jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
μην ξεχασεις να ακολουθησεις αυστηρα τις οδηγιες χρησης...
Εισαι τιτανοτεραστιος
κ βεβαια με εφτιαξες
μην ξεχασεις να ακολουθησεις αυστηρα τις οδηγιες χρησης...
Ρε τι γινεται με εσαs τουs δυο πιο πανω ??? τι συνθηματικα ειναι αυτα ?? χαχαχαχα !!!!
μαλακιες ρε...σιγα τα συνθηματικα...το ρεμαλι ζητησε προφυλακτικα και επειδη εχει ξεχασει πως χρησιμοποποιουνται του εγραψα το πως...Ρε τι γινεται με εσαs τουs δυο πιο πανω ??? τι συνθηματικα ειναι αυτα ?? χαχαχαχα !!!!
το ιδιο κουρασμενος εισαι και εσυ φιλε μου απο οτι διαβασα ;)...παντα τετοια!zadren ξεκουράστηκες από χθες, είχες μεγάλη μάχη για ενημέρωση ;)
μαλακιες ρε...σιγα τα συνθηματικα...το ρεμαλι ζητησε προφυλακτικα και επειδη εχει ξεχασει πως χρησιμοποποιουνται του εγραψα το πως...
το ιδιο κουρασμενος εισαι και εσυ φιλε μου απο οτι διαβασα ;)...παντα τετοια!
έπεσε πολύ ιδρώτας, όλα για την ενημέρωση!!το ιδιο κουρασμενος εισαι και εσυ φιλε μου απο οτι διαβασα ;)...παντα τετοια!
Στηβη, αισθανεσαι καλυτερα?
ευχαριστώ πολύ φίλε μουArnie ωραια κριτικη για ντιανα
ωραιοςμαλακιες ρε...σιγα τα συνθηματικα...το ρεμαλι ζητησε προφυλακτικα και επειδη εχει ξεχασει πως χρησιμοποποιουνται του εγραψα το πως...
Το δόλωμα: (40 euro)
Η γυφτο-παγίδα:
https://kautesaggelies.com/erwtikes-yphresies/erwtikes-yphresies-apo-gynaikes/varvara-ke-maria_i4368
Παναγιά μου ,,,,,, Γυάλιζε το μάτι τους χαχα
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Σχετικά με τις παραπάνω δυο αγγελίες, που μπορεί να είναι και περισσότερες. Το σαυροτροφείο βρίσκεται στην Ωλένου, έναν δρόμο απέναντι από τα Δικαστήρια. Όμως και επειδή οι σαύρες αυξάνονται, ήδη βρίσκονται και σε άλλους δυο χώρους, επί της Φιλοτίου, δρόμος και αυτός που βγαίνει στα Δικαστήρια! Νεότερες σαύρες, αλλά τι σαύρες! Φιλοτίου 2 και Φιλοτίου 8! Πράγματι, η πρώτη αγγελία είναι καραμούφα και εμφανίζεται ΟΛΟΣ ο θίασος σαυρών! ΜΑΥΡΟ και να τελειώνουμε με τα ΑΠΟΛΥΤΑ μπάζα!
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Σχετικά με τις παραπάνω δυο αγγελίες, που μπορεί να είναι και περισσότερες. Το σαυροτροφείο βρίσκεται στην Ωλένου, έναν δρόμο απέναντι από τα Δικαστήρια. Όμως και επειδή οι σαύρες αυξάνονται, ήδη βρίσκονται και σε άλλους δυο χώρους, επί της Φιλοτίου, δρόμος και αυτός που βγαίνει στα Δικαστήρια! Νεότερες σαύρες, αλλά τι σαύρες! Φιλοτίου 2 και Φιλοτίου 8! Πράγματι, η πρώτη αγγελία είναι καραμούφα και εμφανίζεται ΟΛΟΣ ο θίασος σαυρών! ΜΑΥΡΟ και να τελειώνουμε με τα ΑΠΟΛΥΤΑ μπάζα!
Είσαι κακός.... Ξέρεις πόσοι από εδώ μέσα θα τις έχουν επισκεφτεί και θα έχουν φύγει κι ευχαριστημένοι???
Κάποιοι γουστάρουν να πηδάνε μπάζα, και μάλιστα κάποιοι τα παντρεύονται κιόλας!!!
Θυμάμαι κάποτε ένα ωραίο παιδί φιλαράκι που έβγαινε με μία σαύρα ενώ μπορούσε να έχει ωραία κοπέλα...Τον ρώτησα γιατί κάνει αυτό το μαρτύριο ?? και γυρνάει και μου λέει το εξής κουφό: Απο το να τρώω από ένα ταψί γαλακτομπούρεκο που τρώνε άλλοι δέκα, προτιμώ να έχω ένα ντουρβά ΣΚΑΤΑ και να τρώω μόνος μου :S :S :S :S
Κάποιοι γουστάρουν να πηδάνε μπάζα, και μάλιστα κάποιοι τα παντρεύονται κιόλας!!!
Θυμάμαι κάποτε ένα ωραίο παιδί φιλαράκι που έβγαινε με μία σαύρα ενώ μπορούσε να έχει ωραία κοπέλα...Τον ρώτησα γιατί κάνει αυτό το μαρτύριο ?? και γυρνάει και μου λέει το εξής κουφό: Απο το να τρώω από ένα ταψί γαλακτομπούρεκο που τρώνε άλλοι δέκα, προτιμώ να έχω ένα ντουρβά ΣΚΑΤΑ και να τρώω μόνος μου :S :S :S :S