ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.372
- Πόντοι
- 5.006
εχει στροφομετρο ρε guru...συμφωνω.η νανσυ,θελει σιγα σιγα στην αρχη,και μετα ανεβαζει στροφες...
εχει στροφομετρο ρε guru...συμφωνω.η νανσυ,θελει σιγα σιγα στην αρχη,και μετα ανεβαζει στροφες...
μπρος πισω... ;)...μερααααα!!!...εχει στροφομετρο ρε guru...
εχουμε τιποτα......κανενα νεο...μπρος πισω... ;)...μερααααα!!!...
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxox!!..σου ειπε τιποτα ο αλλος?....εχουμε τιποτα......κανενα νεο...
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxox!!..σου ειπε τιποτα ο αλλος?....
αντε ξεκιναααααααααα....
Μιλφ έμπειρο και με χαρακτήρα... η Μάγια
αδερφε να σε διορθωσω,οτι το βυζι της μαγιας ειναι 2,5 max...4,ειναι της νικολ απο στουρναρη 29.καλημερες!Εκτός από το 4+ φυσικό στήθος, μην περιμένεις και τίποτα ιδιαίτερο...άχρωμη, άγευστη κλπ κλπ.... :- κλασική 50φεύγα που χοντροβαριέται...
Σπάνκυ, πριν κάνα δίχρονο το θυμάμαι βαρύ, ψιλοπεσμένο (φυσικό), και στο χούφτωμα ξεχύλιζε...κατά τα άλλα θυμάμαι πιό έντονα την βαριεμάρα που ακολούθησε καθώς ήθελε GPS και manual για να λειτουργήσει...αδερφε να σε διορθωσω,οτι το βυζι της μαγιας ειναι 2,5 max...4,ειναι της νικολ απο στουρναρη 29.καλημερες!
εχει αδυνατισει η μαγια.τωρα με βαση την βαρεμαρα,που λες,εγω το μεταφραζω οτι δεν παιρνει πρωτοβουλιες,και γενικα σε ακολουθει στο τι θελεις να της κανεις.εγω θα την προτεινα,σε παιχτες που θελουν ηρεμια στην συναντηση,χωρις ακραια πραγματα.gfe,μου βγαζει.Σπάνκυ, πριν κάνα δίχρονο το θυμάμαι βαρύ, ψιλοπεσμένο (φυσικό), και στο χούφτωμα ξεχύλιζε...κατά τα άλλα θυμάμαι πιό έντονα την βαριεμάρα που ακολούθησε καθώς ήθελε GPS και manual για να λειτουργήσει...
ναι το εχει εκτος.Έχει βγάλει το πίσω σύστημα απο το μενού όμως κι αυτο ειναι μείον!!!
Όταν όμως ξεκινουσε την καριερα της πριν από 12-14 χρονια το εδινε αβερταναι το εχει εκτος.
η αγνοια της πρωταρας.θυμασαι την περιπτωση της τζενης?Όταν όμως ξεκινουσε την καριερα της πριν από 12-14 χρονια το εδινε αβερτα
ναι.θυμασαι πως ξεκινησε?Τζενη? Το γνωστο Αλβανακι?
λυπαμαι αλλα ως προς την βαρεμαρα θα υπερθεματισω με τον αγαπητο.εχει αδυνατισει η μαγια.τωρα με βαση την βαρεμαρα,που λες,εγω το μεταφραζω οτι δεν παιρνει πρωτοβουλιες,και γενικα σε ακολουθει στο τι θελεις να της κανεις.εγω θα την προτεινα,σε παιχτες που θελουν ηρεμια στην συναντηση,χωρις ακραια πραγματα.gfe,μου βγαζει.
...συμφωνω απολυτα...στην πορεια ομως αλλαξε αποτομα,οχι μονο προγραμματα,αλλα τιμες υπηρεσιες,χρονους... ;)...το ιδιο, σε μεγαλο ποσοστο ισχυει στις περισσοτερες.και δυστηχως που το λεω,αλλα εμεις φταιμε,γιατι δινουμε συμβουλες,και στο τελος αυτο γυριζει μπουμερανγκ.Bεβαια τα παντα όλα εκανε!!!!!!!!!!!!!