zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
και ζητας τηλεφωνο?Ρε Ζαδ εσύ είχες γράψει στον πίνακά σου με τις milf την Νάντια. Σε αυτήν αναφέρομαι
και ζητας τηλεφωνο?Ρε Ζαδ εσύ είχες γράψει στον πίνακά σου με τις milf την Νάντια. Σε αυτήν αναφέρομαι
οκ το εστειλα...τηλ ή λινκ. Ναι
thnx manοκ το εστειλα...
Ευχαριστώ πολύ. Φαίνεται όντως αξιόλογη περίπτωση.
Στα 50 ευρω φουλ προγραμμα ,δυο φορες, κωλο και μασαζακι στο ενδιαμεσο ..φιλοτιμη γενικα
ποια είναι τούτη πάλι?παιδες μπορεις κανεις να βοηθησει για επικοινανια με της ολγα μιαρη? εστειλα φβ αλλα δεν εχω λαβει απαντηση και εχω μονο 2 μερες στην διαθεση μου στην αθηνα
στο νημα μασαζ κατ οικον εχει περισσοτερες πληροφοριες γι αυτηνπαιδες μπορεις κανεις να βοηθησει για επικοινανια με της ολγα μιαρη? εστειλα φβ αλλα δεν εχω λαβει απαντηση και εχω μονο 2 μερες στην διαθεση μου στην αθηνα
παιδες μπορεις κανεις να βοηθησει για επικοινανια με της ολγα μιαρη? εστειλα φβ αλλα δεν εχω λαβει απαντηση και εχω μονο 2 μερες στην διαθεση μου στην αθηνα
thnaks φιλε και απο εδωΕχεις pm
Ειναι απο την άλλη μερια. οπως έρχεσαι απο Δαφνί προς Αθήνα βρίσκεται στο δεξί σου χέρι, σε ένα φανάρι μόλις τελειώνει το παρκο.Ασχετο αλλα επειδη θα βρεθω με μιλφ
ο μαρκος hotel στο χαιδαρι ειναι στην ανοδο της αθηνων?
Υπαρχει κατι εκει σαν σημειο αναφορας(περιπτερο πχ)
Thanks
Πες της να σε βρει στο Δρομοκαϊτειο απεναντι και να ξεχασει το Μαρκο η μαλακω...Η πες της να την παρεις εσυ απο το μετρο Αιγαλεω...Ασχετο αλλα επειδη θα βρεθω με μιλφ
ο μαρκος hotel στο χαιδαρι ειναι στην ανοδο της αθηνων?
Υπαρχει κατι εκει σαν σημειο αναφορας(περιπτερο πχ)
Thanks
Πες της να σε βρει στο Δρομοκαϊτειο απεναντι και να ξεχασει το Μαρκο η μαλακω...Η πες της να την παρεις εσυ απο το μετρο Αιγαλεω...
Και μεχρι να φτασετε πες την να στην παρει και πιπα στο αμαξι να μην καθυστερειτε. Το φαναρι της Θηβων κραταει 7 ολοκληρα λεπτα!!! ;)
Πες της να σε βρει στο Δρομοκαϊτειο απεναντι και να ξεχασει το Μαρκο η μαλακω...Η πες της να την παρεις εσυ απο το μετρο Αιγαλεω...
Και μεχρι να φτασετε πες την να στην παρει και πιπα στο αμαξι να μην καθυστερειτε. Το φαναρι της Θηβων κραταει 7 ολοκληρα λεπτα!!! ;)
Της αρεσουν τα χουφτωματα μεσα στο αμαξι... ;)
Παντως ρε φιλε, εκτος πλακας, θα περασεις φινα... ;)