petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.634
- Πόντοι
- 41.813
Γουστα μεν....
αρα το ειδες.σεβαστα τα γουστα σου αλλα 80 για γιαγιαδες ειναι πολλα μαν.γνωμη μου. εχει κατι μπουμπουκια.... με αυτα τα λεφτα
Γουστα μεν....
Μαζι σου φιλε μου για τα μπουμπούκια αλλα αν γουστάρεις μιλφαρες και όχι μονο το ψχνεις εκει το θεμα...αρα το ειδες.σεβαστα τα γουστα σου αλλα 80 για γιαγιαδες ειναι πολλα μαν.γνωμη μου. εχει κατι μπουμπουκια.... με αυτα τα λεφτα
Μαζι σου φιλε μου για τα μπουμπούκια αλλα αν γουστάρεις μιλφαρες και όχι μονο το ψχνεις εκει το θεμα...
Δικος μου εισαι
Μαζι σου φιλε μου για τα μπουμπούκια αλλα αν γουστάρεις μιλφαρες και όχι μονο το ψχνεις εκει το θεμα...
Λεπτομεριες φιλαρακι χαχαχαχαχ.Δεν παμε για γαμο αλλα ένα και στο καλο..αυτες ομως εχουν ξεπερασει τον ορο μιλφ εδω και 20 χρονια
8Λεπτομεριες φιλαρακι χαχαχαχαχ.Δεν παμε για γαμο αλλα ένα και στο καλο..
Λεπτομεριες φιλαρακι χαχαχαχαχ.Δεν παμε για γαμο αλλα ένα και στο καλο..
8
Σοφα λογια
εχει παει καποιος μου ειπε 80ευρο στο τηλ ...
παψε εσυ που πεταχτηκες μολις ειδες γκιλφ
Πιο μερακλης κ απο μενα εισαι γιγαντα
Δεν νομιζω μιλουσαν καλα ελληνικα και αυτές είναι στην γλυφαδα...μ αρεσεις. προσεχε μονο μην ειναι οι σαυρες στην Ωλενου στην Κυψελη :S :S :S
Ε αφου γνωριζεις την αρρωστια μου
Δεν νομιζω μιλουσαν καλα ελληνικα και αυτές είναι στην γλυφαδα...
Αδελφε ειχα παει να δω στην κυψελη τι παιζει και με το που μπηκα ειπα μην κλειδωσει καμια την πορτα και δεν το εκαναν,γι αυτό ρωταω κιολας αν εχει παει κανεις για να μας πει..γνωστα βυζια αυτα στη φωτο. εχουν ξαναμπει εδω. μαλλον κυψελιωτικα θα ειναι
θα τον κλειδωσουν μεσα κι αντε φυγε μετα...