jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Παιδιά Μαγια,Στελλα ή Νάντια να τιμήσω απο μιλφ ?
ολες καλες ειναι
Παιδιά Μαγια,Στελλα ή Νάντια να τιμήσω απο μιλφ ?
Γι αυτά τα 2 θέλω να μου πει κάποιος
ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για magik milf ισχυει καλα θυμαμαι
το ξανθο μιλφονι μας εχει ρεψει στηνν αγγελιαΓι αυτά τα 2 θέλω να μου πει κάποιος
ουτε πιωμενος,ουτε με σφαιρεςτο ξανθο μιλφονι μας εχει ρεψει στηνν αγγελια
μονη στο σπιτι της
με το γκομενο στο σκαφος
με το γκομενο στο σπιτι
και τωρα με την γκομενα και καλα λεσβιακο....
οι κριτικες της παντως ψοφιες εδω και χρονια !
το ξανθο μιλφονι μας εχει ρεψει στηνν αγγελια
μονη στο σπιτι της
με το γκομενο στο σκαφος
με το γκομενο στο σπιτι
και τωρα με την γκομενα και καλα λεσβιακο....
οι κριτικες της παντως ψοφιες εδω και χρονια !
και κωλαράκι αβίαστατην έχω πάρει 2 φορές. Ελληνίδα γύρω στα 43. γαμιέται με χαρά και αγαλίαση σε όλες τις στάσεις, καθαρή με πολύ ωραίο σώμα. 80 ευρώ για μια ωρίτσα με 2 εκτονώσεις. τη συνηστώ
Συμφωνώ... είναι η Αννα590... αξίατην έχω πάρει 2 φορές. Ελληνίδα γύρω στα 43. γαμιέται με χαρά και αγαλίαση σε όλες τις στάσεις, καθαρή με πολύ ωραίο σώμα. 80 ευρώ για μια ωρίτσα με 2 εκτονώσεις. τη συνηστώ
Το δυνατο της σημειο....και κωλαράκι αβίαστα
Εσενα υστερα απο τα χθεσινα μαλλον δεν σου επεσε, ετσι?Το δυνατο της σημειο....
τι γινεται ρε μουτρα εκει στην αθηνα?καθε μερα γαματε.εμενα απο προχθες στο παρτυ,που με ξεκατινιασε η ζετα,δεν λεει να μου σηκωθει.βεβαιως θα γραψω κριτικη.παντως καλα να περνατε και καλα γαμισια.Εσενα υστερα απο τα χθεσινα μαλλον δεν σου επεσε, ετσι?
τι γινεται ρε μουτρα εκει στην αθηνα?καθε μερα γαματε.εμενα απο προχθες στο παρτυ,που με ξεκατινιασε η ζετα,δεν λεει να μου σηκωθει.βεβαιως θα γραψω κριτικη.παντως καλα να περνατε και καλα γαμισια.
Γεροντα σαν σοφος που εισαι, ξερεις οτι ολοι οι μυστες εχουν θεμα,Εσενα υστερα απο τα χθεσινα μαλλον δεν σου επεσε, ετσι?
μαν ,δεν εχω τετοιο θεμα εγω.απλα υπηρχε πολυ ξεζουμισμα απο ζετα και υπαρχει πτωση ηθικου για λιγες ημερες.τα σεβη μου.Γεροντα σαν σοφος που εισαι, ξερεις οτι ολοι οι μυστες εχουν θεμα,
σε καποιους δεν τους σηκωνεται και σε καποιους δεν τους πεφτει με τιποτα....
ειναι αυτό που λένε ότι του φανεί του λολοστεφανη ...κακός άφησαν τέτοιο θέμα να ανέβει...αντε τωρα καντε και μια βολτα εδω να δειτε τι γραφει ενας τρομπας για την Αννα....