TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
οχι και 80 ..... 79 τηντην ξερω
αλλα οχι κ 80 αρι
κατι αλλο??
οχι και 80 ..... 79 τηντην ξερω
αλλα οχι κ 80 αρι
κατι αλλο??
οχι και 80 ..... 79 την
Καμια εμφανισημη 60 αρα ξερουμε??
Κανονικά δουλεύει. Την περασμένη Πέμπτη πήγα ....Καλησπέρα σας...η maria55 με δικο της χωρο στη λιοσιων τι απεγινε ??? παιρνω συνεχως τηλ από αρχες του μηνα και δεν το σηκωνει.
Σταματησε ?
Καλησπέρα σας...η maria55 με δικο της χωρο στη λιοσιων τι απεγινε ??? παιρνω συνεχως τηλ από αρχες του μηνα και δεν το σηκωνει.
Σταματησε ?
Συνάδελφοι κατ'εμέ η καλύτερη σε όλα και πιο VFM milf call girl είναι η Μαρίνα60.
Μόνο στο πρόσωπο καταλαβαίνεις ότι ίσως και να χει πατήσει ελαφρώς τα πενήντα. Στο σώμα την κάνεις για 30αρα.
Εδώ θα μου πείτε κυκλοφορούνε και μερικά τεμάχια που είναι 30 χρονών και έχουν σώμα και πρόσωπο 60άρας
και ζητάνε και μία περιουσία για αέρα κοπανιστό.
Αλλά έτσι είναι.. Μερικές ο Θεός τις έπλασε και άλλες τις έκλασε..
Καλή συνέχεια συνάδελφοι!!
Οτι αλλες λεπτομερειες, μας ρωτας...
Μπράβο στον συνάδελφο που ανέβασε το παραπάνω ποστ.
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να μου πείτε που μπορώ να βρώ το κινητό της Μαρία2 ()
μιας και μετά απο αρκετό ψάξιμο στα σχόλια των κριτικώ βρήκα το παρακάτω λινκ το οποίο δεν δουλεύει όπου αστεράκια λοβλιστ
Επίσης σύμφωνα με το κολλάζ ο συνάδελφος λέει πως παίρνει 80 γιούρια αλλά στις πρόσφατες κριτικές παρατήρησα μία αύξηση.
Τι ισχύει τελικά?
Ευχαριστώ.
Tυπε το ποστ ο Ζαντ το χει εκδοσει και σε μιλφοημερολογιο..Μπράβο στον συνάδελφο που ανέβασε το παραπάνω ποστ.
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να μου πείτε που μπορώ να βρώ το κινητό της Μαρία2 ()
μιας και μετά απο αρκετό ψάξιμο στα σχόλια των κριτικώ βρήκα το παρακάτω λινκ το οποίο δεν δουλεύει όπου αστεράκια λοβλιστ
Επίσης σύμφωνα με το κολλάζ ο συνάδελφος λέει πως παίρνει 80 γιούρια αλλά στις πρόσφατες κριτικές παρατήρησα μία αύξηση.
Τι ισχύει τελικά?
Ευχαριστώ.
Δοκίμασε να την πάρεις τηλέφωνο τις καθημερινές, όχι ΣΚ. Εάν δεν σε έχει καταγεγραμμένο θα δυσκολευτείς, αλλά θα την πετύχεις ....Δουλεύει κυρίως με standard πελατολόγιο. Τίμια πρόταση, (κατά την γνώμη μου), στο 50άρικο / 1ώρα, (δεν κάνει από πίσω), για αυτούς που γουστάρουν μεγάλες, (55+ ετών).Καλησπέρα σας...η maria55 με δικο της χωρο στη λιοσιων τι απεγινε ??? παιρνω συνεχως τηλ από αρχες του μηνα και δεν το σηκωνει.
Σταματησε ?
Μπράβο στον συνάδελφο που ανέβασε το παραπάνω ποστ.
Τι ισχύει τελικά?
Ευχαριστώ.
ρε παιδιά οποίος θέλει ας δώσει ινφο για την Σοφία. Πως την βρίσκουμε και τι προσφέρει?
Οτι αλλες λεπτομερειες, μας ρωτας...
ρε παιδιά οποίος θέλει ας δώσει ινφο για την Σοφία. Πως την βρίσκουμε και τι προσφέρει?