jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Φαντασου Ζαντ αν ηθελε να βρισει πως θα εκφραζοταν . Η Ελλαδα παντα ειχε υψηλα επίπεδα παιδειας
Φαντασου Ζαντ αν ηθελε να βρισει πως θα εκφραζοταν . Η Ελλαδα παντα ειχε υψηλα επίπεδα παιδειας
ολοι μας χαιδευτικα "κατι" ειμαστε...αν αρχισουμε, δεν τελειωνει... ;)Φαντασου Ζαντ αν ηθελε να βρισει πως θα εκφραζοταν . Η Ελλαδα παντα ειχε υψηλα επίπεδα παιδειας
Συγωμη ρε φιλε δεν ηξερα οτι παιζουν εδω και παρεξηγισιαρηδες....Αν σου προκαλει σοκ η λεξη μαλλον θα εχω μπει σε φορουμ εκκλησιας!!!!Φαντασου Ζαντ αν ηθελε να βρισει πως θα εκφραζοταν . Η Ελλαδα παντα ειχε υψηλα επίπεδα παιδειας
Σε πειραζουν βρε...Συγωμη ρε φιλε δεν ηξερα οτι παιζουν εδω και παρεξηγισιαρηδες....Αν σου προκαλει σοκ η λεξη μαλλον θα εχω μπει σε φορουμ εκκλησιας!!!!
Ναι ρε τρελε...Ασε λιγο να ριξω και εγω τα αδεια μου να πιασω γεματα!!Σε πειραζουν βρε...
Ο Βρετανος θελει handle with care...μονο εγω ξερω...δεν σοκαρεται ευκολα αυτος...Συγωμη ρε φιλε δεν ηξερα οτι παιζουν εδω και παρεξηγισιαρηδες....Αν σου προκαλει σοκ η λεξη μαλλον θα εχω μπει σε φορουμ εκκλησιας!!!!
Παω πασο τοτε και την κανω ελαφρως!!!!Ο Βρετανος θελει handle with care...μονο εγω ξερω...δεν σοκαρεται ευκολα αυτος...
Και εμεις;;Σχιστοματη...ολοι ειμαστε φιλαρακια εδω μεσα ;)
Δεν εχω καμια αμφιβολια για αυτο τσακαλια μου!!!Σχιστοματη...ολοι ειμαστε φιλαρακια εδω μεσα ;)
γεια σου κουκλα
Yes. Indeed !Ο Βρετανος θελει handle with care...μονο εγω ξερω...δεν σοκαρεται ευκολα αυτος...
Ολοι...Και εμεις;;
το κινητο στο προφιλ ειναι διαφορετικο απο το κινητο που υπηρχε στο xmaster?????γεια)))
Ναι φιλε...υπαρχει και αλλο...Αλλα παιρνεις και στο παλιο...το κινητο στο προφιλ ειναι διαφορετικο απο το κινητο που υπηρχε στο xmaster?????
σε ευχαριστω .... φιλεΝαι φιλε...υπαρχει και αλλο...Αλλα παιρνεις και στο παλιο...
σε ευχαριστω .... φιλε
Βρε την Στελιτσα..καποιος της σφυριξε για το σαιτ...εμενα καπου παει το μυαλο μου ..το δικο σας?? ;) ;) ;)γεια)))