Τις τριτοδευτερες κομμωτριες δεν πρεπει να τις αφηνουμε να κανουν μαλακιες με τις τιμες..Ρεμαλια, στο χερι μας είναι να κρατησουμε τις τιμες εκει που ηταν…δεν είναι γραφεια. Σχεδον «μονες» και «αμεξαρτητες» είναι. Παιρνει συζητηση το πραμα. Και πολύ μαλιστα. Αν καποια βρισκεται στην μαρμαγκα και ξαφνικα μιλαμε για δαυτην, δεν μπορει την αλλη μερα να μας αντιμετωπιζει σαν Αλεκους.
Όταν μια πουτανα ξαφνικα γινεται αρχοντοπουτανα την σταματαμε εμεις. Δεν θελουμε παξιμαδοκλεφτρες στην παρεα μας. Πως? Απλα της το λεμε. Κανουμε εμεις τα ζυγια. Εκει εχουμε πολλα περιθωρια διαπραγματευσης. Δεν είναι δυνατον να εχω δει εγω μια από δαυτες στα 60 τα παντα όλα, να γινεται λογος εδώ μεσα και μετα από τα τρουμανιασμενα τηλεφωνα ξαφνικα σε ένα μηνα να το παει +60%. . Για τις καλντερισες αυτές πεφτει μαυρο. Σε λιγο καιρο θα καταλαβουν τι εχει παιχτει (μιας και τα διαβαζουν όλα εδώ μεσα) και θα γινουν παλι κομμωτριες.
Εχεις δικιο συναγωνιστη αλλα πως η προταση σου θα ηταν πρακτικα εφααρμοσιμη?
1.Αν δεν γραφουμε καλα σχολια για αυτες που μενουμε ευχαριστημενοι τι σοι ενημερωση θα ειναι αυτη?
2.Αν δεν στελνουμε 10 σχολια και 10 πμ προκειμενου να μας κλεισει συναντηση η καθε πρωτοεμφανιζομενη ''θεα'' πως θα γαμησουμε?
Με αυτα και με αυτα μετα ειμαστε του χεριου τους...Βαλε και μερικα καλοπαιδα που τον φυσανε τον παρα και τι 60 τι 160 , παει χαλασε η πιατσα...
Κατα την γνωμη μου πρεπει να προτιμουμε τις πιο επαγγελματιες που ενω εχουν φουλ ημερησιο προγραμμα δεν την σηκωνουν την μυτη...Και ειναι πολλες
Στις αλλες ακυρο!Και κατι αλλο που διαβαζω πολυ εδω μεσα:Δεν γινεται παζαρι στο μουνι.Αν αποφασισει επειδη ετσι την ειδε ,ανεβασμενη τιμη,αστο για αλλους.Αν παζαρευτει χαλαει ολη η διαθεση.Θα νομιζεις οτι δεν αποδιδει για αυτο το λογο...Αυτα