Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
μου αρεσει που απο τοτε που ειπωθηκε οτι δεν απανταει η ιδια,πεταει και απο μερικα ορθογραφικα ξεκαρφωτα
μου αρεσει που απο τοτε που ειπωθηκε οτι δεν απανταει η ιδια,πεταει και απο μερικα ορθογραφικα ξεκαρφωτα
Νομίζεις ότι κάποιος άλλος έχει δικό μου μυαλό ; Είμαι 20 χρόνια στην Ελλάδα και γράφω καλά ελληνικά αλλά όχι άψογα . Εάν και δεν είμαι τώρα στην Ελλάδα δεν μπορώ να γράφω τίποτα; Απλά έχω κέφιμου αρεσει που απο τοτε που ειπωθηκε οτι δεν απανταει η ιδια,πεταει και απο μερικα ορθογραφικα ξεκαρφωτα
κοιτα οι αποψεις δεν ειναι απαραιτητα σωστε/λαθος εκτος αν πως οτι η γη ειναι επιπεδη απλα αυτο ειναι που κανω εγω καιπολλοι αλλοι εδωμεσα αποοσα βλεπω τοσο καιρο. ορισμενοι δε δεν βλεπουν ουτε μικρα χωρις αναλ.Άποψη σου είναι λάθος. Η άλλες μιλφαρες εκτός από την κωλος τους δεν μπορούνε να δώσουνε τίποτα . Ούτε εμφάνιση , ούτε ύψος ,ούτε γούστα. Και η άλλες μιλφαρες εάν μόνο θα βρούμε χρόνο για σας , σας κάνουνε τυχερούς και χωρίς αναλ. Αυτί είμαι η δίκη μου άποψη .
Κι εγω ειμαι 20 χρονια στο κουρμπετι αλλα ποια ατσαλη γυναικα απο σενα δεν ειδαΝομίζεις ότι κάποιος άλλος έχει δικό μου μυαλό ; Είμαι 20 χρόνια στην Ελλάδα και γράφω καλά ελληνικά αλλά όχι άψογα . Εάν και δεν είμαι τώρα στην Ελλάδα δεν μπορώ να γράφω τίποτα; Απλά έχω κέφι
εδώ άλλες Ελληνίδες μιλφογκιλφ και όχι μόνο δεν δίνουν κώλο αλλά το έχουν ρίξει και στην ποίηση.Μιλφογκιλφ χωρίς αναλ δεν νοείται κατά την άποψή μου. Χωρίς αναλ είναι τα μικρά που προσφέρουν φρεσκαδουρα, τα μεγάλα με το αναλ πρέπει να καλύπτουν το κενό.
αλλες στην ποιηση,αλλες στην τρελα,αλλες στο δουλεμα κατα συρροην,αλλες στην κοσμαρα τους εντελως...εδώ άλλες Ελληνίδες μιλφογκιλφ και όχι μόνο δεν δίνουν κώλο αλλά το έχουν ρίξει και στην ποίηση.
Η 45αρα ειναι δοκιμασμενη απο κανεναν; Πολυ δυνατο τα 30 με μασαζ!Καλησπερα σας. Θελω να ρωτησω για τις εξης αν εχει καποιος εμπειρια κι αν αξιζει να παω σε καποια απο αυτες.
ani elinida sex ke tantra masaz
Είμαι η αννι ζουμερή γλυκιά 34 χρον η Ελληνίδα που σας περιμένω στο χώρο μου για χαλαρωτικό μασάζ με ελεύθερο στοματικό και ελεύθερη εκτόνωση φιλια χαδια 69 και φυσιολογικό εκτός πρωκτικου και ταντρα μασάζ με ανταλλαγή ρολον για όσους επιθυμούν με πολύ όρεξη και διάθεση για υπέροχη ευχαρίστηση...kanesex.com
45ara se perimenei
45ara me kampiles kathari exemithei me diko mu xoro se perimeno na apolausume stigmes... pu sigura tha thes na xanaertheis! Misi oritsa. To doraki mu sta 30 euro kai perilmvanei kai masaz gia opoion thelei! '!!! Pare me sto 210 92 13 733kanesex.com
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΛΟΦΑΤΣΑ ΜΟΥ
698-094-1590 ΕΙΜΑΙ 48ΑΡΑ Κ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΑΠΟ ΕΧΕΜΥΘΟΥΣ Κ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΑΜΙΑΣ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΤΟ 698-094-1590kanesex.com
Ισως εχουν αναφερθει παλιοτερα αλλα ειχα αρκετο καιρο να μπω. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη και πολυτιμη!
Η δευτερη ειναι η Ανια, γνωστη Ρουμανα με κωλαρα κ εφεση στα ακαποτα. 30 ευρω ενα χυσιμο σε υπογειο στο Ν Κοσμο.Καλησπερα σας. Θελω να ρωτησω για τις εξης αν εχει καποιος εμπειρια κι αν αξιζει να παω σε καποια απο αυτες.
ani elinida sex ke tantra masaz
Είμαι η αννι ζουμερή γλυκιά 34 χρον η Ελληνίδα που σας περιμένω στο χώρο μου για χαλαρωτικό μασάζ με ελεύθερο στοματικό και ελεύθερη εκτόνωση φιλια χαδια 69 και φυσιολογικό εκτός πρωκτικου και ταντρα μασάζ με ανταλλαγή ρολον για όσους επιθυμούν με πολύ όρεξη και διάθεση για υπέροχη ευχαρίστηση...kanesex.com
45ara se perimenei
45ara me kampiles kathari exemithei me diko mu xoro se perimeno na apolausume stigmes... pu sigura tha thes na xanaertheis! Misi oritsa. To doraki mu sta 30 euro kai perilmvanei kai masaz gia opoion thelei! '!!! Pare me sto 210 92 13 733kanesex.com
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΛΟΦΑΤΣΑ ΜΟΥ
698-094-1590 ΕΙΜΑΙ 48ΑΡΑ Κ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΑΠΟ ΕΧΕΜΥΘΟΥΣ Κ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΑΜΙΑΣ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΤΟ 698-094-1590kanesex.com
Ισως εχουν αναφερθει παλιοτερα αλλα ειχα αρκετο καιρο να μπω. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη και πολυτιμη!
Η τρίτη ποια είναι..?Η δευτερη ειναι η Ανια, γνωστη Ρουμανα με κωλαρα κ εφεση στα ακαποτα. 30 ευρω ενα χυσιμο σε υπογειο στο Ν Κοσμο.
Πρεπει να ειναι απο την σαυροφωλια της Ηπειρου ...Η τρίτη ποια είναι..?
Ξέρει κανείς ?
Εγώ παντος μπερδεύτηκα...ποια απο όλες τον παιρνει ακαποτα;Η δευτερη ειναι η Ανια, γνωστη Ρουμανα με κωλαρα κ εφεση στα ακαποτα. 30 ευρω ενα χυσιμο σε υπογειο στο Ν Κοσμο.
H Ανια, ρε...η δευτερηΕγώ παντος μπερδεύτηκα...ποια απο όλες τον παιρνει ακαποτα;
H Ανια, ρε...η δευτερη
Ελληνίδα γυμνάστρια για δυνατες αξέχαστες στιγμές - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Τι στο καλο παιζει με την συγκεκριμενη? Δινει τα παντα αλλα δεν δινει τηλ. Επικοινωνιας...εχει μηπως καταφερει κανενας να παει ή εστω να μιλησει μαζι της?
Εντάξει τωρα υπηρεσίες μάθαμε , τιμή μάθαμε.... φωτογραφία είδαμε τωρα οσο την μικρη λεπτομέρεια του τηλεφωνου μη ειμαστε και πλεονέκτες... και τα θελουμε και ολα δικα μαςΕλληνίδα γυμνάστρια για δυνατες αξέχαστες στιγμές - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Τι στο καλο παιζει με την συγκεκριμενη? Δινει τα παντα αλλα δεν δινει τηλ. Επικοινωνιας...εχει μηπως καταφερει κανενας να παει ή εστω να μιλησει μαζι της?