TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
δεν γραφει η ιδιαΘεια . Τι επρεπε να γραφεις ? Γιαγια που παριστανει την μπεμπεκα ?
δεν γραφει η ιδιαΘεια . Τι επρεπε να γραφεις ? Γιαγια που παριστανει την μπεμπεκα ?
την πηρες φιλε μου προσφαταΗ Μαρτα ζει και βασιλευει,ρε παιδια η αειθαλης γκιλφαρα,
υπαρχει ακομα αυτη?Θεια . Τι επρεπε να γραφεις ? Γιαγια που παριστανει την μπεμπεκα ?
Ήσουν νέος και όμορφος! Τώρα μόνο όμορφος!υπαρχει ακομα αυτη?
ημουνα νιος και γερασα.
ποτε εμαθες να γραφεις σωστα ελληνικα ...?Από που έμαθες αυτά τα νέα ; Να μάθω και εγω.
Ξηπνισα η όλη μαύρη λίστα μου με αρχηγός petergsp.υπαρχει ακομα αυτη?
ημουνα νιος και γερασα.
κριμα και εγραφες τοσο ωραια ...Ξηπνισα η όλη μαύρη λίστα μου με αρχηγός petergsp.
οχι πανε χρονια απο την τελευταια φορα.την πηρες φιλε μου προσφατα
μηπως θελεις να μαθεις το νικ νειμ ποιανου γραφει πισω απο το προφιλπρέπει να μαθεις να αποσύρεσαι αξιοπρεπώς γιαγιά Μάρθα. αλλιώς ξευτελίζεσαι
Μηπος να αλλάξεις τραγούδι η επίπεδο σου δεν σου επιτρέπει ;πρέπει να μαθεις να αποσύρεσαι αξιοπρεπώς γιαγιά Μάρθα. αλλιώς ξευτελίζεσαι
σου φταιει λιγο μακρυά η αγια πετρουπολη βοηθεια μαςΝαι αλλα τελικα η Μαρτα ειναι ακομα ενεργη ? αυτο δεν απαντηθηκε ....Μιλφαρα απαντησε εσυ τουλαχιστον ...
Α δεν ειναι καν εδω Τασο ? ....Μετα την περιπετεια που ειχε δλδ εξαφανιστηκε ε .....σου φταιει λιγο μακρυά η αγια πετρουπολη βοηθεια μας
Μάρτα κορμάρα μου .......Μηπος να αλλάξεις τραγούδι η επίπεδο σου δεν σου επιτρέπει ;
Από την στιγμή που απαντάει δεν κατέθεσε χαρτιά ακόμη... Άσε που αργούν οι συντάξης να βγούνε πλέον....Ναι αλλα τελικα η Μαρτα ειναι ακομα ενεργη ? αυτο δεν απαντηθηκε ....Μιλφαρα απαντησε εσυ τουλαχιστον ...
Άποψη σου είναι λάθος. Η άλλες μιλφαρες εκτός από την κωλος τους δεν μπορούνε να δώσουνε τίποτα . Ούτε εμφάνιση , ούτε ύψος ,ούτε γούστα. Και η άλλες μιλφαρες εάν μόνο θα βρούμε χρόνο για σας , σας κάνουνε τυχερούς και χωρίς αναλ. Αυτί είμαι η δίκη μου άποψη .Μιλφογκιλφ χωρίς αναλ δεν νοείται κατά την άποψή μου. Χωρίς αναλ είναι τα μικρά που προσφέρουν φρεσκαδουρα, τα μεγάλα με το αναλ πρέπει να καλύπτουν το κενό.