zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
κάνε υπομονή... απο την αλλη εβδομαδα δεν είπε?Μη γελας εσυ γιατι θα σου στειλω παλι παρενοχληση σε πμ ;) ;)
κάνε υπομονή... απο την αλλη εβδομαδα δεν είπε?Μη γελας εσυ γιατι θα σου στειλω παλι παρενοχληση σε πμ ;) ;)
η πρεφα θελει υπομονη και το μ...ι κυνηγικάνε υπομονή... απο την αλλη εβδομαδα δεν είπε?
αρχηγέ zadren, φιλάκια, γλωσσόφιλα κτλ δίνει ή είναι εντελώς τυπική? πιπούλα, ανοίγω πόδια, γάμα με, πιάσε κ κανά βυζί κ τελείωνε?χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες...
Με 80απλο παίρνεις μια Μαρια2 ή ακόμα και μια Αγγελική 24 και δε θυμάσαι που εχεις βάλει το αμάξι σου! ;)
Οχι, AZAX δεν ειναι.αρχηγέ zadren, φιλάκια, γλωσσόφιλα κτλ δίνει ή είναι εντελώς τυπική? πιπούλα, ανοίγω πόδια, γάμα με, πιάσε κ κανά βυζί κ τελείωνε?
δε σε έπιασα. τι εννοείς?Οχι, AZAX δεν ειναι.
δινει και φιλακια και αγκαλιτσεςδε σε έπιασα. τι εννοείς?
δίνει ή δε δίνει φιλιά κτλ?
κ τι ειναι το azax?
thanx anyway
Να σου πω....,μιλησατε στο τηλεφωνο? Η θες να σου πουμε στο ετσι? Κανε ενα τηλεφωνημα, δες τι θα σου πει, και περνα να σου πω το περιθωριο που εχεις να ριξεις την τιμη...Αν το πιασει βεβαιακαι κάποια άποψη για αυτή
και κάποια άποψη για αυτή
Οχι παντα...Kολογραφείο,που το τηλέφωνο σηκώνει μια γριά φαφούτα που έχει καπνίσει καμιά 1 εκ τσιγάρα ασσο φιλτρο και στο κλείνει απότομα.
δε σε έπιασα. τι εννοείς?
δίνει ή δε δίνει φιλιά κτλ?
κ τι ειναι το azax?
thanx anyway
ε, οχι και προμο στην οικοδομή...παμπαλαια πουτανα του ποταμιου...κάποιος ρώτησε για αγγελία...να μην του πούμε δλδ??Πάρε, τυπε.. Στη ανάγκη όλες γίνονται milf σε αυτο το νήμα. Απο 24 μεχρι 54. Azax δεν υπαρχει, αλλα απο promo, αλλο πράγμα λέμε.....
ε, οχι και προμο στην οικοδομή...παμπαλαια πουτανα του ποταμιου...κάποιος ρώτησε για αγγελία...να μην του πούμε δλδ??
ΥΓ. Προμο δεν παίζει φιλε...μην το ψάχνεις...δεν την ενδιαφέρει ουτε αυτή , ουτε αυτόν...
30 - 35 εχεις δίκιο, δεν είναι μιλφς...δεν έχουν παιδιά οι τριανταρες...Καταρχήν τωρα δε κατάλαβα για πια μιλάς. Εσυ που ειςαι "Βασιλικότερος του Βασιλέως" λες σε κάποιον να μη "μολύνει το νήμα" . Εδώ ο όρος Μιλφ εχει δοθεί σε Εκδιδόμενες 40ρανταφευγα ( Μάρτα, Αλεξια, Στέλλα, Ναντια, Μαρια ) καποιος ρωτάει και εσυ του λες για δυο περιπτωςεις που ειναι 30-35 το πολυ.
Αν ηταν η απάντηση σου στο νήμα με τις Ανεξάρτητες, τότε οκ. Αλλα δεν ειναι. Εχω δικιο ?
30 - 35 εχεις δίκιο, δεν είναι μιλφς...δεν έχουν παιδιά οι τριανταρες...
Ξαναδιαβασε τι έγραψες...καλη συνέχεια...
Καλα τα ειπες. Διαφωνω με την περιγραφη των γυναικων, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.Οχι δεν κατάλαβες. Για μενα προσωπικα οι 30-40 με παιδια ειναι μίλφς. Τωρα βέβαια ποιες απο αυτές εχουν παιδια, δεν ξέρω δεν ρωτάω. Το θεμα ομως ειναι οτι σε αυτο το νήμα αποκαλούνται μίλφς αυτές που ειναι γκιλφες. Ας γινει λοιπόν και ενα τρίτο νήμα για να μιλάμε πλεον με σωστούς ορους. Δεν εχει καμια σχεση σωματικά κατι καρακαλτακες όπως Ναντια, Μαρια, Στέλλα ( μιλάμε για θείτσες) που βαφτίστηκαν μίλφς, με τις άλλες 2 που ανέφερες. Τωρα αν ειμαι θεωρείς οτι κανω υπερβολική ανάλυση, οκ πάσο. Απλα μου αρεσει να ειμαι ακριβής.
Καλα τα ειπες. Διαφωνω με την περιγραφη των γυναικων, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.