jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Η Μαρτα ρε το πηγε 60?
Απο 80+....μπραβο ρε Μαρτα! Τι να πω, εχω μεινει πισω φιλε!
Πολυ καιρο τωρα γιγαντα
Η Μαρτα ρε το πηγε 60?
Απο 80+....μπραβο ρε Μαρτα! Τι να πω, εχω μεινει πισω φιλε!
με την ειρηνη του zarden τι γινεται?
δεσποτα σε σεβομαι απεριόριστα,και εχω φαει φαι από την καραβανα σου,οπως ολγα και εμυ καισεξυ αννα κ.τλ.αλλα εδώ με απολυτο δικαίωμα ξεφυγαμε τιμολογιακα,ειμαστε δημοκρατικο και φιλανθρωπικο σαιτ αλλα να υπερβαινυμε το 100μπαλο για γυναικα που από ιδια δηλωνει 43ετων.γνωριζεις ο ιδιος παρα πολύ καλα τι αποκλιση εχουνε οι ηλικιες αυτές προς τα πανω.μονον η ολγα και η εμυ προς τιμην τους δηλώνουνε την πραγματικη τους ηλικια και γι αυτό επιβιωνουνε καλα πρεπει τα κορίτσια να το ψάχνουνε συνεχεια αυτό το τιμολογιακο.Να δωσω ένα άλλο παράδειγμα,μαρτα από Καλλιθεα στα 60 χλιαρο σερβις και διεκπεραιωση.μαρινα 60 στα ιδια λεφτα τσονταρα και βιτσιοβ
963
Η Μάρτα είναι σταθερή δύναμη. Δεν είναι η πρώτη μου λύση αλλά 2 φορές παλαιότερα που δεν έβρισκα κάτι άλλο ήταν πάντα εκεί. Εύκολη συνεννόηση, δε λέει σε τίποτα όχι και με πολύ καλό σώμα για την ηλικία της. Στα μείον βέβαια ότι είναι αρκετά παθητική στο πρόγραμμα. Επίσης με λίγο διαπραγμάτευση το κατεβάζει στα 50, αρκεί να πας πουθενά κοντά στα μέρη της ώστε να μη την ταλαιπωρήσεις στις μετακινήσεις! ;)
αυτό ειπα και εγω φιλος ότι είναι παθητικη και χλιαρη και το δωρακι είναι 60 οσο και της μαρινας60 που είναι τσονταρα.....τα συμπερασματα δικα σαςΗ Μάρτα είναι σταθερή δύναμη. Δεν είναι η πρώτη μου λύση αλλά 2 φορές παλαιότερα που δεν έβρισκα κάτι άλλο ήταν πάντα εκεί. Εύκολη συνεννόηση, δε λέει σε τίποτα όχι και με πολύ καλό σώμα για την ηλικία της. Στα μείον βέβαια ότι είναι αρκετά παθητική στο πρόγραμμα. Επίσης με λίγο διαπραγμάτευση το κατεβάζει στα 50, αρκεί να πας πουθενά κοντά στα μέρη της ώστε να μη την ταλαιπωρήσεις στις μετακινήσεις! ;)
Μάγκες κατόπιν επικοινωνίας με την Έμυ καυλιάρα Ουκρανή μου είπε να ενημερώσω πως θα απουσιάζει σε διακοπές απο 4/9 εώς και 18/9. Να ξεκουραστεί το κορίτσι και να επιστρέψει φρέσκο και ανανεωμένο.
ΥΓ.Μην αρχισετε τις μλκιες και εγω ποιος ειμαι κτλ, απλά έχει ταιριάξει η χημεία μου με τη κοπέλα και τα λέμε καλά.
καλημερα σε ολους. Μετα απο 2,5 χρονια στην αραπια να φτιαχνω μετρο στην ερημο επιτελους πισω στα πατρια εδαφη. Επιδη εχω χασει πασα επαφη με το αθλημα οποιος μπορει ας βοηθησει να βρω ΙΝΦΟ για τις κυριες ,ευχαριστω
Πηρα στο dreamgirls και ειπαν γυρναει Τεταρτη η Ζετα και να κλεισουμε νωριτερα,γιατι υπαρχει τεραστια ουρα,μεχρι τοτε θα δοκιμασω Μυρτω ή Αννα!Ρε παιδιά ξερεις κανεις αυτο το σκυλι του πολέμου η Ζέτα που χάθηκε; Γιατι στο γραφείο και καλα λενε θα....αλλα μηπως αλλαξε γραφείο; Μιλαω για την Ζέτα την 40 αρα...
Γιατι ? μοιραζει τυροπηττες ή ομολογα ελλ. δημοσιου ?Πηρα στο dreamgirls και ειπαν γυρναει Τεταρτη η Ζετα και να κλεισουμε νωριτερα,γιατι υπαρχει τεραστια ουρα,μεχρι τοτε θα δοκιμασω Μυρτω ή Αννα!
αυτό ειπα και εγω φιλος ότι είναι παθητικη και χλιαρη και το δωρακι είναι 60 οσο και της μαρινας60 που είναι τσονταρα.....τα συμπερασματα δικα σας
για τις κυριες αυτες μονο απο ZADREN βρισκουμε πληροφοριες?
zadren εγγυηση..για τις κυριες αυτες μονο απο ZADREN βρισκουμε πληροφοριες?
χυλοπιτες μαλλον λογω ζητησης..Γιατι ? μοιραζει τυροπηττες ή ομολογα ελλ. δημοσιου ?
Εμ κι εσύ 60+ που πας;ok, γεραματα...
Σκατα θα εχει τον ναυτικο το κοριτσι....!Γιατι ? μοιραζει τυροπηττες ή ομολογα ελλ. δημοσιου ?
Σκατα θα εχει τον ναυτικο το κοριτσι....!
zadren εγγυηση..
το καλο πραγμα θελει το χρονο του..Έχω στείλει 2 φορές, αλλά δυστυχώς δεν απάντησε. Ποιος ξέρει ίσως δεν τα είδε.