zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Λοιπον, για να μην μπερδευομαστε....
Το τελευταιο λινκ (υπογραμμισμενο)ειναι της Μαγια Μιλφ...Το προ-τελευταιο ειναι αυτης της Μαγδας που λετε....
κεσατια ε;αρχικα ζηταγε 100-120 η σοφια κ η πλακα ειναι οτι καποιοι της τ ακουμπουσαν.
Ρε τι ζορια τραβανε κ οι μπουρουχες ελλΕηνιδες
Οταν ζητουσε 100, πεταγε!Ε όχι και 100 - 120..... Έλεος.. δεν λέω γούστα και λεφτά τους ...αλλά 100+ για αυτήν !!!!!!!
Και τα 50+20 αρκετά ήταν.
Οταν ζητουσε 100, πεταγε!
Οταν περνανε τα χρονια...δηλαδη τωρα χαμηλες πτησεις??
Οταν περνανε τα χρονια...
Αυτη που ποσταρες ειναι η Μαγδα και δουλευει στο ακροπολη μασαζ.. η Μαγια (μιλφ) ειναι αλλη..
Λοιπον, για να μην μπερδευομαστε....
Το τελευταιο λινκ (υπογραμμισμενο)ειναι της Μαγια Μιλφ...Το προ-τελευταιο ειναι αυτης της Μαγδας που λετε....
Zadren την Φωτεινή την έχεις πάρει ...κούρσα ? και αν ναι... θετικές η αρνητικές οι εντυπώσεις σου ?
Είναι το fuego στην Καλλιθεα, μετρια φαση................
Σε ότι αφορά την πρώτη αγγελία έχω να πω τα εξής :
Φωτογραφία ψεύτικη.
ηλικία γύρω στα σαράντα και στο τηλέφωνο ευγενική.
Το σώμα της κοπέλας εντελώς ατσούμπαλο με πολλή κυταρίτιδα. Ωστόσο αυτά είναι προσωπικά γούστα και εγώ πέρασα.
Στήθος, στο τηλέφωνο λέει 4άρι και όντως σου δίνει την εντύπωση με τα ρούχα ότι είναι,αλλά ΔΕΝ είναι. Το πολύ 3άρι και νερουλό.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι ενώ η γυναίκα ήταν πλυμένη το μουνί της κάποια στγμή έβγαλε μία περίεργη μυρωδιά. Μάλιστα ίσως επειδή το γνωρίζει αυτό χρησιμοποιεί κόκκινα προφυλακτικά με άρωμα. Αλλά δεν σώνεται,μάλλον χειρότερο το κάνει.
Επίσης κάποια στιγμή έτσι όπως την είχα στα τέσσερα και της είχα ανοίξει τα κωλομάγουλα για να έχω την θέα μουνιού και κωλοτρυπίδας (όντως η θέα είναι ωραία στην συγκεκριμένη) ακούω ένα πλάφ σαν κλανιά,που όμως δεν το παρεξήγησα γιατί με ανοιχτά τα κωλομέρια της και να ήθελε να σφιχτεί και να κρατήσει την κλανιά ίσως και να μην μπορούσε. Αλλά μετά από λίγο τι να δω;; Στό σεντόνι κάτω από το μουνί της μία κηλίδα ρόζ χρώματος. Της λέω έχεις περίοδο; Όχι μου λέει και λες τώρα να μου ήρθε και κάτι παπαριές.
Ξενέρωσα,με ευγενικό τρόπο της είπα να μου επιστρέψει μέρος από τα 40 ευρώ που της είχα δώσει (60 ζητάει αλλά την συμφώνησα στα 40 και πολλά ήταν). Μου έδωσε 20 ευρώ και τα 20 τα κράτησε αυτή.
Υπάρχει και μία άλλη μαζί της που δουλεύει γύρω στα 50++ αλλά δεν βλέπεται. Μάλιστα αυτή η άλλη νομίζω ότι δούλευε πριν καμμιά δεκαριά χρόνια στο μπουρδέλο στην Αγαθουπόλεως που εδώ και κάτι χρόνια είναι κλειστό.
;)Ο αγαπητός φίλος Ζ τα λέει σωστά μάγκες μάθετε στην ζωή σας να μην είστε μοναχοφάηδες εδώ μέσα δεν είναι μόνο δώστε πληροφορίες, αλλά ανταλάσουμε πληροφορίες, γνώμες, συμβουλές και απόψεις
[/quote
καλησπέρα παιδια
το τηλεφωνο της μαριας2 είναι ευκολο ?
ευχαριστω
η φωτεινη εχει δικο της χωρο στην καλιθεα...λιγο πιο πισω αν πας θα βρεις τις πληροφοριες που θελειςκαλησπερα μαγκες.ειμαι αναμεσα σαυτες τις 3
αν εχει παει κανενας μαζι τους θα εκτιμουσα τιν γνωμη του,και αν ι φωτεινη εχει δικο τις χωρο.
καμια δεν εχω δοκιμασει αδερφε...απλα ξερω πως ειναι σε δικο της χωρο η φωτεινη γι αυτο απαντησα στην ερωτηση σου...υπαρχουν πολλες επιλογες σε μιλφακια με αριστες υπηρεσιες...ψαξου λιγο και εδω ειμαστε !!!ευχαριστω φιλαρακι.σε συγκριση με τις αλλες 2 αξιζει πιο πολυ,την εχεις δοκιμασει?
ευχαριστω φιλε μου.στο ψαξιμο ειμαι αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει,αν και θα προτιμουσα να εχει δικο τις χωροκαμια δεν εχω δοκιμασει αδερφε...απλα ξερω πως ειναι σε δικο της χωρο η φωτεινη γι αυτο απαντησα στην ερωτηση σου...υπαρχουν πολλες επιλογες σε μιλφακια με αριστες υπηρεσιες...ψαξου λιγο και εδω ειμαστε !!!
ευχαριστω φιλε μου.στο ψαξιμο ειμαι αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει,αν και θα προτιμουσα να εχει δικο τις χωρο
Όπως ελεγε κι ο παππους μου αγαπητε Ζαντ " Νο λεει , nο play".Πολλες χαριτωμενιες κανεις φιλε Japanistas και απο ενημερωση τιποτα...Κουραση φιλε...
Πες μας πως περασες με 1. Ελβιρα, 2. Μαγια, 3. Στελλα, 4. Μαρια55 και ισως και αλλες αφου ολοι θα σου δωσανε και απο κατι...
ΥΓ. Σχιστοματη, γαμας καθολου?