jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Συνεργαζοταν σε duo με την Σοφια που αλλαζει τακτικα σπιτια.
σοφια???
Συνεργαζοταν σε duo με την Σοφια που αλλαζει τακτικα σπιτια.
οκTo ιδιο ειναι.
Παιδια μακρια!!Η Μαρίνα απο το Ίλιον με πολύ περίεργες κριτικές
Κανένας δεν εχει γράψει πρόσφατη κριτική για να ξερουμε τι γίνεται
Παιδια μακρια!!
Ακομη να το ξεπερασω το λαθος που εκανα πριν κ 3 χρονια περιπου, να κατσω, παρα το οτι την ειδα)
Το καλο κορμι ειναι σχετικο.οκ
αρα αυτη λεμε
παλτο ειχαν γραψει ολοι
κριμα
κ ειναι καλο κορμι
Τωρα που το θυμηθηκα εκεινη η κυρια που ερχοτανε Λουτρακι με η χωρις τον ανδρα-καμεραμαν υπαρχει η χαθηκε ?
Τόσο πολύ ρε παιδιά;Γιατι από σώμα ειναι μια χαρά η κοπέλα,αλλά κάτι ειχα ακούσει ότι στο πρόσωπο δεν βλέπεται.Όπως και να έχει μιας και δεν έχω πολλές επιλογές θα επεισκευτω την Έλενα (μαζί με τον άντρα της) και ότι γίνει.Άμα γνωρίζει κανένας κανένα καλό μιλφάκι ας στείλει pm.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Έχεις εμπειρίες;
Ηθελα να το διαγραψω απο τη μνημη μου, εφυγα σαν κυνηγημενος!εμ.δεν εγραψες δυο αραδες ομως
Ηθελα να το διαγραψω απο τη μνημη μου, εφυγα σαν κυνηγημενος!
Μπορει να εδωσα κ 70, εντελως χαμενα,οσο για το θεμα που δεν εγραψα, νομιζω δεν ειχα κανει εγγραφη σαν μελος τοτε
Καλησπέρα συναγωνιστές ! Μεταφέρω εμπειρίες από 2η συνάντηση με ξανθιά Lana προ 1 εβδομάδας στο Bill. Καλή περίπτωση για όποιον γουστάρει τα συγκεκριμένα κυβικά, Όμορφες βυζάρες, αντέχει το σφυροκόπημα, καλό πιππέτο και καλό σώμα για την ηλικία της.
Ακριβώς φιλαράκι !λανα απο μαμπα φιλε??
Πολλα ζητας. Ξεκινα να πηγαίνεις εσυ κι αμα σε γνωρισει μπορει ναρθει μεταΚαλησμπερα παιδια επειδη ειμαι καινουριος στη φαση θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος σχετικα με milf σαρανταρες που ερχονται στο σπιτι. ευχαριστω