Καλησπέρα κύριοι. Δεν είμαι συχνός οπαδός του σπορ παρά μόνο σε περιόδους ξηρασίας. Συνάντηση προ 2μήνου με την Maria55. Eυγενέστατη κυρία, και την πέτυχα με την πρώτη. Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα. Δεν μου αρέσει λόγω επαγγέλματος να πλατειάζω οπότε κατευθείαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είναι όπως περιέγραψαν αρκετοί, η γειτόνισσα της διπλανής πόρτας. Δεν είναι από τις γυναίκες που θα την δείς και θα χάσεις το φώς σου, αλλά έχει μια θετική ενέργεια, γλυκύτητα και πραγματικά ένιωσα λες και ήμουν με την φίλη μου. Mεγάλο στήθος που αποζημιώνει για την φορά του χρόνου. Πολύ καλό στοματικό, πάρα πολύ κοντά στα γούστα μου. Δεν αφήνει δαχτυλιάσματα παρά μόνο με προφυλακτικό στο χέρι, αυτό με χάλασε, λίγο όμως. Αν και έλεγαν πως δίνει λόκο που είπε πως αυτό δεν ισχύει και δεν είναι αληθές. Είχαμε χημεία, στα διαλείμματα μιλήσαμε αρκετά, έχει την ανάγκη να μιλήσει, όμως και τις δύο φορές που την επισκέφτηκα δεν ένιωσα να μου τρώει τον χρόνο μου ούτε να κοιτάει συνέχεια την ώρα. Σέβεται τα χρήματα του πελάτη και δεν ένιωσα να πετάω τα χρήματα μου. Είναι σίγουρα στα τηλ που έχω κρατήσει αλλά μετά την 2ή φορά είναι καιρός για την επόμενη. Θα την ξαναεπισκεφτώ αλλά μετά από μήνες. Σίγουρα δεν θα κλάψετε τα λεφτά σας. Σας ευχαριστώ όλους και ειδικά τον Zarden για την κριτική του, σωστότατη. Δεν είναι καιροί για να κλαίμε τα λεφτά μας. Ελπίζω να βοήθησα παιδιά.