Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Μπορεις να ανεβασεις την αγγελια σουΣτέλνω στο Viber
Μπορεις να ανεβασεις την αγγελια σουΣτέλνω στο Viber
Αυτο σε μαρανε ?????Νομίζω εδώ είναι η αγγελία της
Litsa gian
sexorama.eu
Νομίζω εκτός πραγματικότητας η τιμή της
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Litsa
Browse listings and information of seller Litsakanesex.com
εδώ λέει 57 στην προηγούμενη 54.
ειναι τοσος κοπος να γραφτει δημοσια το κοστος της υπηρεσιας; Εσυ στο σουπερμαρκετ θες να εχουν τιμες τα προιοντα ή να ρωτας τον ταμεια ποσο κανει το καθενα;Είναι τόσος κόπος να στείλετε ένα μύνημα και να ρωτήσετε; Απαντάει και θα μάθετε οτι θέλετε ! Σε εμενα τουλαχιστον απαντησε ! Αντε οχι ολα στο πιατο !
Αυτο σε μαρανε ?????
Τις φωτο τις ειδες αραγε ????
Οντως. 80 + ξενοδοχειο με analτις είδα φίλε μου. Κι αυτό λέω.
Εκτός πραγματικότητας αυτό που βλέπω και αυτά που ζητάει
Δουλευει ακομα το gilfaki??Συνάντηση απόγευμα με Anastasia.ru , κόστος συνάντησης στα 50€+ξενοδοχείο, ελεύθερο στοματικό, καλή πίπα βαθειά, χωρίς να κοιτάει χρόνο, τίμια επιλογή για milf -gilf κυρία, χωρίς να βιάζεται άνεση χρόνου,σε όλες τις στάσεις ιδιαίτερα πισωκολλητο, περιποιημένη κυρία
Έχουμε διαφορετική αντίληψη συναγωνιστή . Εγώ ρωτώ απευθείας και κάνω παιχνίδι χωρίς να περιμένω το πότε θα ανακοινωθεί . Απλά και γρήγορα . Έτσι αν είναι κάποια αξιόλογη περίπτωση παίζεις μπαλίτσα πρώτοςειναι τοσος κοπος να γραφτει δημοσια το κοστος της υπηρεσιας; Εσυ στο σουπερμαρκετ θες να εχουν τιμες τα προιοντα ή να ρωτας τον ταμεια ποσο κανει το καθενα;
Βαζεις αγγελια, βαλε και τα υποτυπωδη (τιμη προγραμμα). Δηλαδη γιατι να στειλουν 50 ατομα τις ιδιες ερωτησεις ενω μπορουν απλα να απαντηθουν μαζικα με ενα ποστ εδω, και οσοι δεν ενδιαφερονται εξαρχης να μην ξοδευουν χρονο με αχρηστα πμ και ερωτησεις;
Για πες καμια λεπτομερεια φιλεΔουλευει ακομα το gilfaki??
Πανε χρονια που την συναντησα!!
Θα τρεξουν οι ακαποτακηδες να την παρουν αλλα δεν ξερω αν το θεαμα ειναι ικανο να τους την σηκώσει@Litsa_giann έμαθα ότι εκτός το φουλ πρόγραμμα δέχεσαι και ακαποτο σέξ με χύσιμο μέσα... Είναι αλήθεια?
Κάτσε να δούμε... Ισχύει ότι δέχεται ακαποτα και με πόσα λεφτά παραπάνω!Θα τρεξουν οι ακαποτακηδες να την παρουν αλλα δεν ξερω αν το θεαμα ειναι ικανο να τους την σηκώσει
Νομίζω εδώ είναι η αγγελία της
Litsa gian
sexorama.eu
Ζητάει η δίνει 70;Νομίζω εδώ είναι η αγγελία της
Litsa gian
sexorama.eu
Τι να πει ρε φιλε;Για πες καμια λεπτομερεια φιλε
Μηπως ειναι οφθαλμαπατη;Τι να πει ρε φιλε;
Η φωτο στην μια απο τις 4 αγγελιες που εχει στο κανεσεξ τα λεει ολα.
Η φωτό μπορεί να ναι με γκόμενο δεν έχει να λέει,αν υπάρχουν πιο σίγουρος πληροφορίες όμως να επιβεβαιωθεί για τους μπαζοφονιαδες να προσεχουνΤι να πει ρε φιλε;
Η φωτο στην μια απο τις 4 αγγελιες που εχει στο κανεσεξ τα λεει ολα.
Φιλε καπου το 15 η 16 ηταν τελευταια φορα.Για πες καμια λεπτομερεια φιλε
Μπορει να ειναι με γκομενα αλλα εμενα σαν υποψηφιο πελατη με αποτρεπει.Η φωτό μπορεί να ναι με γκόμενο δεν έχει να λέει,αν υπάρχουν πιο σίγουρος πληροφορίες όμως να επιβεβαιωθεί για τους μπαζοφονιαδες να προσεχουν