anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
Εχει δικο της χωρο λεει στην Ηλια Ηλιου.Πολωνεζα 40αρα,πολυ εμφανισημη(λεει απο το τηλεφωνο!!) 60 ευρω για χαλαρωτικο μασαζ και οσες εκτονωσεις προλαβεις σε μια ωρα!
Παιζει να ειναι ιδια μ αυτην ? Αν θυμαμαι καλα ειχε γραφτει οτι κι αυτη εχει δικο της χωρο στο Νεο Κοσμο αλλα απο υπηρεσιες δεν ηταν καλη!
Δεν θα την χαρακτήριζα έτσι...μάλλον προς το θεία που δεν της βγαίνει το άθλημα και φοβάται απίστευτα τα υγρά και τα μικρόβια... :-
Ηλικιακά δε, πλησιάζει τα πρώτα ήντα...
Έτσι ακριβώς όταν η συγκεκριμένη ζητάει 60 euro για να σου κάνει πιπα με σαμπρέλα , φιλιά ουτε για πλάκα δεν δίνει και τον κώλο της επίσης δεν τον δίνει ναυάγιο την λές.Δεν θα την χαρακτήριζα έτσι...μάλλον προς το θεία που δεν της βγαίνει το άθλημα και φοβάται απίστευτα τα υγρά και τα μικρόβια... :-
Ηλικιακά δε, πλησιάζει τα πρώτα ήντα...
Όχι και ρε !!
...Ποια είναι αυτή, ρε??
[/
Παολα milf
Έτσι ακριβώς όταν η συγκεκριμένη ζητάει 60 euro για να σου κάνει πιπα με σαμπρέλα , φιλιά ουτε για πλάκα δεν δίνει και τον κώλο της επίσης δεν τον δίνει ναυάγιο την λές.
πήγαμε πήγαμε μια χαρά όλα και απο υπηρεσίες άψογη..στη κατηγορία της απο τα τοπ..Τελικα πηγε κανεις, τι εγινε?
Καλλιθέα, Ελ. Βεν (Θησεως) 142 3ος fuego, Αλβανεζα η οποια εάν δεν με απατα η μνήμη μου δουλευε κάποτε freelancer με αγγελιες σε hotel η σπιτι σου.
Ευχαρισρώ Φίλε....Καλλιθέα, Ελ. Βεν (Θησεως) 142 3ος fuego, Αλβανεζα η οποια εάν δεν με απατα η μνήμη μου δουλευε κάποτε freelancer με αγγελιες σε hotel η σπιτι σου.
Πολύ σκοτάδι το δωματιο 60€
Γνωρίζει κανείς τίποτες?
Έκπτωτος.MELAXRINOS ANGELOS ......
θεουλη μου πως καταντησαν ετσι οι αγγελοι?