Alex_713
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2016
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Επειδη ποσταριστηκε πιο πανω...η Ιzzabela ειναι εξαιρετικη περιπτωση!!!!
Είναι milf στο σωματότυπο αυτή!!!
Επειδη ποσταριστηκε πιο πανω...η Ιzzabela ειναι εξαιρετικη περιπτωση!!!!
ναι τετοια λετε ,μιλφ πρεπει να είναι και vfm ,η συγκεκριμενη πλεον είναι εξτρα το διμπαλο εξτρα το αναλ βαλε και συν εικοσι το χοτελ πηγαμε στα 130-140 ευρω για πλακα τωρα οποιος πιστος ας προσελθει.......Πάρε την Στελάρα παίχτη , ορισμός του milf ....θα χύνουν μέχρι και οι φτέρνες σου.... έχει νήμα η κοπέλα μπές να καυλώσεις ελεύθερα...
ναι τετοια λετε ,μιλφ πρεπει να είναι και vfm ,η συγκεκριμενη πλεον είναι εξτρα το διμπαλο εξτρα το αναλ βαλε και συν εικοσι το χοτελ πηγαμε στα 130-140 ευρω για πλακα τωρα οποιος πιστος ας προσελθει.......
δεν ειναι τοσο φιλε μου....μαλλον μπορει να κανεις λαθος!ναι τετοια λετε ,μιλφ πρεπει να είναι και vfm ,η συγκεκριμενη πλεον είναι εξτρα το διμπαλο εξτρα το αναλ βαλε και συν εικοσι το χοτελ πηγαμε στα 130-140 ευρω για πλακα τωρα οποιος πιστος ας προσελθει.......
ξερεις τι παει να πει M.I.L.F. ?Πες τα ρε φίλε. Πιστεύω για μιλφ/γκιλφ δεν πρέπει να ξεπερνά τα 60€. Προσωπικά προτιμώ γυναίκες και με δικό τους χώρο στην ίδια τιμή
Ακομα δεν αρχησα φιλε!Φωτιες μας βανεις με φωτο συλλογη σου
Δωσε πονο ZadΑκομα δεν αρχησα φιλε!
Το νου σου μην καεις στην εκκινηση..Ακομα δεν αρχησα φιλε!
πες για το σουπερ ντουο στο σπιτι σου, μορφονιε.....και ασε τις χαριτωμενιές......Το νου σου μην καεις στην εκκινηση..
κρυβε λογια....πες για το σουπερ ωτουο στο σπιτι σου, μορφονιε.....και ασε τις χαριτωμενιές......
duo ?? Super ??τιν τουτ ??πες για το σουπερ ντουο στο σπιτι σου, μορφονιε.....και ασε τις χαριτωμενιές......
ξερεις τι παει να πει M.I.L.F. ?
Μαθε πρωτα εγω βαριεμαι να εξηγω....
Λοιπον τι ειπες? Μιλφ στα 60 tops?
Σιγα μη σου κατσει ο μουναρος αυτος που ειναι 39 χρονων με 60...Και θες να σου ερθει και σπιτι ε?
Το φορουμ γαμηθηκε εντελως!
ΥΓ Εισαι απειρος, οκ...Ζητα να σου δειξουν φωτο της Βερονικας που γαμιεται παρακαλετα με 250 και μετα περνα να σε μαθω 1-2 πραγματα....
απειρος, τα ειπαμε....αν με διαβαζες δεν θα εγραφες ποτε τετοιες μαλακιες σε μενα...Βιάζεσαι και δεν διαβάζεις σωστά κύριε συνάδελφε. Είπα ότι θέλω μιλφ-γκιλφ με δικό τους χώρο γύρω στα 60€. Εσύ μπορεί να σκας και χιλιάρικα και να τις παρακαλάς αλλά η λογική του φραγκατου λιγουρη δεν είναι κινηση ρουά ματ, αλλά αυτοκτονία.
Άμα η γκόμενα ζητάει ο,τι θέλει και εσύ ή κάποιος άλλος τα δίνει, δικαιωματικά θα ξαναβρούν οι τιμές στις προ κρίσης επίπεδα.
Ελπίζω να σε κάλυψα μεσιέ!
απειρος, τα ειπαμε....αν με διαβαζες δεν θα εγραφες ποτε τετοιες μαλακιες σε μενα...
Φυσικά και είμαι κουλ γιατί ξέρω τι εκστομίζω και τι γράφω επειδή είμαι προσεκτικό στο λόγο μου. Εσύ πιάστηκες να διαβάζεις λάθος και να μου στέλνεις απάντηση με ειρωνία.
Άρα τα συμπεράσματα δικά σου!
Όσο για το ποιος είσαι και το βίο και πολιτεία σου τον ξέρω για αυτό στα λέω για να ξεκαβαλησεις το καλάμι
φιλικά πάντα "άγιε"
Καλή συνέχεια !
σου ευχομαι καλο διαβασμα....μονο μην προσπαθησεις να με μελετησεις, δεν θα προβιβαστεις....
αντε και καλη συνεχεια "cool" ιδεολατρη!
Ρε συ ο zad έχει την ίδια λογική με σένα, να αφιερώσεις τρεις μήνες σε διάβασμα και μετά ξαναγραφεις.οΒιάζεσαι και δεν διαβάζεις σωστά κύριε συνάδελφε. Είπα ότι θέλω μιλφ-γκιλφ με δικό τους χώρο γύρω στα 60€. Εσύ μπορεί να σκας και χιλιάρικα και να τις παρακαλάς αλλά η λογική του φραγκατου λιγουρη δεν είναι κινηση ρουά ματ, αλλά αυτοκτονία.
Άμα η γκόμενα ζητάει ο,τι θέλει και εσύ ή κάποιος άλλος τα δίνει, δικαιωματικά θα ξαναβρούν οι τιμές στις προ κρίσης επίπεδα.
Ελπίζω να σε κάλυψα μεσιέ!