Συναγωνιστες εχουμε πληροφοριεσ γι αυτες;
sexgr
sexgr
έχει πολυ μεγαλη διαφορα φιλε ...Άλλο να στα παιρνει μια 49αρα και άλλο μια 52αρα...Τι 49 τι 52..μια χαρα )
προσωπικά το ίδιο μου κάνει...έχει πολυ μεγαλη διαφορα φιλε ...Άλλο να στα παιρνει μια 49αρα και άλλο μια 52αρα...
εμας ναι...το λέω για τους ληξιαρχους...προσωπικά το ίδιο μου κάνει...
χαχαχαχαχ....ΣΩΡΑΙΟΟΟΣεμας ναι...το λέω για τους ληξιαρχους...
ωστε ετσι...ε? Οκ, ανεβασε και την κριτικη στην καρτελα της ...Καλησπερα και καλη βραδια.Εχθες βρεθηκα στο bill με την juliana. Πολυ καλο παιδι και απο συμπεριφορα αλλα και στο κρεβατι δυναμη.Απο σωμα στηθις μικρουλι πολυ ωραια κωλαρα πρασινες ματαρες.Γενικα δεν λει οχι σε τιποτα απο την αλλη εγω επεσα με τα μουτρα στο μοσχομυριστο μουνακι της και ειχαμε ωραια χημεια συνεχεια με καλη πιπουλα γυρισμα στα τεσσερα ολα τα λεφτα δεν κρατηθηκα πολυ και εχυσα πανω στην κωλαρα της.Στο σοσιαλ πολυ καλη και με τον χρονο ανετη.Δυο βολια φιλι χωρις γλωσιτσα και οχι πρωκτικο.Τιμια συναντηση και σιγουρα θα ξαναβρεθω με το κοριτσι.Καλο βραδυ και καλα γαμησια.
Δεν καταδεχόμαστε να φερμάρουμε με ....300€ την ώρα!
εμας ναι...το λέω για τους ληξιαρχους...
στη συνηστώ. ρουμάνα πολυ ομορφη. την εχω παρει δυο φορες που ανεβηκα θεσσαλονικηΚαλησπερα καμια βοηθεια παρακαλω για κατι καλο Θεσσαλονικη εθχαριστω
Εχω ανεβασει παλαιοτερα στο νημα των γυναικων με δικο τους χωρο...και εγω ρώτησα για αυτήν προχθές αλλά δεν πήρα τις καλύτερες απαντήσεις
Μη μολυνεις το νημα αυτο με 25χρονα!!! Αυτη δεν ειναι MILF...στη συνηστώ. ρουμάνα πολυ ομορφη. την εχω παρει δυο φορες που ανεβηκα θεσσαλονικη
Προσβληθηκες μιλφολατρη?Μη μολυνεις το νημα αυτο με 25χρονα!!! Αυτη δεν ειναι MILF...
Εχω ανεβασει παλαιοτερα στο νημα των γυναικων με δικο τους χωρο...
Προγραμμα ομως ΣΧΕΔΟΝ απο τα Lidl. Μπορει να σου βγει και σε καλο...
Οτι αλλο θελεις μου λες...
χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες...Εχω κανει 2 συναντήσεις απ το τα review σου (όχι με τη συγκεκριμένη, γενικά..) Δεν έχω κανένα παράπονο αφού και τα δυο μιλφ ήταν όπως τα περιγράφεις (θα ποστάρω μια κριτική κιολας) Η συγκεκριμένη με ψήνει απ τις φώτο αλλά έτσι οπως τα γράφεις την αποφεύγω τόσο καιρό.
Αnyways αυτό το προγραμμα απ τα Lidl τι εννοείς; Για κάποιον οχι και τοσο έμπειρο αξίζει;
Αυτη η Αγγελικη μου χει γινει σεβνταςχαμηλής ποιότητας υπηρεσίες...
Με 80απλο παίρνεις μια Μαρια2 ή ακόμα και μια Αγγελική 24 και δε θυμάσαι που εχεις βάλει το αμάξι σου! ;)
Αυτη η Αγγελικη μου χει γινει σεβντας
Μη γελας εσυ γιατι θα σου στειλω παλι παρενοχληση σε πμ ;) ;)