zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
ναι ρε, ενταξει ;)ζαδ δε σε πιάνω, αλλά οκ...μιλάω τελείως χαλαρά και ειλικρινά
ναι ρε, ενταξει ;)ζαδ δε σε πιάνω, αλλά οκ...μιλάω τελείως χαλαρά και ειλικρινά
oxi καπετανιο
με στεναχωρεις
θεικο εδεσμα
σε αλλον πατσα αναφερομουν αγαπητε
απλα χρησιμοποιησα το post σου για να μη καρφωθω
ναι ρε καπετανιο...Για μια ακομα φορα, οκ... ;)σε αλλον πατσα αναφερομουν αγαπητε
απλα χρησιμοποιησα το post σου για να μη καρφωθω
και εσυ βλεπω απο την καβλα μολις ειδες το μιλφονι γραφεις αγγλικα ελληνικα greeklish οτι να΄ναι[size=10pt]ena[/size] κρασακι κ ενα πατσα προτιμω
και εσυ βλεπω απο την καβλα μολις ειδες το μιλφονι γραφεις αγγλικα ελληνικα greeklish οτι να΄ναι
οχι και αγαμια εσυ...ξερω οτι συντομα θα την αναψεις τη φουφού...εχω σαλταρει απ την κουραση κ την αγαμια
οχι και αγαμια εσυ...ξερω οτι συντομα θα την αναψεις τη φουφού...
ρε ζαδ η κιουρία στη φοτο είναι καλό μιλφόνι. Σε έρευνα που έκανα όμως, όπως μου υπέδειξες, είδα ότι είναι πολύ ποιό μπαμπάτσικη... Τι να πω, προβληματίστηκαΥπαρχει καποια κριτικη (οχι του στυλ "καλα περασα") απο καποιον συναδελφο? Δεν ζηταω να μου πειτε τηλεφωνο, τοπο συναντησης, τιμη κλπ. Αυτα τα γνωριζω. Μονο αν την εχει συναντησει κανεις. Και καπως προσφατα...,
ρε ζαδ η κιουρία στη φοτο είναι καλό μιλφόνι. Σε έρευνα που έκανα όμως, όπως μου υπέδειξες, είδα ότι είναι πολύ ποιό μπαμπάτσικη... Τι να πω, προβληματίστηκα
και εμένα μου αρέσουν.... απλά λίγο προβληματίστηκα...μπαμπατσικες γουσταρουμε φιλε
και εμένα μου αρέσουν.... απλά λίγο προβληματίστηκα...
θα συμφωνήσω!!!προσωπικη γνωμη
αν κανει καλο κρεβατι λιγα κιλα παραπανω δεν με χαλαμ
Μη φοβασαι ρε πασχαλη...και εμένα μου αρέσουν.... απλά λίγο προβληματίστηκα...
Μη φοβασαι ρε πασχαλη...
Ζαντ αυτη πιατσαρει στο μαμπα τουλαχιστον 2-3 χρονιαΥπαρχει καποια κριτικη (οχι του στυλ "καλα περασα") απο καποιον συναδελφο? Δεν ζηταω να μου πειτε τηλεφωνο, τοπο συναντησης, τιμη κλπ. Αυτα τα γνωριζω. Μονο αν την εχει συναντησει κανεις. Και καπως προσφατα...,