ΔΕΝ ειναι η Λιλη με ξανθο μαλι
Ειναι gilf
Πλατεια βαρναβα Παγκρατι
Μακρια και αγαπημενοι !
Ωπα, για πες ???
ΔΕΝ ειναι η Λιλη με ξανθο μαλι
Ειναι gilf
Πλατεια βαρναβα Παγκρατι
Μακρια και αγαπημενοι !
Καλησπερα σε ολους !!!! Εχει κανεις αποψη για αυτη την κυρια ??? Ευχαριστω πολυ !!!
re esσεις διαβαστε τι γραφει ο συναγωνιστης 4 μυνηματα πισωΔΕΝ ειναι η Λιλη με ξανθο μαλι
Ειναι gilf
Πλατεια βαρναβα Παγκρατι
Μακρια και αγαπημενοι !
Καλησπερα σε ολους !!!! Εχει κανεις αποψη για αυτη την κυρια ??? Ευχαριστω πολυ !!!
Πρώτη φορά την βλέπω (έτσι νομίζω)αλλά φαίνεται γαμευσιμο!!!
μεγαλυερη σαφως απο τις φωτο και πιο πλαδαρη ειδικα στα χερια.Ωπα, για πες ???
ειναι η προαναφερθεισα Λιλη στη Πλατεια Βαρναβα.Πρώτη φορά την βλέπω (έτσι νομίζω)αλλά φαίνεται γαμευσιμο!!!
μεγαλυερη σαφως απο τις φωτο και πιο πλαδαρη ειδικα στα χερια.
διεκπεραιωτικη στο σεξ με αεροπιπα.
κατα τα αλλα ευγενεστατη, ολιγη φλυαρια , σε ενα αξιοπρεπεστατο καθαρο διαμερισματακι.
πάλια ιστορια καποτε ειχε και λινκ για ντουετο με την καυτη Ελένα αλλη μιλφογκιλφ κατασταση.
στο κρεβατι της με το καλυμα εδω οι φωτο ειναι πραγματικες
Τύπος λες για την παλιά φιλενάδα της ελβιρας;
Κατά την γνώμη μου, απ΄οσες έχω συναντήσει...η σειρά είναι η εξής (μιλαω για αυτες που ειναι στα 50-100 ευρω, δεν βάζω πχ Χατζή γιατί δεν παιζει σε αυτο το μπατζετ):Καλησπέρα.. Φανατικός milf έχετε να προτείνετε κάτι δυνατό;;;
Για ivanka τι λέτε;;
Καλημέρα για κανε ενα τεστ εδωΚαλησπέρα μύστες έχει κανείς καμία πληροφορία για κυρία ετών 40 με πλούσια προσόντα (βυζια, κωλο) και δωράκι 100€;
Την εχεις παρει; Πες κατι πιο συγκεκριμενο.Καλημέρα για κανε ενα τεστ εδω
Όπως την βλέπεις στις φώτο,αν ψαχνεις για μοντέλο δεν σου κάνει αν σου αρέσουν οι γεμάτες αλλα όχι πλαδαρες ειμαι μια χαρα.Ειναι 40άρα σίγουρα,αντέχει σφυροκόπημα δεν κλέβει,και δεν πολυκοιταζει τον χρονο.στα αρνητικα δεν κανει αναλ και η καποια κοιλια που υπαρχει λογο κιλωνΤην εχεις παρει; Πες κατι πιο συγκεκριμενο.
Για μαρίνα από μαμπα λες ?Κατά την γνώμη μου, απ΄οσες έχω συναντήσει...η σειρά είναι η εξής (μιλαω για αυτες που ειναι στα 50-100 ευρω, δεν βάζω πχ Χατζή γιατί δεν παιζει σε αυτο το μπατζετ):
1. Μαρίνα
2. Ναντια
3. Αννα590
4. Ιζα
5. Στελλα
για συνάδελφο μπαίνω μπροστά εγώ , πιστεύω ότι θα του αρέσειΚαλημέρα για κανε ενα τεστ εδω