FILIPPOS29
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδια,για χριστινα σερβα που μπορω να βρω πληροφοριες,ευχαριστω
καλησπερα παιδια,για χριστινα σερβα που μπορω να βρω πληροφοριες,ευχαριστω
κριτικες εννοουσα με συγχωρεις
Συνυπογραφω στη κριτική του καλλιτέχνη γερολιματου... Πολύ ωραίο και μεγάλο βυζι και η φάση γενικά που μου βγάλε εμένα ήταν προς το gfe... Σύντομα θα ξαναδοκιμασωTην ειχα συναντησει πριν κανα 6μηνο ξανθια ελληνιδα 30 + με βυζαρες 3-4 size νταρντανα ειχε κυλια που με χαλαγε εμενα προσοπο μετριο σπασμενη οχι κατι το ειδιετερο Στον αγωνα ακα πιπα καλουτσικια προτοβουλιες δεν επερνε χαλαρα πραγματα τελειωμα στο στομα και στις βυζαρες της !! το μονο που εμενα μου αρεσαι ηταν τα βυζια της πανω της που χαρηκα τα υπολειπα πολυ μετρια !! 70 η ωρα 2 πιστολιες κωλο δεν εδιναι !!Για ΜΙΛΦΑΚΙΔΕΣ και ΒΥΖΟΛΑΓΝΟΥΣ κανει για δοκιμη !Για μενα σαν εμπιρια ειναι σαν να πηδας την ντρουλα γειτονισα χωρισμενη που εχει κανει 2-3 παιδια απο ενφανιση και συμετοχη !! ΟΙ φωτο στην αγγελια ειναι επεξεργασμενες στην πραγματικοτιτα ποιο πλαδαρη και παχια παντως η ιδια κοπελα
Tην ειχα συναντησει πριν κανα 6μηνο ξανθια ελληνιδα 30 + με βυζαρες 3-4 size νταρντανα ειχε κυλια που με χαλαγε εμενα προσοπο μετριο σπασμενη οχι κατι το ειδιετερο Στον αγωνα ακα πιπα καλουτσικια προτοβουλιες δεν επερνε χαλαρα πραγματα τελειωμα στο στομα και στις βυζαρες της !! το μονο που εμενα μου αρεσαι ηταν τα βυζια της πανω της που χαρηκα τα υπολειπα πολυ μετρια !! 70 η ωρα 2 πιστολιες κωλο δεν εδιναι !!Για ΜΙΛΦΑΚΙΔΕΣ και ΒΥΖΟΛΑΓΝΟΥΣ κανει για δοκιμη !Για μενα σαν εμπιρια ειναι σαν να πηδας την ντρουλα γειτονισα χωρισμενη που εχει κανει 2-3 παιδια απο ενφανιση και συμετοχη !! ΟΙ φωτο στην αγγελια ειναι επεξεργασμενες στην πραγματικοτιτα ποιο πλαδαρη και παχια παντως η ιδια κοπελα
Παρεμπιπτόντως ψάχνοντας για κριτικές για τη συγκεκριμένη δεν βρήκα κάτι... Γνωρίζει κανείς αν έχει προφίλ στο μπου???
Tην ειχα συναντησει πριν κανα 6μηνο ξανθια ελληνιδα 30 + με βυζαρες 3-4 size νταρντανα ειχε κυλια που με χαλαγε εμενα προσοπο μετριο σπασμενη οχι κατι το ειδιετερο Στον αγωνα ακα πιπα καλουτσικια προτοβουλιες δεν επερνε χαλαρα πραγματα τελειωμα στο στομα και στις βυζαρες της !! το μονο που εμενα μου αρεσαι ηταν τα βυζια της πανω της που χαρηκα τα υπολειπα πολυ μετρια !! 70 η ωρα 2 πιστολιες κωλο δεν εδιναι !!Για ΜΙΛΦΑΚΙΔΕΣ και ΒΥΖΟΛΑΓΝΟΥΣ κανει για δοκιμη !Για μενα σαν εμπιρια ειναι σαν να πηδας την ντρουλα γειτονισα χωρισμενη που εχει κανει 2-3 παιδια απο ενφανιση και συμετοχη !! ΟΙ φωτο στην αγγελια ειναι επεξεργασμενες στην πραγματικοτιτα ποιο πλαδαρη και παχια παντως η ιδια κοπελα
Άλλαξε χρώμα στο μαλλί, το έκοψε και ανανέωσε την αγγελία με νέες φώτος. Εγώ την είχα συναντήσει πριν χρόνια, μελαχρινή με μακρύ σγουρό μαλλί. Έχω γράψει γι' αυτήν παλαιότερα στο "ανεξάρτητες" αν δεν κάνω λάθος. Milf πάντως δεν την λες. Μπλαζέ ύφος και διάθεση επιπέδου "έχω να κοιμηθώ τρεις μέρες, μην με ενοχλείτε". Το στήθος είναι δυναμίτης, αλλά δεν την προτείνω.
Άλλαξε χρώμα στο μαλλί, το έκοψε και ανανέωσε την αγγελία με νέες φώτος. Εγώ την είχα συναντήσει πριν χρόνια, μελαχρινή με μακρύ σγουρό μαλλί. Έχω γράψει γι' αυτήν παλαιότερα στο "ανεξάρτητες" αν δεν κάνω λάθος. Milf πάντως δεν την λες. Μπλαζέ ύφος και διάθεση επιπέδου "έχω να κοιμηθώ τρεις μέρες, μην με ενοχλείτε". Το στήθος είναι δυναμίτης, αλλά δεν την προτείνω.
Και εμενα κατι τετιο μου εβγαλε απο συμετοχη!!Άλλαξε χρώμα στο μαλλί, το έκοψε και ανανέωσε την αγγελία με νέες φώτος. Εγώ την είχα συναντήσει πριν χρόνια, μελαχρινή με μακρύ σγουρό μαλλί. Έχω γράψει γι' αυτήν παλαιότερα στο "ανεξάρτητες" αν δεν κάνω λάθος. Milf πάντως δεν την λες. Μπλαζέ ύφος και διάθεση επιπέδου "έχω να κοιμηθώ τρεις μέρες, μην με ενοχλείτε". Το στήθος είναι δυναμίτης, αλλά δεν την προτείνω.
πωπω τρελααααααα το μωρο για πολλα
δεν ειναι καυτη ???????????????.......την γιαγια ?
Τσεκαρε και ατζελα007 και ελλη29..Καλησπερα αδερφια τι κανουμε? Εχετε κανενα καλο μιλφονι που να ερχεται σε σπιτι και οχι σε ξενοδοχειο? Η αν δεν παιζει μιλφονι εστω ενα τουρμπισιο κοριτσι? :-
Εμεις καλα ειμαστε, σχιστοματη. Εσυ μαλλον δεν θα ησουν καλα. Ηρθες σα σιφουνας σου εδωσα ινφος που ζητουσες....Καλησπερα αδερφια τι κανουμε? Εχετε κανενα καλο μιλφονι που να ερχεται σε σπιτι και οχι σε ξενοδοχειο? Η αν δεν παιζει μιλφονι εστω ενα τουρμπισιο κοριτσι? :-
Οχι τι να τρελαθω κ βεβαια εχω πολλες λυσεις...Μεχρι στιγμης μαγια κ μαρια55 σε χωρο τους εχω τσεκαρει κ φυσικα ελβιρα!! Δεν εχω δει κατι αλλο εκτος αν δεν εχω ψαξει καλα!!!
Tο εχω δει και αυτο το βρωμοπουτανο...Αυτο ειναι πιο κοντα στο μιλφ της διπλανης πορτας...Την μαμα του γειτονα που θες να ξεμουνιασεις καθε φορα που την βλεπεις στο μπαλκονι το καλοκαιρι να καθεται.... Το αλλο η ελβιρα ειναι το μιλφ των ταινιων του αμερικανικου πορνο..... Και τα 2 ειναι για καταδρομικη καθεμια για τον λογο της...Αδερφια χωστε κρεμα μιλφ να φαει ο κοσμος!!
Συγωμη ρε φιλε δεν ηξερα οτι παιζουν εδω και παρεξηγισιαρηδες....Αν σου προκαλει σοκ η λεξη μαλλον θα εχω μπει σε φορουμ εκκλησιας!!!!
Κατω απο 100 ενδιαφερομαι εγω....Αν εχεις κατι καλο να προτεινεις μην ντραπεις!!! Και αν ειναι και μιλφονι ακομα καλυτερΑ!!
δεν έχει άδικο..Xειμαρος εισαι bro