hardrider72
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 137
- Πόντοι
- 1
ποια είναι η ζέτα ρε πιδιά πληροφορίες
Αμαν ρε ρεμαλι με τα σπιτια εσυ...Incall μονο να υποθεσω??
Ρε κανας καλος
Διαβαζεις καρτελα που ανεβασα ακι αν θες να δικιμασεις μας λες... ;)ποια είναι η ζέτα ρε πιδιά πληροφορίες
Καλημερα Zad,τη Ναντια εχω προσπαθησει δυο-τρειs φορεs να τη συναντησω αλλα απο το τηλ μου χαλαγε η διαθεση μου,κατι δεν μου κολλαγε καλα κ συναντηση δεν εγινε ποτε.Κανε μια περιγραφη τηs εσυ που την εχειs σεντονιασει γιατι επεισηs δεν υπαρχουν κ φωτο τηs πουθενα.Το τηλ αυτηs για την οποια μιλαω λειγει σε 930.Προσωπικα, η Ναντια κανει πολυ καλες επαναληπτικες...Τουλαχιστον αυτο ισχυει για μενα...
Κοστος 50
Καλημερα Zad,τη Ναντια εχω προσπαθησει δυο-τρειs φορεs να τη συναντησω αλλα απο το τηλ μου χαλαγε η διαθεση μου,κατι δεν μου κολλαγε καλα κ συναντηση δεν εγινε ποτε.Κανε μια περιγραφη τηs εσυ που την εχειs σεντονιασει γιατι επεισηs δεν υπαρχουν κ φωτο τηs πουθενα.Το τηλ αυτηs για την οποια μιλαω λειγει σε 930.
Εσενα σου ειπα (μαζι με αλλους που ειπαν ναι) να παμε μια βολτα απο το εστιατοριο,να δουμε ολο το μενου...εγω αλλο νουμερο εχω?
ε εχει ανοιξει κ δικο της μαγαζι τωρα κ μαλλον εχει μειωσει τα ραντεβου
Εχω να την δω απο ιουλη αν κ εχουμε μιλησει αρκετες φορες
Καλημερα Zad,τη Ναντια εχω προσπαθησει δυο-τρειs φορεs να τη συναντησω αλλα απο το τηλ μου χαλαγε η διαθεση μου,κατι δεν μου κολλαγε καλα κ συναντηση δεν εγινε ποτε.Κανε μια περιγραφη τηs εσυ που την εχειs σεντονιασει γιατι επεισηs δεν υπαρχουν κ φωτο τηs πουθενα.Το τηλ αυτηs για την οποια μιλαω λειγει σε 930.
Εσενα σου ειπα (μαζι με αλλους που ειπαν ναι) να παμε μια βολτα απο το εστιατοριο,να δουμε ολο το μενου...
Eιμαι απικο.. ;)Εσενα σου ειπα (μαζι με αλλους που ειπαν ναι) να παμε μια βολτα απο το εστιατοριο,να δουμε ολο το μενου...
Νομιζω οτι κατι εκανα... ;)πμ alert
Πμ alert ;)
την Ελβίρα παιδιά την έχει πάρει κανείς από εδώ μέσα; λέω να πάω μια μέρα
Και οι 2 καλες ειναι...Για μενα Μαρια 55 καλυτερη...Πιο εμπειρη και καλυτερο προγραμμα....καλησπερα παιδια
η μαρια55 απο αυτο το λινκ
αξιξει ?
η αλλη κοπελα η Μαρινα Μαρινακι με 100/2ωρες... ?
Ευχαριστω
Eυχαριστω πολυ θα δοκιμασω συντομα ....Και οι 2 καλες ειναι...Για μενα Μαρια 55 καλυτερη...Πιο εμπειρη και καλυτερο προγραμμα....
Παντως ριξε και ματια εδω...Αν θες τη γνωμη μου για την Αλεξ καλα θα περασεις και εκει...