γ.διερευνητικουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Guru είσαι εξυπηρετικοτατος!!
Ποια ειναι ρε παδια? Πειτε και σε εμας τους νεους!!!Τώρα κατάλαβα ποια είναι...................
Με αυτό το προφίλ που έκανε εδώ μας τα μπέρδεψε.......
stella aigaleo
Ωπαααα δεν το ειχα τσεκαρει αυτο το μιλφονι...Παιζει καπου αγγελια φωτο κριτικες και λοιπα να τσεκαρουμε παιδια?stella aigaleo
Ωπαααα δεν το ειχα τσεκαρει αυτο το μιλφονι...Παιζει καπου αγγελια φωτο κριτικες και λοιπα να τσεκαρουμε παιδια?
Καμπυλωτο καβλομιλφονι
;)τα σεβη μου
χαρη σε σενα την συναντησα κ ηταν τουμπανο
o χωρος της ειναι στην Κυψελη,καπου στην κερκυρας..μεταξυ 45-50,υψος 150-155,βυζι μηδεν,40 κιλα με το ζορι,μαλλι μισο μαυρο,μιση ασπρη ριζα,σαν κατακαυμενο ηταν,μεταβολη και εξοδος :S :S
o χωρος της ειναι στην Κυψελη,καπου στην κερκυρας..μεταξυ 45-50,υψος 150-155,βυζι μηδεν,40 κιλα με το ζορι,μαλλι μισο μαυρο,μιση ασπρη ριζα,σαν κατακαυμενο ηταν,μεταβολη και εξοδος :S :Sο χωρος της εινε στην Δροσοπουλου σε ενα μικρο αδιεξοδο στενακι?
o χωρος της ειναι στην Κυψελη,καπου στην κερκυρας..μεταξυ 45-50,υψος 150-155,βυζι μηδεν,40 κιλα με το ζορι,μαλλι μισο μαυρο,μιση ασπρη ριζα,σαν κατακαυμενο ηταν,μεταβολη και εξοδος :S :S
Ναι φιλος αλλη δουλεια δεν ειχα να δουλεψω....Μπορεις να απαντησεις απλα χωρις την περιεδουσα ειρωνια πισω απο ενα πληκτρολογιο...Αν ξερεις κατι μου το λες κατι ευχαριστως..Αν οχι παλι καλως,,,Να ψαξω 3000 σελιδες δεν μου ειναι εφφικτο!!
Mεταξυ 65-70 φιλε ....!!
oxι κερκυρας ειναι..Σπετσών μήπως;
οχι δεν ηταν τοσο μεγαλη,απλα κακομοιρογλου...Mεταξυ 65-70 φιλε ....!!
βγαινοντας απο Σφακιανακη 3ης Σεπτεβριου παιρνω τηλ την το σηκωνει μια που μιλαγε καλα ελληνικα και μου λεει δεν ειμε η Μαρια αλλα μια φιλη της,η Μαρια μου λεει δεν μιλαει ελληνικα μονο αγγλικα.
τεσπα την ρωταω που εινε ο χωρος τους μου λεει Κυψελη οδος Κερκυρας και οτι εινε διαθεσιμη,της λεω δεν εχω ιδεα που εινε μου λεει κοντα στην
Ευελπιδων της λεω αστο ακυρο και συνεχισα για τον επομενο στοχο της ημερας.Εν τω μεταξυ μου κανανε ισα με 33994756 αναπαντητες με αλλο νουμερο μαλλον για να δουν αν θα παω, πρεπει να εχει πεσει πολυ πεινα...μαλλον θα δοκιμασω ξανα προς το τελος της βδομαδας.Βλεποντας στο google που εινε η Κερκυρας ειδα οτι εινε μια ανασα απο την Ωλενου ποθ εινε οι γνωστες σαυρες της Κυψελης λετε να παιζει καμια σχεση....?
γεια σου κουκλαχαιρετε)
Φαντασου Ζαντ αν ηθελε να βρισει πως θα εκφραζοταν . Η Ελλαδα παντα ειχε υψηλα επίπεδα παιδειαςΤο βρωμοπουτανο ειναι καθαρα χαιδευτικο αδερφε....Αλλοιμονο!!