Θα ξέμενα στο κέντρο τελευταία στιγμή απο την δουλειά για κανα δίωρο οπότε λέω ευκαιρία για καταδρομική.Πήρα 3-4 αλλά δεν μπορούσαν άμεσα .Κάποια συναγωνιστές μου είχαν προτείνει την Anastasia ru.Είναι εκτός target group δικού μου( λόγω βυζιών) , αλλά επειδή μου είχαν πει για καλή απόδοση λέω ας πάρω ενα τηλεφωνο.Συννενόηση άμεση και κατευθείαν στο ξενοδοχείο.παίρνω δωμάτιο και περιμένω.ερχεται μετα απο λίγο.Ηλικία σίγουρα 60.Από εμφάνιση την περίμενα χειρότερη.Αλλά οκ.
Στα του αγώνα τωρα.: τσιμπούκι με το ζόρι, μετά απο 2 λεπτά μου πέρασε προφυλακτικό για να την γαμήσω.Στο διάλλειμα πιο πολύ έβλεπε τηλεόραση παρά μίλαγε.Δευτερος γύρος και μια απο τα ίδια.Αρχίζει γλύφει και μετά από 2 λεπτά πάλι καπότα .της λέω συνέχισε και γλύψε κι άλλο.την γλύφω και γω λίγο ,αλλά άρχισε τα χαχανίσματα γιατι γαργαλιότανε είπε.Ξανασταματαει να μου περάσει καπότα, εκεί ξενέρωσα και αναγκαστικα της εκανα την χάρη για να μην φύγω άχυστος.Την έχυσα στην καποτα, μπάνιο κατευθείαν και τον πούλο.
Χαμένοπ 50 άρικο ,προσωπικά για μένα λόγω απόδοσης , αλλά ας όψεται που δεν θα μπορούσα άλλη μέρα.
πάμε για άλλα...