jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
αρκετοί την έχουν γαμήσει τσάμπα με αυτή την αγγελία για τις φωτογραφίσεις
γι'αυτό και γράφει όχι δοκιμαστικά
την ξεκώλιασαν στο δοκιμαστικό
αρκετοί την έχουν γαμήσει τσάμπα με αυτή την αγγελία για τις φωτογραφίσεις
γι'αυτό και γράφει όχι δοκιμαστικά
την ξεκώλιασαν στο δοκιμαστικό
merciο gari πρεπει να ξερει σιγουρα. ο γκουρου του μασαζ κατ οικον
έχει βάλει ολόφρεσκια αγγελία στο μασαζ κατ'οικον με πακέτο 60 ευρώΤο βρηκα ειναι γυρω στις 20 δεκεμβρη το post στο μασαζονημα,
Η αγγελια μασαζ εχει κατεβει απο την xe αλλα υπαρχει αλλη αγγελια δικη της ?? Στην οποια ψαχνει πρακτορειο μοντελων ... (σοβαρο μαλιστα...στην ελλαδα ... με αγγελια στην xe )
Για να δουλεψει ως μοντελο στα 40 της
έχει βάλει ολόφρεσκια αγγελία στο μασαζ κατ'οικον με πακέτο 60 ευρώ
δεν αξίζειΛεει τιποτα γιγαντα
Απο σερβις λεω
δεν αξίζει
Δεν είναι η Μάγια. Η Μαρία55 είναι φίλη της Μάγιας. Μάλιστα πιο παλιά έκαναν και παρτούζες μαζί, σε δικό τους χώρο.Δεν ξέρω αν ακόμη συνεχίζουνξέρει κανειςαν εργάζεται ακόμη? διάβασα το νήμα της και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος είναι τελικά η Μάγια αυτή γιατι αναφέρθηκε πως έχουν το ίδιο μαιλ?
ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣΒρηκα την εν λόγω κυρια... και μια κριτικη εδω απο το 2011
Μπας και ξερει κανεις τιποτα για το εν λογω milfidio??
ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣΝαι ε??...και ψηνομουν σημερα να την παρω ενα τηλεφωνακι....ακυρο λοιπον.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ
ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΜΑΚΡΙΑ
Γειά σας παίδες. Μεθαύριο θέλω να παίξω μπάλα και είμαι μεταξύ των: Μάγιας Μιλφ και Μαρίας55. Θέλω να είναι καλή στο gfe
Αν βρεις την Μαρια τυχερος θα εισαι..