john307
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2022
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 201
καλως ευχαριστωΕκει ειναι η φωλια με κακη φημη.
Δεν εχω αγορασει.
καλως ευχαριστωΕκει ειναι η φωλια με κακη φημη.
Δεν εχω αγορασει.
Σαυροφωλια ? Πάντως για 35 ούτε στα 4 που είναι τις κάνεις..65 ναι χαχαχαΕκει ειναι η φωλια με κακη φημη.
Δεν εχω αγορασει.
ΤΗΝ ΕΙΔΑ και μιλήσαμε σε βιντεοκλήση...και μετάΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΜΗΝΥΜΑ
ΜΙΑ ΩΡΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ
100 ΜΕ ΑΚΑΠΟΤΗ ΠΙΠΠΑ
150 ΜΕ ΚΩΛΟ
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΡΙΑΜΟΣ GLS
Απορω πως προχωρησες σε βιντεο. Φαινεται απο τις φωτο τι θα συναντουσες..ΤΗΝ ΕΙΔΑ και μιλήσαμε σε βιντεοκλήση...και μετά
κέρασα ενα μπουκάλι στο γονιδη 2 φιλαράκια μου 170 ευρώ(όσα γλύτωσα)
κατά καιρούς κάνω ''βαριά" λάθηΑπορω πως προχωρησες σε βιντεο. Φαινεται απο τις φωτο τι θα συναντουσες..
εγώ βρε μπαούλο θα πλήρωνα την eurobank με μεγάλη ευχαρίστηση..ΓΙΑ να σε κάνει να παίρνεις πίπες στην Αθηνάς για 5 ευρώ..Οντως παίδες εχουν ξεφυγει λιγακι οι τιμες , τα χρονια και τα κιλα ... για το μυαλο δεν το συζηταμε καν ...
Για αρχή πάρε Νάντια να σε βαφτίσει..στειλε καμια καλη μιλγ που παιζει να κανονισουμε ρε μυστες
αξιζει?Για αρχή πάρε Νάντια να σε βαφτίσει..
Νάντια 40 ερωτική μοναδική
Ανεξάρτητη Ελληνίδα με μοναδικό ταμπεραμέντο και αισθησιασμό, στήθος 4άρι, χωρίς ταμπού και με πολύ κέφι και φαντασία για φουλ πρόγραμμα με άνεση χρόνου. Σε περιμένω για να περάσουμε υπέροχα. 6945 - 443773kanesex.com
πριν απο χρόνια που την είχα πάρει εγώ( 8 ; ισως παραπάνω) ήταν καλή και φθηνή και με φούλ......κώλο κ.λ.παξιζει?
ναι αξιζει!!!!!!!!!!!! προσωπικα εγω αυτες τις ημερες θα μπλουμουτισω σε δυο μιλφαρες που νομιζω θα με βγαλουν ασπροπροσωπο.ημια ειναι η βανα και η αλλη η λιλιανα.κατι μου λεει για ξεζουμισμα.αξιζει?
για στειλε λιβκ να δουμεε..ναι αξιζει!!!!!!!!!!!! προσωπικα εγω αυτες τις ημερες θα μπλουμουτισω σε δυο μιλφαρες που νομιζω θα με βγαλουν ασπροπροσωπο.ημια ειναι η βανα και η αλλη η λιλιανα.κατι μου λεει για ξεζουμισμα.
δεν ξερω γω να στελνω λινκ.εχει αν οχι εδω στις ανεξαρτητες αγγελιες τους.για στειλε λιβκ να δουμεε..
Μονο αν θες να δωσεις πιπα με τελειωμα στομα. Αν πας για να δωσεις πονο ξεχνα το θα φας επικη φολαΕκει ειναι η φωλια με κακη φημη.
Δεν εχω αγορασει.
Τυπε επειδή είσαι νέο μέλος του μπου, πρέπει να ξέρεις ..αξιζει?
κομμαντο χωρις μπαζωμα δεν χτιζεις τιποτα.Τυπε επειδή είσαι νέο μέλος του μπου, πρέπει να ξέρεις ..
αν δεν μπαζωσεις, δεν χτίζεις..
Ξέρεις πολύ καλά, χρόνια στα μπαζάδικα κ μετά στα μπετά, αφού..κομμαντο χωρις μπαζωμα δεν χτιζεις τιποτα.
Εγω πάντως αν και νεος στο άθλημα ,με αυτά που έχω διαβάσει απο τους υπόλοιπους ,την έχω βάλει στο ραντάρ για το επόμενο ματς οταν βρω ευκαιρία.αξιζει?
Καλησπέρα παίδες! Έχω καιρό να πάρω Άννα-590. Κρατιέται ακόμα σαν μίλφ και να κάνεις μαζί της γούστα όπως είχε παλιά υπομονή;