You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 651K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Μου κάνει εντύπωση που λυπάσαι. Μια φορά πήγα αναγνωριστηκά και η Βάνα μου έβγαλε κάτι ξυνό και δεν πέρασα. Επείσης δεν διάβασα τα καλύτερα εδώ. Χάσαμε κάτι εν αγνοία μας;Συνάδελφοι, με λύπη μου πληροφορήθηκα από τηλεφώνημα στο ίδρυμα της Δεριγνύ ότι σταμάτησε η Βάνα, γνωρίζουμε καμμία πληροφορία.;
bartanestis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Όλγα ρωσίδα milf με εντυπωσιακό σώμα, ψηλή λεπτή ξανθιά. Ήταν σερίφισσα στη Λαρίσης, στάση μετρο Πανόρμου. Το μαγαζί έκλεισε. Την έχει δει κανείς αλλού?
Ευχαριστώ πολύ,
ΑΜ
Ευχαριστώ πολύ,
ΑΜ
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.161
- Πόντοι
- 42.697
Όλγα ρωσίδα milf με εντυπωσιακό σώμα, ψηλή λεπτή ξανθιά. Ήταν σερίφισσα στη Λαρίσης, στάση μετρο Πανόρμου. Το μαγαζί έκλεισε. Την έχει δει κανείς αλλού?
Ευχαριστώ πολύ,
ΑΜ
αγνοειται
Μου κάνει εντύπωση που λυπάσαι. Μια φορά πήγα αναγνωριστηκά και η Βάνα μου έβγαλε κάτι ξυνό και δεν πέρασα. Επείσης δεν διάβασα τα καλύτερα εδώ. Χάσαμε κάτι εν αγνοία μας;
έχω διαβάσει σχετικά και εγώ, απλά δεν ξέρω εμένα μου έβγαζε κάτι.!! περι ορέξεως που λένε.!!
έχω διαβάσει σχετικά και εγώ, απλά δεν ξέρω εμένα μου έβγαζε κάτι.!! περι ορέξεως που λένε.!!
Σου έβγαζε τα ζουμιά τουλάχιστον; Αν ναι πως; Φραπέ; Καλαμάκι; Μπριζόλα; Την χαρτζιλίκωνες εξτρά;
Φραπεδάκι αδερφέ...!Σου έβγαζε τα ζουμιά τουλάχιστον; Αν ναι πως; Φραπέ; Καλαμάκι; Μπριζόλα; Την χαρτζιλίκωνες εξτρά;
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
η μονη που αξιζε απο κει μεσα...δεν ξερω βεβαια αν εχει φερει αλλες τωρα......Φραπεδάκι αδερφέ...!
δουλευε και σε ενα στη πατησιων αλλα δε θυμαμαι που...3 ος οροφος ητανη λιλλυ η παλια κοκκινομαλα γνωριζει κανεις που ειναι;;εφεση στα ακαποτα,πρωην λαγουμιτζη;;
δουλευε και σε ενα στη πατησιων αλλα δε θυμαμαι που...3 ος οροφος ηταν
Πατησιων εχει τρια μαγαζια. 77-77 στον πεμπτο οροφο, 131 στον πρωτο και 246 νομιζω στον πρωτο.
μπερδευω τη πατησιων με την αλλη παραλληλη οδο παντως ηταν στο τριτο...Πατησιων εχει τρια μαγαζια. 77-77 στον πεμπτο οροφο, 131 στον πρωτο και 246 νομιζω στον πρωτο.
τιποτα κανεις και πουθεναγια κατερινα που ηταν παλια αγ μελετιου γνωριζουμε κατι?ευχαριστω μαγκιτες!!!!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
την χοντρη την εκφυλη λες?για κατερινα που ηταν παλια αγ μελετιου γνωριζουμε κατι?ευχαριστω μαγκιτες!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K