Geo12S
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2017
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Γειά σας παίδες. Μεθαύριο θέλω να παίξω μπάλα και είμαι μεταξύ των: Μάγιας Μιλφ και Μαρίας55. Θέλω να είναι καλή στο gfe
Τσεκαρισε
Γειά σας παίδες. Μεθαύριο θέλω να παίξω μπάλα και είμαι μεταξύ των: Μάγιας Μιλφ και Μαρίας55. Θέλω να είναι καλή στο gfe
ερώτηση για να μη φάμε τα μούτρα μας : παίζει οκ ή είναι black list? 40 διναρια το κόστος ειπώθηκε
αυτή και πριν χαθεί αν χάθηκε, δεν είχε απαντήσει σε καμιά από τις κλήσεις μουΑυτή που έχει χαθεί ξέρουμε.
στην φυλής εχει μουναρες ! με μπλε εισητηριο ισως να χυσεις και στη μουρη να παρεις και κωλο.ερώτηση για να μη φάμε τα μούτρα μας : παίζει οκ ή είναι black list? 40 διναρια το κόστος ειπώθηκε
πίπα και μονο μπροστα..στην φυλής εχει μουναρες ! με μπλε εισητηριο ισως να χυσεις και στη μουρη να παρεις και κωλο.
Αυτη ποσα σου δινει?
ερώτηση για να μη φάμε τα μούτρα μας : παίζει οκ ή είναι black list? 40 διναρια το κόστος ειπώθηκε
Και κωλο εχει και ακα και οτι θες ! χωρις ρισκο . αυτη που κοιτας απορω πως μπορεις να την κοιτας! Περι ορεξεως!πίπα και μονο μπροστα..
Τα μιλφ προς γκιλφ ετσι και αλλιώς κάνουν τα πάντα!τα πρασινα ματια ειναι προβλημα. Όσες ειχαν πρασινα ματια τις ζητησαν σε γαμο και αποσυρθηκανΧωρις ειρωνιες κ χαζα σχολια οποιος θελει απανταει
Εχω κεφι για μια ξανθια ΜΙΛΦ με 4αρι στηθος που κανει τα παντα με 100 ευρο !!
Εαν εχει κ πρασινα ματια θα ειναι τελεια.
Ευχαριστω
Ρε παιδες η Sexy Anna το σταματησε το αθλημα ξερει καποιος?
Παιρνω καμια βδομαδα τωρα αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση...
Δεν έχασες και τίποτα.
κάνει babysitting ενίοτε και δεν θα μπορούσε να μιλήσειΈρωτηση : ενώ αρχικα επικοινώνησα με maria55 τηλεφωνικα, λίγες μέρες μετά που καλούσα για ραντεβού δεν την έβρησκα? ξέρουμε τίποτα? το χει συνηθεία να απαντάει μία στο τόσο?
Τι ψαχνεις φιλε?Βαριέμαι πώς βαριέμαι!!! Δεν ξέρω και τι να διαλέξω. Ούτε και θέλω τα ίδια πάλι. Την Έφη (μασάζ) δεν την ξανατιμώ. Too old. Η μπαμπθείτσα Γιώτα από τον Πειραιά νομίζει ότι είμαστε γατάκια και έχει ανεβάσει τιμές. Δεχόταν με 30 γιούρια και για τις 3 τρύπες της (10 ευρώ η τρύπα) και τώρα ακούω για 50 έως 70 ταρίφα. Η Ντίνα οκ, αλλά νισάφι. Ρε Gari έχεις να προτείνει τίποτα για να ξεμουδιάσω μεσημεριάτικα?
Ρε Zadren κάτι να ξεμπουκώσω. Σε late milf κατάσταση. Απλά θέλω και κάτι που να μην το ξέρω. αν έχεις να προτείνει κάτι μαν καλοδεχούμενοςΤι ψαχνεις φιλε?