f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.618
- Πόντοι
- 4.060
εγώ Jimmy έφυγα αχυστος δυστυχώς. Άσχημη εμπειρία.. σίγουρα είναι γούστα και χημείαΕ οκ
Γουστα ειναι αυτα
εγώ Jimmy έφυγα αχυστος δυστυχώς. Άσχημη εμπειρία.. σίγουρα είναι γούστα και χημείαΕ οκ
Γουστα ειναι αυτα
εγώ Jimmy έφυγα αχυστος δυστυχώς. Άσχημη εμπειρία.. σίγουρα είναι γούστα και χημεία
καλησπερα ! Ξερει καποιος να απαντησει υπευθυνα αν αυτη η Λιλη ειναι η Λιλη η gilf με το ξανθο κοντο μαλλι ???
Επισης εχει παει κανεις με αυτη εδω ?
Αν θυμαμαι καλα στο τηλ ειπε οτι ειναι Παγκρατι...
Ευχαριστω ! Εχεις παρει καποια απο τις 2???οχι φιλε μου...δεν ειναι η Λιλη η gιlf με το ξανθο κοντο μαλλι ...συνωνυμια...
Τύπος λες για την παλιά φιλενάδα της ελβιρας;Μάγκες ξέρει μήπως κανείς τηλ από την κελλυ ψηλή ξανθιά μιλφ Ελληνίδα που δούλευε και φυλής αλλά κάνει και ραντεβού;
Ευχαριστω ! Εχεις παρει καποια απο τις 2???
λογικα θα πηρε την ανοδο.κοντα στα 100 τι περιμενεις .αν λες αυτη που νομιζωνα πω την μαυρη αληθεια ,ηθελα στην Λιλυ την λετονη να κανω ενα ψυχικο,αλλα δεν....τυχερος η ατυχος σταθηκα?who knows...και εξαφανιστηκε κιολας ...γυρισε πισω λετονια,ταξιδεψε στο υπερπεραν... who knows again..
για την ντοπια Λιλη ,δεν γνωρίζω κάτις.....
ΔΕΝ ειναι η Λιλη με ξανθο μαλικαλησπερα ! Ξερει καποιος να απαντησει υπευθυνα αν αυτη η Λιλη ειναι η Λιλη η gilf με το ξανθο κοντο μαλλι ???
Επισης εχει παει κανεις με αυτη εδω ?
Αν θυμαμαι καλα στο τηλ ειπε οτι ειναι Παγκρατι...
να πω την μαυρη αληθεια ,ηθελα στην Λιλυ την λετονη να κανω ενα ψυχικο,αλλα δεν....τυχερος η ατυχος σταθηκα?who knows...και εξαφανιστηκε κιολας ...γυρισε πισω λετονια,ταξιδεψε στο υπερπεραν... who knows again..
για την ντοπια Λιλη ,δεν γνωρίζω κάτις.....
Aργησεs ...εδω και χρονια εχει φυγει πηρε και την gabi μαζι και πισω στα πατρια το gilf ...αυτα !!!
λογικα θα πηρε την ανοδο.κοντα στα 100 τι περιμενεις .αν λες αυτη που νομιζω