TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
ρε για μυτιληνη εχουμε κατι ;
17500 προσφυγες και προσφυγοπούλες. Α και μια ντοπιαρε για μυτιληνη εχουμε κατι ;
Το πουρό Μαργαρίτα είναι Γερμανία, επιστρέφει μετά την πρωτοχρονιά, 40euro ζητά για μια εκτόνωση
Έκανα το ρεπορτάζ κ σας το μεταφέρω...
φωτό από αγγελία της, δεν θα δοκίμαζα, ευχαριστώ
Το πουρό Μαργαρίτα είναι Γερμανία, επιστρέφει μετά την πρωτοχρονιά, 40euro ζητά για μια εκτόνωση
Έκανα το ρεπορτάζ κ σας το μεταφέρω...
φωτό από αγγελία της, δεν θα δοκίμαζα, ευχαριστώ
εγω φιλε εχω δοκιμασει...Γιατί ποιος Ήρωας θα δοκίμαζε;
φιλε, κανε ενα search και θα δεις οτι ΠΟΥΘΕΝΑ μα πουθενα δεν εχει αναφερθει αρνητικο σχολιο για την χοανη αυτη. Ειδαμε και τα θετικα σχολια που μας πηγανε...Έχει αναφερθεί ποίο πάνω ότι είναι χάλι ...αλλά με τόσες σελίδες δεν μπορώ να δώ που ακριβώς
Πάντως η καρτέλα χρήστη παραπέμπει σε γραφείο της συμφοράς...
ποια ρε φιλε δημητρη 100ε?Με τόσα χρόνια στην Ελλάδα λογικό να οργανώθηκαν οι ρωσίδες milf Αν και έχουν μεγάλο κατάλογο δεν βλέπω κανένα να γράφει τίποτα,μπορεί να φταίνει και οι τιμές που είναι εξωπραγματικές για milf ~100 euro
εγώ παιδιά πήρα το τηλ. της αγγελίας αυτής και ήρθε πράγματι η κοπέλλα αυτή λίγο πιο παχουλή (οι φωτό πρέπει να είναι 5ετίας τουλάχιστον)φιλε μου αυτο που εγραψα ειναι οτι εμφανιζεται αλλη .....
με το ονομα Αρτεμις και τις φωτο και τις καταχωρησεις που ποσταρεις...
πραγματι λεει οτι απουδαζει ψυχολογια
επισης ο GURU αναφερεται στην παλια Αρτεμη.
εσυ σε ποιο τηλεφωνο την πηρες ????
;)εγώ παιδιά πήρα το τηλ. της αγγελίας αυτής και ήρθε πράγματι η κοπέλλα αυτή λίγο πιο παχουλή (οι φωτό πρέπει να είναι 5ετίας τουλάχιστον)
αυτή είναι άλλη της αγγελία με πιο πρόσφατες φωτό
τα αξιζει τα λεφτα της αυτη...?βασικα ποσα θελει...?
παιδια καλησπερα. μπορω να εχω το τηλ της μαγιας παρακαλω??????
ποιας μαγιας φιλε?παιδια καλησπερα. μπορω να εχω το τηλ της μαγιας παρακαλω??????
Της μελισσαςποιας μαγιας φιλε?
μιλας για μαγια milf φιλε? η οχι?μισεις τον ευαυτο σου? μην τσιμπας με την χαμηλη τιμη,αν πας και δεν εισαι μεγαλος σαβουρογαμης ,θα φυγεις τρεχοντας....εκτος και αν εισαι.
ελα ρε μοχα...καλημερα φιλεΤης μελισσας