ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.206
- Πόντοι
- 506
..ειχε ευθυγραμμιστει ο κρονος με την σεληνη,γιαυτο δεν ειχε μουσικη...χοχοχοχοχοχοχο!!!ναι ναι ... ξερεις κατι ωραιες καφετεριες ... σαν να εισαι σε καφενειο μετα από μνημοσυνο
Η γνωστη πολωνη Ισαμπελα. Τωρα θα καβαλλησε τα 50 αλλα είναι ακομη αγριομουν...
Όταν ελεγε 39 μεσουρανουσε η Μιμη. Για θυμησου ποσα χρονια εχουν περασει ?Οχι ρε τα 60 εχει καβαντζαρει...
Όταν ελεγε 39 μεσουρανουσε η Μιμη. Για θυμησου ποσα χρονια εχουν περασει ?
Δεν εχει σχεση το πηδημα της Ισαβέλλας με αυτό της Ατζελας
Η μεν Ισαβελλα σε βουτάει και λεει εκεινο το ανεπαναληπτο "μουρο μου" ενώ η Ατζελα κοιταει το ταβανι και ψυθιριζει ουκρανικες ευχες.και τα δυο πολύ καλα πουτανάκια είναι
Oταν ακουω απο γκομενα του Ανατολικου μπλοκ αυτο το ''Μουρο μου'' γινομαι πυραυλος...!!!!Η μεν Ισαβελλα σε βουτάει και λεει εκεινο το ανεπαναληπτο "μουρο μου" ενώ η Ατζελα κοιταει το ταβανι και ψυθιριζει ουκρανικες ευχες.
Και μια τοφερε η κουβεντα για εδώ ξερουμε τιποτε ?
Η μεν Ισαβελλα σε βουτάει και λεει εκεινο το ανεπαναληπτο "μουρο μου" ενώ η Ατζελα κοιταει το ταβανι και ψυθιριζει ουκρανικες ευχες.
Και μια τοφερε η κουβεντα για εδώ ξερουμε τιποτε ?
εχουμε τηλεφωνο?..ταχουμε πει χίλιες φορές..Αλβανίδα, μασάζ και sex 60 γιούρο στο χώρο της...καλές κριτικές...
εχουμε τηλεφωνο?
Ακριβως ετσι. Η πιπα είναι με λαστιχακι . Κατα τα αλλα πληθωρικη. !..όχι, αλλά θα στο δώσει...αυτή είναι η δουλειά της...έμαθα ότι δεν κάνει ακά τσιμπούκι...
ωραια της εχω στειλει μυνημα και περιμενω απαντηση με το τηλεφωνακι της?Ακριβως ετσι. Η πιπα είναι με λαστιχακι . Κατα τα αλλα πληθωρικη. !