scarface212121
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
kalispera magkes eimai kainourios edo pera kai tha thela na mou proteinete ena kalo milf
Καλησπερα, κανονας στο φορουμ γραφουμε με ελληνικους χαρακτηρεςkalispera magkes eimai kainourios edo pera kai tha thela na mou proteinete ena kalo milf
Πάολα Μιλφ. Γι αυτα που ζητάει μια χαρά είναι.τσέχα. Αντέχει στο σφυροκόπημα.προχώρα.καλημερα μπουρδελιαριδες ψαχνω αρχοντομιλφο για αγρια γαμισια
μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας????
λεω για τουτο www.lovelist.gr/ad.php?adId=242193-6&cityId=189&subcatId=69]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=242193-6&cityId=189&subcatId=69[/url]
Σωστος καλο βολι.............καλημερα μπουρδελιαριδες ψαχνω αρχοντομιλφο για αγρια γαμισια
μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας????
λεω για τουτο www.lovelist.gr/ad.php?adId=242193-6&cityId=189&subcatId=69]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=242193-6&cityId=189&subcatId=69[/url]
...αντε παλι...γραφειο ειναι μαν!ξερουμε κατι για την στεφι? (συγνωμη αν εχει αναφερεθει καπου πριν η σε καποιο αλλο thread αλλα δεν εχω δει κατι)
λοιποοοοοοοον....αυτη πρεπει να ειναι μια τυπισσα που βαζει αγγελιες αραια και που...ειναι αν θυμαμαι καλα κοντα στην πλατεια κυπρου.καλλιθεα,στο ισογειο.την ειχα συναντησει πριν 2-3 χρονια...πλεον εχει χαλασει πολυ εμφανισιακα.παλιοτερα ηταν στο 30αρι.Καλησπέρα Σας.
Πρώτη φορά γράφω.
Θα ήθελα να ρωτήσω ξέρει κανείς κάτι για την εξής αγγελία;
Ευχαριστώ !
A!...αλλη ευκαιρια απο κει!!...80 ευρω, το ολο πακετο στο χωρο της....τρελαθηκαμε μου φαινεται!!Θυμηστε μου κατι για αυτο
αυτη ειναι!..μια ωρα στο τηλ,για να σου πει οτι θελει 80 ευρω,στο χωρο της...οτι ναναι!!!...λες και θα πηδηξεις την μονικα μπελουτσι!....H τύπισσα με το Baileys και τη σαντιγί πρέπει να είναι !!! Δεν έχω πάρει, κάτι με ξενέρωνε στον τρόπο που εξηγεί το πρόγραμμα της!!!
Μου ειπε 50€A!...αλλη ευκαιρια απο κει!!...80 ευρω, το ολο πακετο στο χωρο της....τρελαθηκαμε μου φαινεται!!
αυτη ειναι!..μια ωρα στο τηλ,για να σου πει οτι θελει 80 ευρω,στο χωρο της...οτι ναναι!!!...λες και θα πηδηξεις την μονικα μπελουτσι!....
50 οχι φουλ ομως..μονο τσιμπουκια...Μου ειπε 50€
μα τι κολος..σκετο ποιημα :S :Sλοιποοοοοοοον....αυτη πρεπει να ειναι μια τυπισσα που βαζει αγγελιες αραια και που...ειναι αν θυμαμαι καλα κοντα στην πλατεια κυπρου.καλλιθεα,στο ισογειο.την ειχα συναντησει πριν 2-3 χρονια...πλεον εχει χαλασει πολυ εμφανισιακα.παλιοτερα ηταν στο 30αρι.
μακριά, καμία σχέση με της φωτός, έχει δικό της χώρο πλ.αττικής, 50 μου είχε πει εμένα, μόλις την είδα έφυγα διακριτικά και ευγενικά!Θυμηστε μου κατι για αυτο