αυτή εδώ η βυζαρου παιδιά τι είναι; ξέρουμε;
Ενδιαφέρουσα περίπτωση , αν μένεις Θεσσαλονίκη!!
γκούγλαρε το τηλ. σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και θα δείς.
Γυφτοβουλγάρικο μίλφ φαίνεται, Βυζάρες μεν αλλά το γενικό σύνολο δεν με ενθουσιάζει.
Αν πάει κάποιος ας ενημερώσει
και οχι μονο.και προγραμα σουπερ στην σωστη τιμη.Ποιό είναι το τοπ 5 σας; (μόνο Νάντια δοκίμασα που ήταν κυρία με τα όλα της και πάνω απ'όλα καθαρή)
υπαρχει εδω μεσα οτι θελει καποιος να δει πριν το γαμο...Καλησπέρα παιδιά, αναζητώ milf γυμνασμενη, αν έχει κ μεγάλο στήθος ακόμα καλύτερα, με ωραίο σφιχτό κώλο. Δυστυχώς είμαι από κινητό κ είναι πολύ κουραστικό να ψάξω όλο το νήμα. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος...
Επίσης μία ιδέα, σε όλες αυτές τις κοπέλες στο site να έχει tag με χρώμα μαλλιών, ματιών, ύψος, βάρος, ηλικία, σωματότυπο κλπ ώστε να κλικαρει ο καθένας τι ζητάει κ να γίνεται πιο εύκολη η αναζήτηση
Φορουμ πληροφορησης και ανταλλαγη αποψεων ειναι εδω....Οχι μαγαζι...Ουτε Mc Donalds για drive through...Και παλι καλα πολλα εχει να προσφερει. Αν θελετε να τα διαχωρησετε παιρνει πολυ κοπο και χρονο και φτιαχνεται δικα σας αρχεια και λιστες...Αλλα ειπαμε θελει πολυ δουλεια, χρονο και χρημα...Το ετοιμο σε πολλους αρεσει αλλα εδω μεσα παιδακια πρεπει να δωσετε για να παρετε...
Οσο διαβαζετε εδω μεσα, μαθαινετε! ;)
Φορουμ πληροφορησης και ανταλλαγη αποψεων ειναι εδω....Οχι μαγαζι...Ουτε Mc Donalds για drive through...Και παλι καλα πολλα εχει να προσφερει. Αν θελετε να τα διαχωρησετε παιρνει πολυ κοπο και χρονο και φτιαχνεται δικα σας αρχεια και λιστες...Αλλα ειπαμε θελει πολυ δουλεια, χρονο και χρημα...Το ετοιμο σε πολλους αρεσει αλλα εδω μεσα παιδακια πρεπει να δωσετε για να παρετε...
Οσο διαβαζετε εδω μεσα, μαθαινετε! ;)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Γι αυτά τα 2 θέλω να μου πει κάποιος
εισαι ο κ λέγεσαι...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Θελω να σας ευχαριστησω για τα γλυκα σας λογια,και για την ασχημη κριτικη που κανεται.Αν εχετε ορεξη κοιταχτε στα σαιτ να δειτε οτι η ΕΛΕΝΑ ειναι με τα περισσοτερα VIEWS τυχαιο μαλλον οχι.Και αλλος εδω μεσα ελεγε διααφορα,οταν την πηρε ραντεβου παραδεχτηκε το λαθος του.
γειά σου Έλενα!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Θελω να σας ευχαριστησω για τα γλυκα σας λογια,και για την ασχημη κριτικη που κανεται.Αν εχετε ορεξη κοιταχτε στα σαιτ να δειτε οτι η ΕΛΕΝΑ ειναι με τα περισσοτερα VIEWS τυχαιο μαλλον οχι.Και αλλος εδω μεσα ελεγε διααφορα,οταν την πηρε ραντεβου παραδεχτηκε το λαθος του.
Καλησπέρα.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
από αυτά που βλέπω στις φωτόΚαλησπέρα.
Πριν 1-2 μήνες που πήρα τηλ. το 80+20 μου φάνηκε απαγορευτικό.
Αν υπάρχει πελατεία με αυτές τις τιμές για milf (και μπαμπάτσικο) τότε στην χώρα δεν υπάρχει κρίση,
Πάντως με αλλαγή τιμοκαταλόγου ίσως να υπήρχαν περισσότεροι που θα δοκίμαζαν.
από αυτά που βλέπω στις φωτό
δίκαιη τιμή τα 50 ευρώ και για τις δύο
και το δωμάτιο πληρωμένο από τις ίδιες
με εσενα εχω περασει αξεχαστες στιγμες...καλη συνεχεια!!!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.