jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
για την Αννα 100 με εξατμιση, αλλα ο τζιμης λεει για Ναγια...
εξατμιση??
εν παιζεσαι με το λεξικο σου φιλε
για την Αννα 100 με εξατμιση, αλλα ο τζιμης λεει για Ναγια...
σορρυ, φιλε...κωλο η λοκω που λενε και πολλοι....εξατμιση??
εν παιζεσαι με το λεξικο σου φιλε
σορρυ, φιλε...κωλο η λοκω που λενε και πολλοι....
παντως εμενα ,επειδη ειμαι και ποτεγαμησης θα μετρησει στα θετικα...Αλλα διαβασα και την κριτικη σου και σε εμπιστευομαι φιλε...
σε διαβασα και σενα ρε γιωργο...τα ειχες πει και σε εμενα προσωπικα απ εδω πριν απο κανενα μηνα οταν την πρωτο κρεμασε εδω φιλος...Αλλα με εμενα ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα. Με την τζαχειλου αυτη δεν βγαινει ρουχο απο το σωμα της, φιλε......για να δούμε και πόσο θα πλησιάζουν οι εντυπώσεις σου και με την δικιά μου κριτική...Τα βυζόμπαλα (τότε) έβλεπαν πάτωμα, το ένα μάτι έχανε λίγες μοίρες από το άλλο, και όταν βγήκε ο κορσές, χύθηκαν λουκουμάδες.... Το σερβίτσιο όμως δεν ήταν κακό...
αγαπητε...εξηγεις σε παρακαλω τι παει να πει "σαβουρογαμης"?
πρωτα απο ολα μην με ρωτας πραγματα που τα γνωριζεις πολυ καλα (σαν ορο εννοω,οχι οτι εισαι). Η Μαγια κακως αναφερεται στα milf,η τυπισσα ειναι pro-gilf.
αλλα ο ορος MILF παει με τα παιδια-μεχρι και teens που εχει μια γυναικα...(Mother(S)). Αν ειναι 50αρα με παιδια 14-common- τοτε ρε φιλε δεν ειναι GILF (δεν ειναι grandma ρε γμτ)πρωτα απο ολα μην με ρωτας πραγματα που τα γνωριζεις πολυ καλα (σαν ορο εννοω,οχι οτι εισαι). Η Μαγια κακως αναφερεται στα milf,η τυπισσα ειναι pro-gilf.
αλλα ο ορος MILF παει με τα παιδια-μεχρι και teens που εχει μια γυναικα...(Mother(S)). Αν ειναι 50αρα με παιδια 14-common- τοτε ρε φιλε δεν ειναι GILF (δεν ειναι grandma ρε γμτ)
ενταξει...λογικο να μπερδευομαστε..
λοιπον, το τεφτερι μου γραφει οτι η μια η ατσουμπαλη αρτεμις (με Ι) ειναι αυτη...
ειναι η τυπισα με την ιστορια που ειπαν στον φιλο (γνωστο παραμυθακι) ηταν πριν 7 χρονια στα 80ε πανω του μετριου
η δευτερη που ανοιξε η συζητηση ειναι η αρτεμης (με Η) που τιμηθηκε πριν απο 4 χρονια. Ειναι οντως παλαιας κοπης χοανη (ειχε αρχισει καριερα στην Νομικη πριν πολλα χρονια). Εγω οταν την ειδα ηταν ακριβως ετσιΜε αυτη την αγγελια της απαντησα και εκλεισα. Ο,τι εδειχνε, ηταν. Καμια διαφορα. Απλα το προσωπο ηταν καλυτερο απο οτι περιμενα. Απο υπηρεσιες δεν θυμαμαι κατι το αρνητικο να με κανει να το γραψω για προειδοποιηση.
Σε κάποια παράθεση με milf που πρότεινε για δοκιμή ο zadren μέσα σε όλες τις άλλες είχε και μια με το όνομα Alla. Ως μιλφακιας θα ήθελα να την τεστάρω γιατί μου έχει ξεφύγει. Αν κάποιος συμforouμιτης γνωρίζει πως την βρίσκω και αν αξίζει, παρακαλώ να με ενημερώσει.
Σε κάποια παράθεση με milf που πρότεινε για δοκιμή ο zadren μέσα σε όλες τις άλλες είχε και μια με το όνομα Alla. Ως μιλφακιας θα ήθελα να την τεστάρω γιατί μου έχει ξεφύγει. Αν κάποιος συμforouμιτης γνωρίζει πως την βρίσκω και αν αξίζει, παρακαλώ να με ενημερώσει.
αδερφε αν δεν εχεις κατι απο τα δυο κοινωνικα δικτυα που αναφερεις το πραγμα δυσκολευει.και να σου δωσουν τηλ,θα σε ρωτησει που το βρηκες.μονο αν μαζι με το τηλ,σου δωσουν και συσταση,αλλιως ειναι δωρο-αδωρο.Ναι παιδιά αυτή λέω όμως δεν έχω ούτε badoo, ούτε Facebook! Πως κανονίσω μαζί της. Κάνα τηλέφωνο ή κάνα mail παίζει? Ξέρουμε τίποτα γιαυτην? Αν και αυτές που προτείνει ο zadren πιστεύω ότι είναι ξεχωριστές!
θες να το σπρωξω φιλε? γουσταρεις κιτσογκομενα ταγαρι? Εχω κανει ποστ απο σεντονιασμα last week, σου πασαρω τηλεφωνο αρκει να μου δωσεις τα 62 μηνυματα που εχεις να τα προσθεσω στα δικα μου. Ο, τι θες ρωτας με πμ...Ναι παιδιά αυτή λέω όμως δεν έχω ούτε badoo, ούτε Facebook! Πως κανονίσω μαζί της. Κάνα τηλέφωνο ή κάνα mail παίζει? Ξέρουμε τίποτα γιαυτην? Αν και αυτές που προτείνει ο zadren πιστεύω ότι είναι ξεχωριστές!