spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
απο το παλιο σαυροκομειο, στην ευελπιδων..μακρια!!!
απο το παλιο σαυροκομειο, στην ευελπιδων..μακρια!!!
Έχει κανείς πληροφορίες γι αυτό:
KINKY LOVE στο χώρο της ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 6980808223 - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Ρωσίδα μιλφ η κάνω λάθος;
Τυπε γνωριζεις στα πόσα παίζει η κυρια;H παλιά καραβάνα MARGO
έλα με το ζωο που θέλει κ 200! 100 κ παρα πολλά ειναιΤυπε γνωριζεις στα πόσα παίζει η κυρια;
φαίνεται δυνατό μιλφέιγ πάντως..Απλά δε ξέρω ποιες φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα γιατί αν τις παρατηρήσεις όλες με τη σειρά δείχνουν διαφορετικό πρόσωπο!Αν όντως το ποσό είναι τα 200e συμφωνώ κι εγώ ότι είναι πολλά!Θα θελα να νοιώσω όμως την εμπειρία ενός ρωσικού μιλφονιού γιατι όλο μικρές πηδάω τελευταία.έλα με το ζωο που θέλει κ 200! 100 κ παρα πολλά ειναι
βάλε το κινητο στο viber κ θα δεις η παραδουλευτρα πως ειναι! Για ένα πιροσκί κ ένα μιλκο ειναι κ αυτά ληγμέναφαίνεται δυνατό μιλφέιγ πάντως..Απλά δε ξέρω ποιες φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα γιατί αν τις παρατηρήσεις όλες με τη σειρά δείχνουν διαφορετικό πρόσωπο!Αν όντως το ποσό είναι τα 200e συμφωνώ κι εγώ ότι είναι πολλά!Θα θελα να νοιώσω όμως την εμπειρία ενός ρωσικού μιλφονιού γιατι όλο μικρές πηδάω τελευταία.
Με την ευχή μαςΑκούω και ξανακούω (αρνητικά)για τις σαύρες από Κυψέλη αλλά εγώ δεν έχω πάει. Λοιπόν θα πάω για την εμπειρία κ λένε όλοι μακριά. Εκτός από θεόμπάζα ,τουλάχιστον είναι ψιλοφιλοτιμες? Τι είναι το χειρότερο που κάνουν η δεν κάνουν??
Ευχαριστώ μύστες ,κασκαντέριλικι εν όψη!!
Επαυξάνωέλα με το ζωο που θέλει κ 200! 100 κ παρα πολλά ειναι
έλα με το ζωο που θέλει κ 200! 100 κ παρα πολλά ειναι
εχεις δικιο. Το διόρθωσα με το πιροσκί κ το μιλκοΚαι τα 100 πολλά είναι!
Το δε 37, που γράφει σαν ηλικία, δεν είναι καν για γέλια...
Πριν 10+ χρόνια..Και τα 100 πολλά είναι!
Το δε 37, που γράφει σαν ηλικία, δεν είναι καν για γέλια...
Καλά θα της τηλ αύριο για δημοσκόπηση, αν έχουμε βγει από την κρίση και αν είμαστε Μόντε Κάρλο..έλα με το ζωο που θέλει κ 200! 100 κ παρα πολλά ειναι
Εγω παλι ψυλλιάζομαι ότι ητανε πριν 20 χρονια στα 37.Πριν 10+ χρόνια.. Καλά θα της τηλ αύριο για δημοσκόπηση, αν έχουμε βγει από την κρίση και αν είμαστε Μόντε Κάρλο..
H παλιά καραβάνα MARGO
πμ στην ιδια.Καλημερα!!!
Παίζει να με στείλει κάποιος το τηλ της Marina28 γιατί το έχασα ???
Ευχαριςτω.