κ με πολυ καλη συμμετοχη.
Κατηγοριματικο οχι σε κολο
Δεν ξερω αν αλλαξε τωρα
Αυτα
Για άλλο άνθρωπο μιλάτε.... ρώτησες και απάντησε για Αναστασία ru60αρα χοντρη και ακαποτη. Όλα αποτρεπτικα.
Να σαι καλά που απαντησες
Ευχαριστω για τη διευκρινησηΓια άλλο άνθρωπο μιλάτε.... ρώτησες και απάντησε για Αναστασία ru
Η αγγελία είναι της Λιτσας
χωρις να σε ξερω,απο τις φωτο κρινοντας,το πρσωπο θα ελεγα ειναι 60+...για τα υπολοιπα,ο καθενας κρινει συμφωνα με το μυαλο του..Καλησπέρα σας. Διάβασα και ήθελα να σχολιάσω αφού αφορούν εμένα ότι ελέγχομαι σε εβδομαδιαία βάση για σμν. Δεν περιμένω από κάποιον κριτική ούτε ζήτησα. Είναι υπεύθυνη στάση όταν και ο άλλος είναι αποδεδειγμνα καθαρός με αποδείξεις. τα ύπολοιπα ούτε 60αεα είμαι ουτς χοντρή ποτέ δεν έγραψα ούτε είπα ότι είμαι μοντελο.
Δεν μου απάντησες.... Δέχεσαι ακαποτο σέξ με χύσιμο μέσα?Καλησπέρα σας. Διάβασα και ήθελα να σχολιάσω αφού αφορούν εμένα ότι ελέγχομαι σε εβδομαδιαία βάση για σμν. Δεν περιμένω από κάποιον κριτική ούτε ζήτησα. Είναι υπεύθυνη στάση όταν και ο άλλος είναι αποδεδειγμνα καθαρός με αποδείξεις. τα ύπολοιπα ούτε 60αεα είμαι ουτς χοντρή ποτέ δεν έγραψα ούτε είπα ότι είμαι μοντελο.
" " " " "πρώτος" " " " "Έχουμε διαφορετική αντίληψη συναγωνιστή . Εγώ ρωτώ απευθείας και κάνω παιχνίδι χωρίς να περιμένω το πότε θα ανακοινωθεί . Απλά και γρήγορα . Έτσι αν είναι κάποια αξιόλογη περίπτωση παίζεις μπαλίτσα πρώτος
Σήμερα και αύριο όχι γιατί ειναι στις γόνιμες ήμερες της ...Δεν μου απάντησες.... Δέχεσαι ακαποτο σέξ με χύσιμο μέσα?
Χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα πέθανα στα γέλια!!!! Παίζει να είναι το καλύτερο σχόλια που διάβασα εδώ μέσαΣήμερα και αύριο όχι γιατί ειναι στις γόνιμες ήμερες της ...
100 εδωσα και δεν τρελαθηκα... κανει και ακαποτο αλλα δε το δοκιμασα μετανιωσα το χρονο και τα χρηματα...Ζητάει η δίνει 70;
Οκ να παει να χαθει και αυτο το 100μπαλο ... να παει να ανταμωσει και τα αλλα χαμενα ... προς τιμη της αναμνησης και της εμπειριας ρε γμτ ... για πες μας σαν ο ειδικοτερος ολων μας για το κουλουρι της ... αξιζει ? ή τελικα μονο τρυπα και σουσαμι διαθετει η προ 20ετιας μιλφ κυρια ?100 εδωσα και δεν τρελαθηκα... κανει και ακαποτο αλλα δε το δοκιμασα μετανιωσα το χρονο και τα χρηματα...
Υπάρχει κάποιος να μπορέσει να μου δώσει το τηλ της Άννας 590 θέλω ραντεβού ψάχνω στο προφίλ της δεν το βρισκω
Υπάρχει κάποιος να μπορέσει να μου δώσει το τηλ της Άννας 590 θέλω ραντεβού ψάχνω στο προφίλ της δεν το βρισκω
Δεν ρώτησα , δεν είναι του ενδιαφέροντος μου.
Συνηθως οταν ακους για "Ιδιαιτερα γουστα" εννοει η πουτανα να φορεσει στραπον και να σε ξεκωλιασει
Ρε σεις. Αυτη ξερει και γραμματαΣε δέχομαι ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ (πριβέ διαμέρισμα) στο κέντρο της Αθήνας. - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
αγγελίες callgirl με νέες γυναίκες και milf, synodoi in Greece, aggelies sex για τρανσέξουαλ και gay στο χώρο τους.www.sexylist.gr
καλημεραααα τοσα χρονια εντος υλης πως να μην ξερει αμαρτια θα ηταν χαχαΡε σεις. Αυτη ξερει και γραμματα