erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Ησυχια. Ολοι ησυχια !!! Ο συγγραφεας γραφει .
Ύστερα από ώριμη σκέψη και εναγώνια αναζήτηση καλτίλας, ας όψονται οι οικονομικές δυσκολίες!!!
Επίσκεψη πρίν λίγες μέρες στην συγκεκριμένη ακόμη απορώ με το εαυτό μου ώρες ώρες !!!
Λοιπόν στο προκείμενο, Ρωσικό θωρηκτό κλάσεως Ποτέμκιν δέχεται στον χώρο της. Αντίτιμο 50Ε για μασάζ και εκτόνωση...
Στο μασάζ αρκετά καλή θα έλεγα αρκεί να ξεπεράσεις το σόκ της πληθωρικής εμφάνισης, προσπαθεί να σε ικανοποιήσει είναι φιλότιμη και φαίνεται καλό τυπάκι.
Καλή στην .
Στον αγώνα τώρα ... τυπικά πράγματα, δεν ζήτηθηκε και τίποτα το ιδιαίτερο.....
Γενικότερη εντύπωση, για καλτ μύστες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ για την εμπειρία....
Το καλτ σκηνικό ολοκληρώθηκε με κατάθεση στο κωλάντερο της Ντόνας της στην Μεγ. Αλεξάνδρου 25 (πάνω αριστερά οίκος).
Αυτά από εμένα καλό βόλι σε όλους!!!!
Ύστερα από ώριμη σκέψη και εναγώνια αναζήτηση καλτίλας, ας όψονται οι οικονομικές δυσκολίες!!!
Επίσκεψη πρίν λίγες μέρες στην συγκεκριμένη ακόμη απορώ με το εαυτό μου ώρες ώρες !!!
Λοιπόν στο προκείμενο, Ρωσικό θωρηκτό κλάσεως Ποτέμκιν δέχεται στον χώρο της. Αντίτιμο 50Ε για μασάζ και εκτόνωση...
Στο μασάζ αρκετά καλή θα έλεγα αρκεί να ξεπεράσεις το σόκ της πληθωρικής εμφάνισης, προσπαθεί να σε ικανοποιήσει είναι φιλότιμη και φαίνεται καλό τυπάκι.
Καλή στην .
Στον αγώνα τώρα ... τυπικά πράγματα, δεν ζήτηθηκε και τίποτα το ιδιαίτερο.....
Γενικότερη εντύπωση, για καλτ μύστες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ για την εμπειρία....
Το καλτ σκηνικό ολοκληρώθηκε με κατάθεση στο κωλάντερο της Ντόνας της στην Μεγ. Αλεξάνδρου 25 (πάνω αριστερά οίκος).
Αυτά από εμένα καλό βόλι σε όλους!!!!
παιδια καμια πρόταση για bbw στο χώρο της μεχρι 50e? εμφάνιση αδιάφορη...
Θα ελεγα, οχι...Αλλα....οτι θελει ο φιλος...Ας δοκιμασει και να μας πει...
αφου δεν τον ενδιαφέρει η εμφάνιση αυτος επιλέγειΘα ελεγα, οχι...Αλλα....οτι θελει ο φιλος...Ας δοκιμασει και να μας πει...
το τερματισες....
Σε πμ δεν δινουμε πληροφοριες...Ολα ειναι για να ενημερωνονται ολοι. Αν θελεις κατι ρωτας εδω...
ολα στο φως