spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
χαχαχαχαχχχαχααχαχααχαχααχ..μα τι κολος..σκετο ποιημα :S :S
χαχαχαχαχχχαχααχαχααχαχααχ..μα τι κολος..σκετο ποιημα :S :S
Πάολα Μιλφ. Γι αυτα που ζητάει μια χαρά είναι.τσέχα. Αντέχει στο σφυροκόπημα.προχώρα.
...και να προσθεσω,σε αυτα που λεει ο συναδελφος απο πανω,οτι αν ηταν και ποιο χαλαρη,και δεν ηταν στον αυτοματο,θα ηταν το τοπ vfm!!..αλλα μερικες συνηθιες,σε ακολουθουν παντα...Μόνο Τσέχα δεν είναι .. Βουλγαρό-γιαγιάκα νομίζω πλέον πατημένα 50 ..
Γουστάρει μικρότερους της, καλό deepthroat, τα λένε όλα οι κριτικές της ..
Αν έδινε λωκό κ έκανε ακα στοματικό, θα είχε μαζέψει όλο το χρήμα στην αγορά ..
Να προςθέςω λοιπόν ότι κάνει ακάποτα αν κρίνει ότι είσαι καθαρός..το επιδιώκει μάλιστα κι ας έχει μια αρμαθιά καπότες στην τσάντα της. ελα μη το χουμε κρυφό καμάρι μερικοί μερικοί......και να προσθεσω,σε αυτα που λεει ο συναδελφος απο πανω,οτι αν ηταν και ποιο χαλαρη,και δεν ηταν στον αυτοματο,θα ηταν το τοπ vfm!!..αλλα μερικες συνηθιες,σε ακολουθουν παντα...
...για καντο λιανα?...μιλας για ...η για.... .....????Να προςθέςω λοιπόν ότι κάνει ακάποτα αν κρίνει ότι είσαι καθαρός..το επιδιώκει μάλιστα κι ας έχει μια αρμαθιά καπότες στην τσάντα της. ελα μη το χουμε κρυφό καμάρι μερικοί μερικοί...
...για καντο λιανα?...μιλας για ...η για.... .....????
Καλησπέρα Σας.
Πρώτη φορά γράφω.
Θα ήθελα να ρωτήσω ξέρει κανείς κάτι για την εξής αγγελία;
Ευχαριστώ !
λοιποοοοοοοον....αυτη πρεπει να ειναι μια τυπισσα που βαζει αγγελιες αραια και που...ειναι αν θυμαμαι καλα κοντα στην πλατεια κυπρου.καλλιθεα,στο ισογειο.την ειχα συναντησει πριν 2-3 χρονια...πλεον εχει χαλασει πολυ εμφανισιακα.παλιοτερα ηταν στο 30αρι.
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!...εβαλα ξυπνητηρι στο κινητο,και εκανα πως μιλουσα....της ειπα, οτι πεθανε ο παππους της γιαγια μου,και εγινα καπνος...φαντασου,περασα και με 2 κοκκινα για να μην με φαει!!!προσεξε τι θα απαντησεις.
τη γαμησες κιολας? τρεμει το χερι μου που το γραφω
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!...εβαλα ξυπνητηρι στο κινητο,και εκανα πως μιλουσα....της ειπα, οτι πεθανε ο παππους της γιαγια μου,και εγινα καπνος...φαντασου,περασα και με 2 κοκκινα για να μην με φαει!!!
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!...εβαλα ξυπνητηρι στο κινητο,και εκανα πως μιλουσα....της ειπα, οτι πεθανε ο παππους της γιαγια μου,και εγινα καπνος...φαντασου,περασα και με 2 κοκκινα για να μην με φαει!!!
αντε ρε καλη χρονια να εχουμε
www.lovelist.gr/ad.php?adId=246567-6&cityId=2&subcatId=65]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=246567-6&cityId=2&subcatId=65...και[/URL] η φιλη της.... ;)
Με 60 ευρω δυο γυρους, ακα στοματικο, 69 γλωσοφιλα, ανεση χρονου.