eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 1.056
Μακάρι να βγει, φαίνεται να έχει ζουμι η γυναίκαΑυτό ρωτάω τύπε
Μακάρι να βγει, φαίνεται να έχει ζουμι η γυναίκαΑυτό ρωτάω τύπε
Αυτο θέλω να επιβεβαιώσω, γιατί νομίζω δεν ειναι πραγματικές οι φωτοςΜακάρι να βγει, φαίνεται να έχει ζουμι η γυναίκα
στο tinyeye δεν βρηκα κατι , μονο μια αγγελια με ιδιο τηλ βγηκε μια τελείως αλλιωςΑυτο θέλω να επιβεβαιώσω, γιατί νομίζω δεν ειναι πραγματικές οι φωτος
Και μέλος να είσαι πάλι δεν φαίνεται το τηλ της!!!Αν κάποιος το γνωρίζει ας το στείλει σε pmmarkella2021Αθήνα
Δηλωνει 48αρα, παντρεμενη με πλουσια τα ελεη και κοστος 35€ η ωρα αλλα πληροφοριες (τηλεφωνο κτλ) δε φαινονται γιατι δεν ειμαι μελος στο erodate...
Aν την δοκιμασει κανεις ας ενημερωσει!!στ
09/06/2023 17:52
Γαμησι μια ωρα με 35 ευρω μαζι με κωλο, μονο ξενοδοχειο που το πληρωνεται εσεις μωρα μου.. φυσικά στο πουλακι σας βαζουμε καποτα κι ας αφησουμε τα ειμαι παντρεμενος εχω ξεμαθει, παιρνω την καλυτερη πιπα κι αυτη οσο θελετε, δεν χυνεται στο στοματακι μου αλλα στα μουτρα στις βυζαρες, με βυζαινετε όοσ θελετε, κανω την μαμα σας.. κανω ωραιο γαμησι μωρα μου, φιλαω, συμμετεχω πραγματικα και χυνω, ειμαι πολυοργασμικη και κολπική, θελω κατι να μου μπαίνει, φυσικα κανω παρτουζες, αλλαη η τιμη ειναι 90 με ζυεγαρι η δυο αντρες και συν 50 καθε επιπλέον ατομο, ελατε να με γαμησετε απο δευτερα, δεν παω σε σπιτια κι αμαξια,
Δεν είναι αγγελία, θέλει συνδρομή για να μιλήσεις το erodateΜακάρι να μην ισχύει αλλά ακόμα και έτσι να είναι εδώ μέσα που μπήκε η αγγελία της θα έχει 25674477 μηνύματα/τηλεφωνήματα με ότι συνεπάγεται!!!
Είχε γίνει μια αναφορά πριν καιρό, ναι μεν δίνει email της αλλά και στο διαταυτα δεν βγάζεις άκρη ώστε να πας, άμα βγάλει κανείς άκρη ας μας ενημερώσειΓια το παραπάνω gilf έχουμε καμία ενημέρωση παιδιά; ΕυχαριστώΓια κατι πιο εκλεπτυσμενο????
Υπαρχουν αραγε ωριμοι, εμπειροι και γενναιοδωροι κυριοι κυριοι που εκτος απο σεξ ( αυτο ειναι εξασφαλισμενο) θελουν κατι πιο πιπερατο?? Π.χ. ματι με μαλακια? Ενα αργο βασανιστικο στοματικο? Cuckold κατασταση? Cock milking?Μηπως καποιοι εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φαντασιωσεις με ατομα της οικογενειας τους...kanesex.com
Ωραίος. Θα κάνω μια προσπαθεια και αν παίξει θα ενημερώσω. σ ευχαριστώΕίχε γίνει μια αναφορά πριν καιρό, ναι μεν δίνει email της αλλά και στο διαταυτα δεν βγάζεις άκρη ώστε να πας, άμα βγάλει κανείς άκρη ας μας ενημερώσει
καλημεραα ΑφροδιτηΚαλημερα ...καλο βολι ειπαμε;;;απο αφροδιτη Θεσσαλονικη
Για το παραπάνω gilf έχουμε καμία ενημέρωση παιδιά; ΕυχαριστώΓια κατι πιο εκλεπτυσμενο????
Υπαρχουν αραγε ωριμοι, εμπειροι και γενναιοδωροι κυριοι κυριοι που εκτος απο σεξ ( αυτο ειναι εξασφαλισμενο) θελουν κατι πιο πιπερατο?? Π.χ. ματι με μαλακια? Ενα αργο βασανιστικο στοματικο? Cuckold κατασταση? Cock milking?Μηπως καποιοι εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φαντασιωσεις με ατομα της οικογενειας τους...kanesex.com
Τελικά συναντήθηκα με το παραπάνω cougar σε ξεν Ορωπο μεριά.αυτη ειναι στο erodate και δηλωνει ιταλιδα 68αρα. λεει οτι κανει ραντεβου μονο σπιτι της οταν λειπει ο αντρας της
εδω φαινεται πολυ μετριο το προσωπο της ομως
Τελικά συναντήθηκα με το παραπάνω cougar σε ξεν Ορωπο μεριά.
Φυσικά και ήξερα τι θα αντιμετωπίσω.
Γύρω στα 70 όπως στις φωτό.
Ήταν ευγενική και καθαρή αν της συμπεριφερθείς και εσυ ωραια.
Προσπαθεί μεν αλλα δεν το έχει. Στα νιάτα της πρέπει να ήταν ωραίο μουνι. Το σώμα φυσικά δεν βοηθάει. 120 το κόστος για 2ωρο. Με το ζόρι εδώσα δεύτερο μπαλάκι. Κατάθεση πρώτο στόμα δεύτερο στα 4ρα.
Κωλο δεν ζήτησα αλλα ήθελε +50εξτρα.
Το παράδοξο είναι ότι έχυσε κιόλας πράγμα που δεν το περίμενα..
Γενικά μόνο για το παράσημο και για πολύ σκληρούς καργιοληδες.
Ξεχάστηκε ήδη..
Καλά έκανες. Δεν ξέρεις τι γίνεται καλού κακού.Εμένα για καλόμιυ, μου έκοψε την κουβέντα όταν της είπα για χοτελ. Ήθελα μόνο στο σπίτι της οταβ λείπει ο άντρας της
Με ποιο τρόπο επικοινωνησες μαζί της;Τελικά συναντήθηκα με το παραπάνω cougar σε ξεν Ορωπο μεριά.
Προσπαθεί μεν αλλα δεν το έχει. Στα νιάτα της πρέπει να ήταν ωραίο μουνι. Το σώμα φυσικά δεν βοηθάει. 120 το κόστος για 2ωρο. Με το ζόρι εδώσα δεύτερο μπαλάκι. Κατάθεση πρώτο στόμα δεύτερο στα 4ρα.
Ξεχάστηκε ήδη..
Με email φίλοςΜε ποιο τρόπο επικοινωνησες μαζί της;
Δεχεται τελειωμα στομα μυστη?καταπινει?Τελικά συναντήθηκα με το παραπάνω cougar σε ξεν Ορωπο μεριά.
Ξεχάστηκε ήδη..