oxygen1959
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2015
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
ξερουμε κατι για την κυρια;
Τυπε η επικοινωνία και τα ραντεβού γίνονται μέσω μυνηματων στο kanesex.
το ποσταρα και σε αλλο θρεντ μηπως και βγαλω ακρη. Εχω εναν εθελοντη που μου τα εχει σπασει να βρεθει με την τυπισα. εχει κανεις ινφο, τηλ. επικοινωνιας κατι
καλην εσπεραν αρχοντες μου. Δεν ενθυμουμαι εαν εχω ξανα ανφερθει στην εν λογω "κυρια". Το νου σας ρεμαλια!! Μονο για σκληροπυρηνικους και λατρεις των πολυ ωριμων! Αποψη μου θα επρεπε να εχει αποσυρθει καιρο τωρα. Το να βαζει μια τετοια γυναικα βυζια τα οποια δεν μπορουν ουτε να σταθουν σε λογικο υψος και να κρεμονται σαν σακουλες με πορτοκαλια, δεν λεει. Με το να βαφεται σαν κινεζικο θεατρο και να παει σολαριουμ με μαλλι υπερπαραγωγη παλι δεν κρυβει τιποτα. Τελος με χαμηλωμενα τερμα φωτα μαλλον το χειροτερευει και τελος εαν ειχε υπηρεσιες σουπερ ουαου που να λεει ο μερακλης: ενταξει ρε παιδι μου γρια μεν αλλα κανει και γαμω τα κρεβατια! Τοτε θα ελεγες ναι απευθυνεται σε ειδικο κοινο. Αλλα δυστυχως τιποτα απο τα παραπανω δεν σε κανει να θες να δοκιμασεις οοοοσο μερακλης και νασαι. Και εγω πηγα με μερακληα αντρα να κανουμε και παρτουζα παναθεμα μας. Εγω εφυγα τρεχοντας ο αλλος εμεινε και εκλαψε το 40αρι. Οποτε μακρυα κι αγαπημενοι! ή αλλοιως μονο για αγαθοεργια να πατε!
Λοιπόν την κυρία την έχω δοκιμάσει. Έχω πάει σπίτι της στο Μαρούσι παλιότερα. Είναι ψηλή, με πολλά κιλά, ηλικία γύρω στα 55-60 και αδιάφορο πρόσωπο. Βυζι αρκετά μεγάλο, με κοιλιά και κωλαθρα. Είχα δώσει 50 ευρώ για δύο φορές χωρίς να κοιτάει ρολόι. Μέσα και ο κωλος. Πολύ πρόθυμη να σε ευχαριστήσει. Κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό (κάτι που δεν προτιμώ ποτε γενικα-Safety first) και χύσιμο όπου θες.
Προσοχή συνιστάται μόνο για σκληροπυρηνικούς μιλφογκιλφακηδες που γουστάρουν Σλαβική σάρκα και δεν κωλανε στην εμφάνιση (όπως εγώ).
Καλησπέρα στην παρέα.σκευτομαι να την φωνάξω σπίτι μου σήμερα.ειναι όντος 100 κιλά όπως γράφουν μέσα.γτ με ενδιαφέρουν οι ώριμες και χοντρές.
Τυπε φαντάσου πως θα είναι από κοντά..εχει κανεις ιδεα για την αγγελια
παντως δε μου μοιαζει αληθινη η φωτογραφια
μαρεσει που αναρωτιεσαι κιολας,ρε παιχτη...πληροφοριακα,οι σαυρες απο κυψελη ειναι...εχει κανεις ιδεα για την αγγελια
παντως δε μου μοιαζει αληθινη η φωτογραφια
μαρεσει που αναρωτιεσαι κιολας,ρε παιχτη...πληροφοριακα,οι σαυρες απο κυψελη ειναι...
καλην εσπεραν αρχοντες μου. Δεν ενθυμουμαι εαν εχω ξανα ανφερθει στην εν λογω "κυρια". Το νου σας ρεμαλια!! Μονο για σκληροπυρηνικους και λατρεις των πολυ ωριμων! Αποψη μου θα επρεπε να εχει αποσυρθει καιρο τωρα. Το να βαζει μια τετοια γυναικα βυζια τα οποια δεν μπορουν ουτε να σταθουν σε λογικο υψος και να κρεμονται σαν σακουλες με πορτοκαλια, δεν λεει. Με το να βαφεται σαν κινεζικο θεατρο και να παει σολαριουμ με μαλλι υπερπαραγωγη παλι δεν κρυβει τιποτα. Τελος με χαμηλωμενα τερμα φωτα μαλλον το χειροτερευει και τελος εαν ειχε υπηρεσιες σουπερ ουαου που να λεει ο μερακλης: ενταξει ρε παιδι μου γρια μεν αλλα κανει και γαμω τα κρεβατια! Τοτε θα ελεγες ναι απευθυνεται σε ειδικο κοινο. Αλλα δυστυχως τιποτα απο τα παραπανω δεν σε κανει να θες να δοκιμασεις οοοοσο μερακλης και νασαι. Και εγω πηγα με μερακληα αντρα να κανουμε και παρτουζα παναθεμα μας. Εγω εφυγα τρεχοντας ο αλλος εμεινε και εκλαψε το 40αρι. Οποτε μακρυα κι αγαπημενοι! ή αλλοιως μονο για αγαθοεργια να πατε!
Επιβεβαιώνω. Η γνωστή Βάσω από Πλατεία Λαυρίου. Ξεροκαμένη ξανθιά που πριν 15 χρόνια θεωρήτω GILF, φαντάσου τώρα. Υπηρεσίες, κάτω του μπουρδέλου.Η θεια ειναι πιατσοβια πλατεια λαυριου και περιξ και παιζει στα ξενοδοχεια ομονοια που πανε οι πιατσοβιες.
Γνωριζει καποιος τι παιζει με την Jane Schmidt? Βαζει και αυτην την αγγελια ως Μαρια
καλες υπηρεσίες αλλά τα βυζια δεν είναι πια αυτά....
καλες υπηρεσίες αλλά τα βυζια δεν είναι πια αυτά....
βυζια δεν είναι πια αυτά...? Τι εννοείς ότι έχουν μικρύνει ή ότι έχουν εξαφανιστεί εντελώς?