Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Ποια Τζουλια, απο τα μπουρδελα?αν ξερεις την τζουλια τα βυζια της είναι ιδια ελαχιστα μικροτερα .....
Ποια Τζουλια, απο τα μπουρδελα?αν ξερεις την τζουλια τα βυζια της είναι ιδια ελαχιστα μικροτερα .....
Αν μιλας για τη Τζουλια απο Κολωνου και Τροφωνιου, αυτα στη φωτο μου φαινονται μακραν μεγαλυτερα και πιο σαρκωδηαν ξερεις την τζουλια τα βυζια της είναι ιδια ελαχιστα μικροτερα .....
:Μερικοί έχετε εκλεπτυσμένο γούστο πάντως!!!
Ετσι οπως τα λες θα μου φυγει χαλαρα ενα 40αρι αυριο... μονο και μονο για τα βυζια αυτα δε θα παει χαμενο...
ασκείς τρομοκρατία στο site..Υπάρχει και αυτή...αν είναι μόνο για βυζιά...
ασκείς τρομοκρατία στο site
την ασκει οντως !!!!ασκείς τρομοκρατία στο site
η πρωτη κατα με...μαρτα μαγια η παολα για πρωτη επιλογη?ειναι στα ιδια κυβικα βλεπω ολες..
η πρωτη κατα με...
ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΒΥΖΑΡΕΣ Η ΜΑΡΤΑμαρτα ε..λενε οτι εχει βυζαρες αλλα οι φωτο πρεπει να την αδικουν πολυ?
όντως...είναι καλη και καθαρη πανω απο όλα...κάνε μια δοκιμή και δεν θα χασεις..μαρτα ε..λενε οτι εχει βυζαρες αλλα οι φωτο πρεπει να την αδικουν πολυ?
ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΒΥΖΑΡΕΣ Η ΜΑΡΤΑ
όντως...είναι καλη και καθαρη πανω απο όλα...κάνε μια δοκιμή και δεν θα χασεις..
Αν μιλας για τη Τζουλια απο Κολωνου και Τροφωνιου, αυτα στη φωτο μου φαινονται μακραν μεγαλυτερα και πιο σαρκωδη
μπορειτε να δωσετε κανα link για την μαρτα?
μπορειτε να δωσετε κανα link για την μαρτα?