spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
πλεον δυσκολο.θελει πολυ ψαξιμο,και να βρεις ατομο να σε προτεινει.και πως θα μπορουσαμε να την βρουμε?
πλεον δυσκολο.θελει πολυ ψαξιμο,και να βρεις ατομο να σε προτεινει.και πως θα μπορουσαμε να την βρουμε?
Για αυτο τυπε φροντισα το εργαλειο (αμαξι) να εχει πιλοτο (cruise control)
Και τωρα πως την βρισκουμε ειπαμε? Η μηπως δεν ειπαμε κ θα πουμε..?
Ειμαι ταξιδιαρς τυπε μουπρονοητικός φίλε μου είσαι....
Καλισπερα. Η εμμυ υπαρχει ακομη? Πως να τη βρω?
Καλισπερα. Η εμμυ υπαρχει ακομη? Πως να τη βρω?
www.lovelist.com.gr/love-list/%ce%b5%ce%bc%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b1-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%ae/]https://www.lovelist.com.gr/love-list/%ce%b5%ce%bc%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b1-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%ae/[/url]
Καλη περιπτωση ειναι εχω ξαναπαρει και αλλη φορα απο τη προηγουμενη κριτική μου.
Μίλφ, πράγματι, αλλα οχι και τόσο του γουστου μου.Ενδιαφέρον milf φαίνεται αυτό
Συναγωνιστές, δεν έχω πάρει Έμυ. Την βλέπω σκυλί του πολέμου. Αξίζει ?
Συναγωνιστές, δεν έχω πάρει Έμυ. Την βλέπω σκυλί του πολέμου. Αξίζει ?
Λοιπόν αφου ρωτάς θα απαντησω, εγω την εχω πάρει ήδη 2 φορές, είναι glamour ουκρανέζα που της αρέσει να γαμιέται. Ήρθε στο bill ντυμενη απλά οπως και τη προηγούμενη, ηπιαμε το κρασάκι μας, και μπήκε στο μπάνιο, εγω ήμουν ήδη έτοιμος και καβλωμενος.. Το δέρμα της είναι απαλό και δε θυμίζει σε τιποτα την ηλικία της, ξεκινήσαμε με χάδια και ερωτικά φιλιά και χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα στο μουνάκι το οποίο μοσχομύριζε οπότε το περιποιήθηκα όπως έπρεπε, η Έμυ βέβαια δεν έχασε χρόνο τον πήρε στο στοματάκι της και ξεκίνησε μια υγρη πίπα αργη στην αρχή γρήγορη μετά. Στη συνέχεια τη γάμησα σε οποια στάση γούσταρα χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου , το τέλος του 1ου γύρου δεν άργησε να έρθει στο στοματάκι της. Όπου δεν καταπίνει τα φτύνει. Στο δεύτερο γυρο τα γνωστά. Αυτά σε γενικές γραμμές προτείνετε σε λάτρεις των milf.
Αυτάα συναγωνιστές, καλά γαμήσια.
ακριβως έτσι είναι η κύρια Έμμυ με πολύ καλες υπηρεσίες και άριστη πίπα να προσθέσω οτι όχι μόνον το απαλό δέρμα αλλά και το πολύ ωραίο σωμα της δείχνουμε μια πολύ νεότερη γυναικα,μια αριστοκρατική παρουσια στον χώρο η κύρια Έμμυ.Λοιπόν αφου ρωτάς θα απαντησω, εγω την εχω πάρει ήδη 2 φορές, είναι glamour ουκρανέζα που της αρέσει να γαμιέται. Ήρθε στο bill ντυμενη απλά οπως και τη προηγούμενη, ηπιαμε το κρασάκι μας, και μπήκε στο μπάνιο, εγω ήμουν ήδη έτοιμος και καβλωμενος.. Το δέρμα της είναι απαλό και δε θυμίζει σε τιποτα την ηλικία της, ξεκινήσαμε με χάδια και ερωτικά φιλιά και χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα στο μουνάκι το οποίο μοσχομύριζε οπότε το περιποιήθηκα όπως έπρεπε, η Έμυ βέβαια δεν έχασε χρόνο τον πήρε στο στοματάκι της και ξεκίνησε μια υγρη πίπα αργη στην αρχή γρήγορη μετά. Στη συνέχεια τη γάμησα σε οποια στάση γούσταρα χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου , το τέλος του 1ου γύρου δεν άργησε να έρθει στο στοματάκι της. Όπου δεν καταπίνει τα φτύνει. Στο δεύτερο γυρο τα γνωστά. Αυτά σε γενικές γραμμές προτείνετε σε λάτρεις των milf.
Τιμούλα;Λοιπόν αφου ρωτάς θα απαντησω, εγω την εχω πάρει ήδη 2 φορές, είναι glamour ουκρανέζα που της αρέσει να γαμιέται. Ήρθε στο bill ντυμενη απλά οπως και τη προηγούμενη, ηπιαμε το κρασάκι μας, και μπήκε στο μπάνιο, εγω ήμουν ήδη έτοιμος και καβλωμενος.. Το δέρμα της είναι απαλό και δε θυμίζει σε τιποτα την ηλικία της, ξεκινήσαμε με χάδια και ερωτικά φιλιά και χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα στο μουνάκι το οποίο μοσχομύριζε οπότε το περιποιήθηκα όπως έπρεπε, η Έμυ βέβαια δεν έχασε χρόνο τον πήρε στο στοματάκι της και ξεκίνησε μια υγρη πίπα αργη στην αρχή γρήγορη μετά. Στη συνέχεια τη γάμησα σε οποια στάση γούσταρα χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου , το τέλος του 1ου γύρου δεν άργησε να έρθει στο στοματάκι της. Όπου δεν καταπίνει τα φτύνει. Στο δεύτερο γυρο τα γνωστά. Αυτά σε γενικές γραμμές προτείνετε σε λάτρεις των milf.
Τιμούλα;
60 2 εκτονωσεις χωρις κωλο όμως δεν τον δινει με τπτ
δυστυχως