Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.566
- Πόντοι
- 29.667
Το ξέρω ότι δεν έχεις κόμπλεξ αγάπη μου!!!Ωραια, γιατί εγώ θαυμάζω τα ωραια βυζάκια χαχαχαχαχα!!
Φιλια όμορφε μου!
Το ξέρω ότι δεν έχεις κόμπλεξ αγάπη μου!!!Ωραια, γιατί εγώ θαυμάζω τα ωραια βυζάκια χαχαχαχαχα!!
Φιλια όμορφε μου!
Την νάντιαΝάντια και Άννα 590 είναι ότι καλύτερο σε αυτό που ζητάς και με καλή τιμή!!!
Με Νάντια έχω βρεθεί αρκετές φορές...Νάντια και Άννα 590 είναι ότι καλύτερο σε αυτό που ζητάς και με καλή τιμή!!!
Εσενα ομως σε εχω σταμπαρει και θα βρεθουμε,γιατι εισαι δυνατο γκιμενακι..Απλα τωρα θελω βυζαρες...Ουτε 50 plus είμαι (46 ειμαι)ουτε βυζια μεγάλα εχω(κανονικά), δλδ αυτα που θελει ο κύριος, καμία σχέση εγω χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Αλλα μ αγαπάνε τόσο πολύ τ αγόρια μου(όπως κι εγω), που με προτείνουν καθε φορα,και μόνο γι αυτό τα ευχαριστώ πολυ..
Ααα ευχαριστώ!Να σας πω την αλήθεια εχω το στήθος ακριβώς που ταιριάζει στο σωμα μου (κανονικό &στητο)ποτε δεν ζήλεψα τα μεγάλα ,τα θεωρώ άβολα..και με τα χρόνια μονο κάθοδο εχουν(τα φυσικά εννοω)Εσενα ομως σε εχω σταμπαρει και θα βρεθουμε,γιατι εισαι δυνατο γκιμενακι..Απλα τωρα θελω βυζαρες...
Sexy, από όλες τις κοπέλες μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις εσύ καλύτερα, αν δεν ήσουν στην άλλη άκρη (τωρα που δεν έχω όρεξη για μεγάλες μετακινήσεις) θα σε είχα επισκεφτεί προ πολλού.Ααα ευχαριστώ!Να σας πω την αλήθεια εχω το στήθος ακριβώς που ταιριάζει στο σωμα μου (κανονικό &στητο)ποτε δεν ζήλεψα τα μεγάλα ,τα θεωρώ άβολα..και με τα χρόνια μονο κάθοδο εχουν(τα φυσικά εννοω)
Να περάσετε όμορφα μ οποια επιλογή κάνετε..το ζητούμενο είναι τα καλα γ@μησια
Ευχαριστώ πολύ,να σαι καλά!!!Sexy, από όλες τις κοπέλες μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις εσύ καλύτερα, αν δεν ήσουν στην άλλη άκρη (τωρα που δεν έχω όρεξη για μεγάλες μετακινήσεις) θα σε είχα επισκεφτεί προ πολλού.
Όπως τ πες γυναικάρα μου, καλά γαμισια να έχουμε!!!Ααα ευχαριστώ!Να σας πω την αλήθεια εχω το στήθος ακριβώς που ταιριάζει στο σωμα μου (κανονικό &στητο)ποτε δεν ζήλεψα τα μεγάλα ,τα θεωρώ άβολα..και με τα χρόνια μονο κάθοδο εχουν(τα φυσικά εννοω)
Ααα ευχαριστώ!Να σας πω την αλήθεια εχω το στήθος ακριβώς που ταιριάζει στο σωμα μου (κανονικό &στητο)ποτε δεν ζήλεψα τα μεγάλα ,τα θεωρώ άβολα..και με τα χρόνια μονο κάθοδο εχουν(τα φυσικά εννοω)
Ω,ευχαριστώ πολυ, πόσο με τιμούν τα λόγια σου,κι όλων των παιδιών..στηθος, μυθος, ηθος... Τζοαννα και ξερο ψωμι λεμε...
ευχαριστω παντα Τζοαννα μου, ωστοσο χρωσταω επισκεψη και αισθανομαι λιγακι ανακολουθος.Ω,ευχαριστώ πολυ, πόσο με τιμούν τα λόγια σου,κι όλων των παιδιών..
..όσο σ αφορά, εισαι ευγενέστατος, πάντα!
Με το καλό να σε δεχτώ όποτε θελήσεις..!!!ευχαριστω παντα Τζοαννα μου, ωστοσο χρωσταω επισκεψη και αισθανομαι λιγακι ανακολουθος.
markella2021ΑθήναΔηλωνει 48αρα, παντρεμενη με πλουσια τα ελεη και κοστος 35€ η ωρα αλλα πληροφοριες (τηλεφωνο κτλ) δε φαινονται γιατι δεν ειμαι μελος στο erodate...
Aν την δοκιμασει κανεις ας ενημερωσει!!!
Πλευρό πότε αλλάζουμε?markella2021Αθήνα
09/06/2023 17:52
Γαμησι μια ωρα με 35 ευρω μαζι με κωλο, μονο ξενοδοχειο που το πληρωνεται εσεις μωρα μου.. φυσικά στο πουλακι σας βαζουμε καποτα κι ας αφησουμε τα ειμαι παντρεμενος εχω ξεμαθει, παιρνω την καλυτερη πιπα κι αυτη οσο θελετε, δεν χυνεται στο στοματακι μου αλλα στα μουτρα στις βυζαρες, με βυζαινετε όοσ θελετε, κανω την μαμα σας.. κανω ωραιο γαμησι μωρα μου, φιλαω, συμμετεχω πραγματικα και χυνω, ειμαι πολυοργασμικη και κολπική, θελω κατι να μου μπαίνει, φυσικα κανω παρτουζες, αλλαη η τιμη ειναι 90 με ζυεγαρι η δυο αντρες και συν 50 καθε επιπλέον ατομο, ελατε να με γαμησετε απο δευτερα, δεν παω σε σπιτια κι αμαξια, φιλια
Κατσε να δουμε ρε τρελε μπας και ισχυει!!!Πλευρό πότε αλλάζουμε?
Μακάρι να μην ισχύει αλλά ακόμα και έτσι να είναι εδώ μέσα που μπήκε η αγγελία της θα έχει 25674477 μηνύματα/τηλεφωνήματα με ότι συνεπάγεται!!!Κατσε να δουμε ρε τρελε μπας και ισχυει!!!
Αλλωστε συναντηση σε ξενοδοχειο λεει μονο!!!
Μην γίνεσαι ρατσιστής. Και οι άνω των 45 ψυχή έχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βλέπονται η μιλάμε για ηλικία πάνω από 45;
Έλεγε ττπ?
Αυτό ρωτάω τύπεΈλεγε ττπ?