Foxvillager
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
Χαχαχαχα κλαιωω!!
μακριά πολύ ξεπετουα η Μαντάμ..
την ειχα παρει στο εξοχικο μου οταν εριχνα θεμελια τυπε
Η γνωστή Μαρίνα από Αγίους Αναργύρους,δεν έχω πάρει αλλά έχω ενημερωθεί ενδελεχώς. Στον από κάτω όροφο φυλάει καραούλι ο σύζυγος.Παιδια καλησπέρα. Ψήνομαι για αυτή. Κανείς τελευταία έχει εμπειρία?
Αν ψάξεις 1-2 σελίδες πιο πίσω θα βρεις λεπτομέρειες. Κι εγώ ψηνόμουν γι' αυτήν διότι μου αρέσουν οι καμπύλες της, αλλά με προέτρεψαν συμφουρίτες να ψάξω αλλού. Αναφέρθηκε ότι πάσχει στο πρόσωπο(αυτό από μόνο του είναι αρκετό να με αποτρέψει) και είναι "ξεπετουά".Παιδια καλησπέρα. Ψήνομαι για αυτή. Κανείς τελευταία έχει εμπειρία?
Η γνωστή Μαρίνα από Αγίους Αναργύρους,δεν έχω πάρει αλλά έχω ενημερωθεί ενδελεχώς. Στον από κάτω όροφο φυλάει καραούλι ο σύζυγος.
Σε ευχαριστώ. Μπορείς να μου πείς πιο πολλά? Αξίζει?
εχει κ μια κριτικη στα cg
μπα δεν νομιζωΕυχαριστώ, τίποτα πιο φρέσκο υπάρχει?
Παιζει καποια αλλη στο 50αρικο εκτος απο Ναντια-Στελλα-Μαγια-Μαρια 55-Αλεξανδρα δωστε τα φωτα σας αλανια να ξεφορτωσουμε σημερα...
ολγα
μαρτα στο 60
αλςξανδρα στο 60
την αλεξανδρα και την μαρτα την εχω παρει την ολγα δεν βρισκουμε ωρα οταν μπορω εηω δεν μπορει εκεινη χααχαχα
μάγια που έχω πάρει είναι πολύ καλή μαν ματώνει φανέλα σαν τον ΖΕΚΑ έχει βυζάρες ζουμερές αλλά κολο δεν έχει ΕΛΠΊΖΩ να μην βγει κάποιος αγαπουλης κ κράζει Αυτά από μένα..
Η γνωστή Μαρίνα από Αγίους Αναργύρους,δεν έχω πάρει αλλά έχω ενημερωθεί ενδελεχώς. Στον από κάτω όροφο φυλάει καραούλι ο σύζυγος.
Και εσυ που το ξερεις? Τον ειδες να φυλαει? Η το ακουσες? Και τι σημασια εχει ? Μηπως σε κατι αλλες δεν φυλανε καραουλι απ εξω οι αλλοι τσολιαδες?Η γνωστή Μαρίνα από Αγίους Αναργύρους,δεν έχω πάρει αλλά έχω ενημερωθεί ενδελεχώς. Στον από κάτω όροφο φυλάει καραούλι ο σύζυγος.
Μπα, οχι! Απλα τον οδηγο κανει...Τώρα που λέει ότι έρχεται σπίτι ή ξενοδοχείο, λες να κάθεται και σύζυγος σε καμιά τουαλέτα και να περιμένει;
Και εσυ που το ξερεις? Τον ειδες να φυλαει? Η το ακουσες? Και τι σημασια εχει ? Μηπως σε κατι αλλες δεν φυλανε καραουλι απ εξω οι αλλοι τσολιαδες?
Αντι να μιλαμε αν τα παιρνει στο στομα και αν κανει καγκελοτο, ασχοουμαστε με τις πανες του αντρα της....Που δεν ειναι τελικα αντρας της, αλλα τεσπα...Ο καθενας με το μυαλο του...