zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Κελλη Ηλιουπολη...Εχω ανεβασει κριτικη και εχω κανει και 4 σχολια...Την εχω δει καμποσες φορες....Κέλλη? Ποιά Κέλλη?
Κελλη Ηλιουπολη...Εχω ανεβασει κριτικη και εχω κανει και 4 σχολια...Την εχω δει καμποσες φορες....Κέλλη? Ποιά Κέλλη?
ΣωστόςΕγω πηγα...Την εχω δει 2 φορες...Και εχω αποψη ΜΟΝΟ για πουτανες που εχω κατσει και εχω γαμησει. Οταν κανω μονο επισκεψεις για τσαι λεω μονο αν το τσαι ηταν καλο οχι...Για μουνι δεν θα μιλησω....
Αφου δεν εκατσες να δακτυλιασεις και να γαμησεις να μην εχεις αποψη...Και ασε τα "κανει μπαμ" και τις μαλακιες που θα μας πεις εμας ποιος ειναι ο τρανσφορμερ και ποιος οχι...
Αντε γιατι με τα "κανει μπαμ" πολλοι γαμανε απο εδω μεσα....Μονο μπαμ δεν κανουν....
ΜΗΝ τρελλενεσαι εδω πολλοι με τοΚελλη Ηλιουπολη...Εχω ανεβασει κριτικη και εχω κανει και 4 σχολια...Την εχω δει καμποσες φορες....
πως την βρισκουμε αυτη ρε μαγκες?Εντάξει την Κέλλυ-Τίφανυ milf δε την λές ακόμη τουλάχιστον!!!
Εγω πηγα...Την εχω δει 2 φορες...Και εχω αποψη ΜΟΝΟ για πουτανες που εχω κατσει και εχω γαμησει. Οταν κανω μονο επισκεψεις για τσαι λεω μονο αν το τσαι ηταν καλο οχι...Για μουνι δεν θα μιλησω....
Αφου δεν εκατσες να δακτυλιασεις και να γαμησεις να μην εχεις αποψη...Και ασε τα "κανει μπαμ" και τις μαλακιες που θα μας πεις εμας ποιος ειναι ο τρανσφορμερ και ποιος οχι...
Αντε γιατι με τα "κανει μπαμ" πολλοι γαμανε απο εδω μεσα....Μονο μπαμ δεν κανουν....
βαση του Mother I'd Like to Fuck στα τριαντα φευγα μαμα θα μπορουσε να ειναι...Αρα αρχιΜιλφαρα τσιμπουκομανα ειναι...Εντάξει την Κέλλυ-Τίφανυ milf δε την λές ακόμη τουλάχιστον!!!
Προ ημερών κάποιος αναφέρθηκε στηλ Λίλι και είπε ότι του ζήτησε 80 ευρώ. Κάπως ακριβή για την ηλικία της θα έλεγα. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά το πρόσωπο δείχνει πολύ gilf.Καλησπερα τυποι μετα απο σκεψη πολυ, αποφασισα να βρεθω με την λιλη.
Εχω διαβασει καλα λογια..ετσι για μια φορα να μου φυγει το αποθημενο
βαση του Mother I'd Like to Fuck στα τριαντα φευγα μαμα θα μπορουσε να ειναι...Αρα αρχιΜιλφαρα τσιμπουκομανα ειναι...
Απο πρωτες βοηθειες ξερεις?Καλησπερα τυποι μετα απο σκεψη πολυ, αποφασισα να βρεθω με την λιλη.
Εχω διαβασει καλα λογια..ετσι για μια φορα να μου φυγει το αποθημενο
εγω ουτε γραμμα δεν στελνω αδερφε...δεν εχω παει μαζι της αλλα την εχω δει απο κοντα...αν βγεις μετα απο 10 χρονια απ τη φυλακη και πεσεις πανω της τοτε ναι την πηδας...απο την αλλη γουστα ειναι αυτα!!!toso xalia?
ελα ρε η θεια μου ειναι δυνατη πολυ...Απο πρωτες βοηθειες ξερεις?
και το πιεσομετρο στα extraελα ρε η θεια μου ειναι δυνατη πολυ...
χαχαχχαχα...επειδη μπορει να ειναι και το τελευταιο της
μια χαρα η λιλι...καλα θα περασεις φιλε...βαλε της το ενα ποδι πανω στο κομοδινο και γαμα μεχρι αυριο...θα τα πιει ολα και θα θελει και αλλο...
η γυναικα θα σου ριξει καλο φαγκοτο...γνωμη μου ειναι να πας αλλα να ξερεις ζηταει λιγο περισσοτερα απο οσο επρεπε για την ηλικια της...
αφου δεν εχεις παρει πως ξερεις ? απο καποιες αλλες ειναι αρκετα καλη στο σερβιςεγω ουτε γραμμα δεν στελνω αδερφε...δεν εχω παει μαζι της αλλα την εχω δει απο κοντα...αν βγεις μετα απο 10 χρονια απ τη φυλακη και πεσεις πανω της τοτε ναι την πηδας...απο την αλλη γουστα ειναι αυτα!!!
μια χαρα η λιλι...καλα θα περασεις φιλε...βαλε της το ενα ποδι πανω στο κομοδινο και γαμα μεχρι αυριο...θα τα πιει ολα και θα θελει και αλλο...
η γυναικα θα σου ριξει καλο φαγκοτο...γνωμη μου ειναι να πας αλλα να ξερεις ζηταει λιγο περισσοτερα απο οσο επρεπε για την ηλικια της...
ΣΩΣΤΟΣΚαποιες φορες ανακοινωνει στο fb της εκπτωσεις στα 60 ευρω το ολο πακετο
το σωμα ειναι σουπερ για την ηλικια της, το προσωπο αστα να πανε
αλλα εχει φωτος καθαρες που βλεπεις ακριβως τι θα παρεις οποτε ξερεις τι θα συναντησεις
εχει κι ενα θεμα με συγκεκριμενο ξενοδοχειο σε συγκεκριμενη περιοχη και μονο αυτο
δεν παει αλλου
καλα παλια ηταν ακομα χειροτερα
πηγαινες και την έπαιρνες εσυ με το αμαξι , οπου εσκαγε ντυμενη οσο πιο ξεκωλα γινοταν!