κι ομως! την εχω παρει εγω!!
ηταν μια απο κεινες τις μερες που η καλτιλα χτυπαγε κοκκινο στον οργανισμο μου! ηθελα να παω με οτι πιο μπαζο μπορουσα να βρω και μαλιστα επι πληρωμη. και οχι μονο για να γαμησω. ηθελα να γλυψω κιολας! κι οχι απλα να γλυψω, αλλα να με βαλει να την γλυψω, να με υποχρεωσει και να μην υπαρχει και διεξοδος. και τι διεξοδος να υπαρχει οταν το μετανοιωσω βεβαια , με 130 κιλα πανω απο τη μουρη μου? αναγκαστικα θα εγλυφα! ε, αυτο και εκανα. παιζει σε δυο σπιτια, ενα νοτια και λιγο ανατολικα στο οποιο μενει και αλλο ενα κοντα αχαρνων αρχη. την πηρα στο σαλονι της με τους κοκκινους καναπεδες που φαινονται στις φωτο, με το τζακι να καιει - ηταν τελη δεκεμβρη- και το σκηνικο μου θυμιζε την λεονορα του πόε! τετοιο μπογο δεν ειχα ξαναγαμισει αλλα τα καταφερα. η τιμη αποτι θυμαμαι πανακριβη 70 ή 80 για μια ωρα και για κωλο ηθελε +20 αποτι θυμαμαι. αλλα τι να τον κανω τον κωλο, τοσο βαθια που ηταν χωμενος μεσα στα κωλομαγουλα δεν εφτανε η πουτσα μου ουτε να ακουμπισω την τρυπα της.
τελος παντον υποταχτικα στα κιλα της μου περασε η καλτ φαση που εψαχνα και την εκανα μακρυα!
Δευτερη συναντηση -οχι για καλτιλα αυτη τη φορα- μαζι με ενα αλλο μιλφ, πριν κανα μηνα στην αχαρνων. πιο πολυ πηγα για την αλλη γιατι μου αρεσε η κωλαρα που εβλεπα στις φωτο. εκαναν και λεσβιακο, καλουτσικο και καβλωτικο, εγω κοιταζα και εγλυφα μονο την κωλαρα του αλλου μιλφ που ηταν σα να ζυμωνα δυο λεκανες με ζυμαρι. ωραια μαλακη μιλφοκωλαρα για χαστουκακια. την γαμησα αρκετα , ξαναγλυψα την κωλαρα της εχυσα κι εφυγα. η μαλακια που εκανα ηταν οτι δεν πηρα τηλ απο το αλλο μιλφ να μπορω να το ξαναδω μονο του. στο τηλ απανταει μονο το χοντρο. εν κατακλειδι, ειναι για πολυ ειδικες καλτ ανωμαλιες!